2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İnşallah tek tek güzel haberler veririz sonrada hamilelik sürecinde beraber yardmlasarak hareket ederiz:)

Kizlar gecen ay dusuk yaptim 9 kasimda ve suan hamilelik belirtileri yasiyorum sanirim hamileyim rabbim nasip ederse

Aralık ve ocağa niyetliler hep2. Çocuk galiba. Sizin ilk çocuk kaç yaşında. Yani ben de hanilelik bekliyor istiyorum da Acaba Gec mi kaldim kizim 6 yasinda
Benim oğlumda 6yaşında hep 1.sınıfa başlasın derslerine yardımcı oluyum öyle hamile kalıyım diye bekledim ama 2aydir olmuyor bu 3.ayımız olucak bakalım kısmet.

Kızlar preseed jeli ilk dün gece kullanma fırsatı buldum ... Hamile kalmama yardımcı olurmu olmaz mı bilemem ama kesinlikle güzel ve keyifli bir cinsel yaşam için kullanılmaya değer Eşimde çok memmun kaldı Ağrısız,stressiz ve kesinlikle kullanımı çok kolay ve keyifli

Hamile kalmanıda sağlarsa tam olcak ozman:))

Benim oğlumda 6yaşında hep 1.sınıfa başlasın derslerine yardımcı oluyum öyle hamile kalıyım diye bekledim ama 2aydir olmuyor bu 3.ayımız olucak bakalım kısmet.
aynı durumdayız yani bu işler nasip işi benimde çocuğum 1. sınıfta ama ben 3 yıldır istiyorum ama olmuyor... yani erken başlamakda çözüm değil nasip olacaksa oluyor olamayacaksa olmauyor... bu arada iki düşük yaşadım... inşallah eylül iyi gelir bize

Hamile kalmanıda sağlarsa tam olcak ozman:))
Ayyy canım hadi ihş :) hep beraber müjdeli haber veririz ihş :) aslında ürünü erken kullandım biraz, çünkü yumurtlama günüm salı yada çarşamda :)sırf merakımdan dün kullandım ve memmun kaldım :) birde olumlu sonuç alırsam tam olacak

Senin olumlu sonuç alman bizede umut olcak. Adet olursam bende alcam belki ise yararr

İnşallah rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize

Kizlar bu pozitif mi ovulasyon testi

Eklentiler

• IMG-20151218-WA0000.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar bu pozitif mi ovulasyon testi
canım ikinci çizgi koyulaşınca yaklaşık 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor. Büyük ihtimalle birkaç gün sonra koyulaşır. Sen şimdi gün aşırı dene...yada şöylede yaparbilirsin ikinci çizginin koyulaştığı gün ve ertesi gün ilişkiye girersen hamileleik şsnsın artar... bol şsnslar :))

Şimdi d

Canım dualarımız senınle , hepimiz çok istiyoruz. Ama sakın olup sabırla beklemek lazım... Çok da fazla vücudumuzu dinlemeyelim, hamileleik belirtileri 7.haftada yavaş yavaş kendini gösterir Bizimkisi daha çok psikolojik bir durum. Umarım hersey gönlünce olur ... haberlerini bekliyoruz :) yılbaşı hepimize uğurlu gelir ihş :)

Evet doktordan çıktım ultrasonla baktı üstten gebelik yok dedi. Üzüldüm ama ocak ayına umutluyum inşallah. Üzülmemiş olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…