2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim zaten sat tan beri gun asiri deniyoruz bugun iyice koyulasti gun asiriya dewam mi etmeliyim iki gun ust uste mi denemeliyiz acaba napcagmizi sasirdik artik
Canım bende şimdi doktordan geldm ultrasyon takibine girdim, 2 tane yumurtalık oluştu buğün yarın çatlat dedi. İki gün üst üste ilişkiye gir şansun saha çok artar. Eğer erkeğin sperm hızında ve sayısında bir sorun yoksa hergün ilişkiye girilebilir, bir sakıncası yok dedi doktorum. Ama kendinize hergün ilişkiye girmem gerekiyor diye streste yapmayın. Gün aşırıda olabilir dedi :) bence kendine stres yapmadan iki gün üst üste ilişkiye girebilirsin :KK66:

:KK49:
Meraba canım doktordan yeni geldin iki tane yumoşum çok iyi gelişmiş, bir tanesi 21 cm diğeri 18,5 cm dedi. Çok iyi değerlendir günleri yarın , buğün çatlar yumurtalıkların, sağdan yumurtluyorum , solda birsey yok dedi. İşte perşembe günü ilişkiye girdiğimi söyledim. Çok iyi dedi haftasonunuda iyi değerlendir dedi. Rabbim izniyle belki ikizlerim olur çok heyacanlıyımmmm. Sabırsızlıkla bekliyorummm
Maasallah canim cok sevindim hadi insallah gebelikle sonuclanirda sevincimiz kat kat artar. Catlatma ignesi vurmadi mi?

Maasallah canim cok sevindim hadi insallah gebelikle sonuclanirda sevincimiz kat kat artar. Catlatma ignesi vurmadi mi?
Yok canın doktorum gerek görmedi, bende üstelemedim, aklımada takıldı aslında keşke vurulsamıydım diye?? 48 saat çok önemli buğünü ve yarını değerlendir dedi o kadar

Selam kızlar benimki eylülde doğabilir sanırım o yüzden burayıda takip edicem inş herkez hayırlı haberi alır birlikte büyütürüz minnaklarımızı :)

Benımde 4 veya 5 ocakta adet olmam gerekiyor. Ama ihş olmam ... hem 4 ocak benım doğumgünüm ... ihş bebeğim bana doğum günü hediyesi gelir :KK49: Evet ümidimize hiçbirzaman yitirmeyelim. Rabbimin izniyle ihş anne olacagız... İlk gebelik haberinizi bekliyorum, şu an baktımda en son benım regl tarihim, birçoğunuzun erken :KK66: benden daha erken sonuç alacaksınız ihş olumlu ve müjdeli haberi alırız :KK54: @dehaaa
İnşaallah

Canım bende şimdi doktordan geldm ultrasyon takibine girdim, 2 tane yumurtalık oluştu buğün yarın çatlat dedi. İki gün üst üste ilişkiye gir şansun saha çok artar. Eğer erkeğin sperm hızında ve sayısında bir sorun yoksa hergün ilişkiye girilebilir, bir sakıncası yok dedi doktorum. Ama kendinize hergün ilişkiye girmem gerekiyor diye streste yapmayın. Gün aşırıda olabilir dedi :) bence kendine stres yapmadan iki gün üst üste ilişkiye girebilirsin :KK66:
Hadi bakalim insaaallh hayrli haberler veririz bat ne zamandi senin

Bu bhcg salgılanması kişiden kişiye değişebiliyormuş. Ümit çıkmadık Can'dan kesilmez:) ama yine de gece okuyunca yazını iyi geldi. Ümit etmek güZel :)
Tabi canım ümit et :) daha 7 gün varken bu kadarsa inşallah vardır bebis :)Ayy inşallah ben de bu ay buraya müjdeli haberi yazarım :) insallah seninki de artmaya devam eder :)

Tabi canım ümit et :) daha 7 gün varken bu kadarsa inşallah vardır bebis :)Ayy inşallah ben de bu ay buraya müjdeli haberi yazarım :) insallah seninki de artmaya devam eder :)
Tutup kendimi 25 aralığı bekleyeceğim 23ünden sonra kırmızılar gelirse gelir gelmezse gelmez. Beni var mı yok mu şüphesi ve bu testler daha çok hırpalıyor.
Senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıkla hayırlısıyla.

Hadi bakalim insaaallh hayrli haberler veririz bat ne zamandi senin
Daha var canım 4 yada 5ocak senin ne zamn ? Birde ben salı günü yumurtlarım diye buğün doktora gittim, yumurtalıkların buğün yarın çatlar dedi, erken yumurtlama olabilir. O zaman da büyük ihtimallede erken adet olabilirim yada erken döllenmede olabilir. Hadi ihş hepimiz hamiş kalırız :KK49:

Benim bu ayda olmadı yarın hormon testi falan yapılacak. İnşaallah bu ay olur, çok korkuyorum
Canım korkma Allah'ın izniyle olucak ihş, sen testlerini yap içini rahat tut. Bende 18 aydan beri bekliyorum. Bu ay ilk defa ilaç kullandım sonucu bekliyorum. Hepimiz hayırlı haberler alırız ihş

Selam kızlar benimki eylülde doğabilir sanırım o yüzden burayıda takip edicem inş herkez hayırlı haberi alır birlikte büyütürüz minnaklarımızı :)
Canım sen hamilesin galiba hayırlı olsun. İhş bizde iyi haberler alırz. En erkencimiz sensin. Ama sen ağustos ayında doğum yapıcaksın anladığım kadarıyla

