Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasıl ilk ayda gebelik olma olasılığı % 20 ve 1 sene sonra ihtimal %85 çıkıyorsa, aşılamada öyle birden fazla oldukça gebe kalma olasılığı artıyor. Sebebsiz inferlite en zor olanı ne yapman gerektini bilmiyorsun, hersey normal. Mesala ben femara kullanıyorum, ama bir yanın korkuyor yaa normal olan hormonlarım bir zarar görürse yada kist olursa diye... Aşılama desen daha çok sperm hareketi zayıf olan erkeklerde işe yarıyor. Bizde oda yok. Çok karışık birsey bu konu hakkında birçok araştırma okudum. Sebebsiz inferlite yaşayan çiflerin %90 beş sene içerisinde kendiliğinden hamile kalabiliyor. Birazcık akışına ve zamana bıraksak er yada geç Rabbimin izniyle bebişlerimiz olacak ama birsey yapmadan da duramıyoruz. İhş Rabbim emeğimizin karşılığını verirSadece aşılamanın yapıldığı geçen ay klomen de vermişti doktor okadar başka ilaç tdevasi olmadı. 3. Aşılamada oranı nasl bukadar artık bir fikrin varmi
Meraba hoşgeldiniz umarım fire vermeden bu ay hepimiz mutlu sona ulaşırızMerhaba arkadaşlar bende temmuz ayına yazdım olmadı ağustosa yazdım olmadı umarım eylül olur 2.çocuk için
Belli olmaz canım geç döllenme olabilir idrarda çıkmaz ama kanda çıkabilir. Bence günün 3 gün geçsin öyle test yap hayal kırıklığına uğramamak için ben öyle yapıcagım, günümün geçmesini bekleyecegım beklemek çok zor ama napalım, yapacak birsey yokAmin insallah hepimiz yeniyila karnimizda melegimizle gireriz...eger hamilelik olsa bat a 3 gun kala testte cikardi dimi
Belli olmaz canım geç döllenme olabilir idrarda çıkmaz ama kanda çıkabilir. Bence günün 3 gün geçsin öyle test yap hayal kırıklığına uğramamak için ben öyle yapıcagım, günümün geçmesini bekleyecegım beklemek çok zor ama napalım, yapacak birsey yok
29 yaşındaymış izmirde yaşıyorum sen ?Oyle dusunme şu 2 ayda olmazsa bende subatta asilama yaptircam 642tl dedi asilamaya. Canim benim bildigim devlet ya da unv hastanesinde yaptirma zorunlulugu var. Ama yinede hastanene sor canim. Sen kac yasindasin hangi ildesin?
Aynen öyle sebebini bilmiyosun napman gerektiğini bilmiyosun herseyden medet umuyosun. İnşallah çok bekletmez bizi beklemek çok zor(Canım nasıl ilk ayda gebelik olma olasılığı % 20 ve 1 sene sonra ihtimal %85 çıkıyorsa, aşılamada öyle birden fazla oldukça gebe kalma olasılığı artıyor. Sebebsiz inferlite en zor olanı ne yapman gerektini bilmiyorsun, hersey normal. Mesala ben femara kullanıyorum, ama bir yanın korkuyor yaa normal olan hormonlarım bir zarar görürse yada kist olursa diye... Aşılama desen daha çok sperm hareketi zayıf olan erkeklerde işe yarıyor. Bizde oda yok. Çok karışık birsey bu konu hakkında birçok araştırma okudum. Sebebsiz inferlite yaşayan çiflerin %90 beş sene içerisinde kendiliğinden hamile kalabiliyor. Birazcık akışına ve zamana bıraksak er yada geç Rabbimin izniyle bebişlerimiz olacak ama birsey yapmadan da duramıyoruz. İhş Rabbim emeğimizin karşılığını verir
InsallahhMeraba hoşgeldiniz umarım fire vermeden bu ay hepimiz mutlu sona ulaşırız
Amin inşallah:)Meraba hoşgeldiniz umarım fire vermeden bu ay hepimiz mutlu sona ulaşırız
Ben 30 canim Ankaradayim29 yaşındaymış izmirde yaşıyorum sen ?
Canım dün sipariş ettim buğün geldi 148 liraya aldım eczaneden. İnternete bazı sitelerde 113 lira yaziyor, ama güvenemedim sahteleri piyasada çok var çünkü, güvenilir ve tanıdık eczaneden sipariş ettirdim
İnşallah görürsün. Ben duymuştum bunu ama yeterince bilmiyodum biraz arastirymda buayda olmazsa eğer bundan alaym. Madem bukadar ise yario:)friendlyfriendly canım bu ürünü çok araştırdım ve yorumları çok okudum, gerçekten faydasını gören çok olmuş. Bana mantıklı geldi, hamile kalmayı vajinadamızdaki mukusun ph yapısı bile etkiliyor, eğer ph yapısı uygun değilse erkeğin sperminin kalitesini bozabilir. Bu ürün bizdeki akıntının ph yapısını dengeliyor ve spermler daha rahat hareket ediyor ayyyy yazarken bile heyacanlandım inş faydasını görürüm
Ayy insallah canim. Dusundumde bu iki ay ek bisey yapmama karari aldim. Bu umursamaz olmami sagliyo. Ama arastirdim biraz gercekten cogu kisi fayda saglamis insallah vesile olurda gelir bebegin. Ne kadar istedigini yazindan anliyorum ayni hisler..friendlyfriendly canım bu ürünü çok araştırdım ve yorumları çok okudum, gerçekten faydasını gören çok olmuş. Bana mantıklı geldi, hamile kalmayı vajinadamızdaki mukusun ph yapısı bile etkiliyor, eğer ph yapısı uygun değilse erkeğin sperminin kalitesini bozabilir. Bu ürün bizdeki akıntının ph yapısını dengeliyor ve spermler daha rahat hareket ediyor ayyyy yazarken bile heyacanlandım inş faydasını görürüm
İhş canım çok dua ediyorum, bekleyip görüceğiz artık ihş bu ay hepimiz müjdeli haberi alırızAyy insallah canim. Dusundumde bu iki ay ek bisey yapmama karari aldim. Bu umursamaz olmami sagliyo. Ama arastirdim biraz gercekten cogu kisi fayda saglamis insallah vesile olurda gelir bebegin. Ne kadar istedigini yazindan anliyorum ayni hisler..
Sizin galiba yumurtlma gününz geçti, bende ilk defa bu ay kullanıorum ürünü , dün inceledim okudum reçetesini 6 ay kullanmayı tavsiye ediyor. Yane ilk aya çok ümit bağlamamak gerekiyor. Bakalım artık... 18 ay oldu cak da fazla beklemek istemiyorum artık... Şimdi bana 6 ay uzun bir zaman geliyorİnşallah görürsün. Ben duymuştum bunu ama yeterince bilmiyodum biraz arastirymda buayda olmazsa eğer bundan alaym. Madem bukadar ise yario:)
Evet geçti artk beklemedeyim 25 aralıkta adet olmam lazm inşallah olmam:) dün biraz arastrdimda çok güzel şeyler yazio preseed le ilgili ilk ay hamile kalanlarda var hiç belli olmaz oluverir belkide:)) ama olmazsa bile seninde dediğin gibi 6 ay kullanmak gerekiomus hemen olmadı diyip bırakmaya 6 ay kullanmalı. Buay olumsuz Sonuc alırsak ki inşallah almayz bu ihtimali pek düşünmek bile istemiyorum ama bende alıcam preseed belki de çare odur bellimi olurSizin galiba yumurtlma gününz geçti, bende ilk defa bu ay kullanıorum ürünü , dün inceledim okudum reçetesini 6 ay kullanmayı tavsiye ediyor. Yane ilk aya çok ümit bağlamamak gerekiyor. Bakalım artık... 18 ay oldu cak da fazla beklemek istemiyorum artık... Şimdi bana 6 ay uzun bir zaman geliyor