Daha var canım 4 yada 5ocak senin ne zamn ? Birde ben salı günü yumurtlarım diye buğün doktora gittim, yumurtalıkların buğün yarın çatlar dedi, erken yumurtlama olabilir. O zaman da büyük ihtimallede erken adet olabilirim yada erken döllenmede olabilir. Hadi ihş hepimiz hamiş kalırız :KK49:
Benim bat 1 ocak canim bugunde yumurtlama gunum insaallh tutar dua etmekten baska caremiz yok :KK42:

Tutup kendimi 25 aralığı bekleyeceğim 23ünden sonra kırmızılar gelirse gelir gelmezse gelmez. Beni var mı yok mu şüphesi ve bu testler daha çok hırpalıyor.
Senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıkla hayırlısıyla.
Canim zaten hep biz ehvam yapıyoruz :) nedense yumurtlama gününe kadar hepimiz umutluyuz sonrasında yıkılmaya başlıyoruz :) ben bu ay ilaç kullanımından sonra zehirlenince aydınlanmayi yaşadım :) çok istiyorum bi cocugum olsun ama onu buyuturken sağlıklı olmalıyım hem zihnin hem bedenen :) bu 14 ayi kendimede eşime de zehir ettim ama artık tevekkül ediyorum ben olması için elimden geleni yapıyorum geriye kalanı rabbimden :)

Canim zaten hep biz ehvam yapıyoruz :) nedense yumurtlama gününe kadar hepimiz umutluyuz sonrasında yıkılmaya başlıyoruz :) ben bu ay ilaç kullanımından sonra zehirlenince aydınlanmayi yaşadım :) çok istiyorum bi cocugum olsun ama onu buyuturken sağlıklı olmalıyım hem zihnin hem bedenen :) bu 14 ayi kendimede eşime de zehir ettim ama artık tevekkül ediyorum ben olması için elimden geleni yapıyorum geriye kalanı rabbimden :)
Duygularimi paylasmissin canim bende 21 aydir hayati hem kendime hem esime zehir ediyorum. Yumurtlamaya kadar umutlu sonra stres gerginlik..

Hayırlı pazarlar güzel hanımlar nasılsınız umarım iyisindir ☺️ umutsuzluğa kapılmak yok , bu ay olmazsa başka ay olur Rabbimin izniyle... Hayatın tadına çıkaralım eşlerimizle birlikte. Gezelim, eğlenelim, gülelim, sinemaya gidelim yada başka hobiler edinelim... Hayatı eşlerimize ve kendimize zindan etmeye hakkımız yok.. Bir erkek psikolojisinide anlamak gerekiyor, her erkek baba olmak ister. Hem onlar baba olamamanın stresini yaşıyorlar, hem de bizi teselli etmekle, kahrımızı, nazımızı çekmekle uğraşıyorlar Şu andan itibaren çok sıkı şekilde empati yapmaya karar verdim eşime karşı. Onuda anlamaya çalışacağım ... En kötü ihtimali düşünüyorum, Rabbim bana bir evlat nasip etmese bile, ben eşimle çok mutluyum ve eşimi çok seviyorum... Sadece onunla birlikte bile bir ömür geçirmeye razıyım. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.

Hayırlı pazarlar güzel hanımlar nasılsınız umarım iyisindir ☺️ umutsuzluğa kapılmak yok , bu ay olmazsa başka ay olur Rabbimin izniyle... Hayatın tadına çıkaralım eşlerimizle birlikte. Gezelim, eğlenelim, gülelim, sinemaya gidelim yada başka hobiler edinelim... Hayatı eşlerimize ve kendimize zindan etmeye hakkımız yok.. Bir erkek psikolojisinide anlamak gerekiyor, her erkek baba olmak ister. Hem onlar baba olamamanın stresini yaşıyorlar, hem de bizi teselli etmekle, kahrımızı, nazımızı çekmekle uğraşıyorlar Şu andan itibaren çok sıkı şekilde empati yapmaya karar verdim eşime karşı. Onuda anlamaya çalışacağım ... En kötü ihtimali düşünüyorum, Rabbim bana bir evlat nasip etmese bile, ben eşimle çok mutluyum ve eşimi çok seviyorum... Sadece onunla birlikte bile bir ömür geçirmeye razıyım. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Ne kadar olumlu ne kadar yapıcı düşünüyorsun. İmrendim valla. Böyle pozitif olabilmek çok kıymetli birşey. Ben işler yolundayken pozitifim . esas işler yolunda gitmediği Zaman ihtiyacım olan olumlu düşünce ve duygular işler ters gidince bende anında kayboluyor. Çok çabalıyorum yani efor sarfediyorum ılımlı olumlu kalabilmek için bir dk akışına bıraksam hemen her işin kötü ihtimalini düşünür buluyorum kendimi güya her duruma hazırlıklı olmak için yapıyorum bunu ama yarardan çok zararı var. Çok doğru bir yoldasın inanılmaz takdir ettim istediğin herşey bu pozitif enerjiyle gelir seni bulur eminim:)

Duygularimi paylasmissin canim bende 21 aydir hayati hem kendime hem esime zehir ediyorum. Yumurtlamaya kadar umutlu sonra stres gerginlik..
Yapma canım öyle çünkü bana bi hayri dokunmadi zararı dokundu hep ben vazgeçtim bu ay artık öyle yapmiyom geziyoz birlikte film seyrediyoruz ben mutluyken o da mutlu :) ve inşallah olacak çocuğumuz :) insallah sende kavusursun tez zaman da :) senin de ilk cocuk di mi :)

En güzelini yapıyorsun canım ben de artık pozitif düşünüyor ve davranıyorum daha iyi böyle sinirlerim :)

X