2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sagol canimm hepimizin insallh arada bakicam sana
canım bu işler hiç bellı olmaz kısmet işi nasip işi bir bakmışsın ki en kısa zamanda hamile kalmışın ... moralini yüksek tut lütfen... strese girme , içini ferah tut, bol bol dua edelim bizimde mutlu olacagımız günler yakın ben öyle hissediyorum

Sagol canimm hepimizin insallh arada bakicam sana
canım hepimizde sorunlar var.. çok uzaklaşma bizden. arada yaz lütfen. bende de kan pıhtılaşması var hamile kalınca tedavi iyi gitmezse düşebilir bebek ki 2 defa da düştü. Sizinde tedaviler kısa süre içinde yanıt verecek inşalah. Hepimizin yüzü gülecek,kimimizin bu ay kimimizin birkaç ay sonra. Allah acil şifalar versin canım ve bekletmesin inşalah.

Kizlar doktordan geldim sol yumurtalgimda 4cm cikolata kisti varmis hemen hamile kalman icin tedavye baslamamiz lazim dedi doktr iyice korku sardi icimi moral olarak sifirim :*
Merhaba 2015 ekim anneleri üyesi olup eylülde doğum yaptım :) 2016 ekim anneleri topici oluşmuş bir bakiyim derken yazınızı gördüm. Moralinizi hiç bozmayın çikolata kisti ameliyatı olup hiç tedavi olmadan hamile kaldım. Ve benim kistim 8 cmdi. Hamilelik gerçekleşmezse ameliyat olun inan hiç korkulacak bir şey değil ki laparoskopiyle olduğu için ameliyat 3. Gün normal yaşantınıza dönüyorsunuz. Ama en önemlisi moral. Moralinizi hep yüksek tutun her şeyin iyi olacağına inanın

Canimm tahlil sonucmuz cikti bugun varikosel olmasina ragmen esimin sperm sayisi ve hareketliligi gayet normal cikti sukurler olsun tekrar umutladim suan tek derdmiz cikolta kisti ama doktor bununlada hamile kalabilcgmi soyledi hayirlisi bakalim bu gunler yumurtlama gunlerim insallh tutar ☺

Haklisin canm bian fazla umutszlga dustum galiba bgun cok sukr sonuclrmiz iyi cikti hyirlisi bkalim

senın adına cok sevındım cnm sakın umutsuzluğa kapılma benım kuzenım 35 yaşında çikolata kistiyle hamile kaldı, adetleride çok düzensizdi... 9 ay önce evlendi ve şimdi 10 haftalık hamile ... Rabbım ol diyince oluyor... baksana bende hersey normal ama 18 aydan beri gebelık gercekleşmıyor... pazartesı yada salı doktora gidecegım yumurtlama takıbı ve çatlatma iğnesi vurduracagım hakkımızda hayırlısı cnm... yine haberleşiriz senınle

cnm problem eşinde olabilir.. ben de 2 senedir kalamıyordum.. meğer eşimin spermler yavaş mış..

Banada adetin 3.gunu gel bebek icin tedaviye baslayalim dedi doktor ama bilemeyiz belkide tedaviye baslamadan bu ay hamile kalirsin dedi cok umutlandirdi beni insallh en kisa zamanda hepimizin olur

Banada adetin 3.gunu gel bebek icin tedaviye baslayalim dedi doktor ama bilemeyiz belkide tedaviye baslamadan bu ay hamile kalirsin dedi cok umutlandirdi beni insallh en kisa zamanda hepimizin olur
İnş cnm Rabbim gönlümüze göre versin bu ay güzel haberleri alırız inş

Günaydın :) anca girebiliyorum ben de. Pazar tembelliği. Hava karanlık kasvetli. Yağmur yağıyor arada ama en kötüsü çok kuvvetli rüzgar esiyor. Elektrikler kesik bazı yerlerde.
Ekim'de doğum yapmak düşüncesi bile çok heyecan verici :) Hava ne çok sıcak ne çok soğuk. 10 Ekim'de evlendim. Güzel bir yıldönümü kutlayabiliriz inşallah :)
Herkese hayırlı haberler diliyorum ben de..

İnş herkes hayırlı haberlerle döner bazen içimi bir ümitsizlik kaplıyor. Sanki hiçbirzaman hamile kalımıcakmışım gibi bazen de tam tersi çok fazla iyimser ve umut dolu oluyorum. Yaklasık 1,5 seneden beri olmuyor hamile kalamıyorum sebebsiz inferlite benimkisi... Yarın doktora gidip çatlatma iğnesi vurulacagım biraz heyacanlıyım ... Çok tedirginim içim kupır kıpır... Artık hayal kırıklığına uğramak istemiyorum... Hepimiz için en hayırlısı olur inş

Canim benim hep ümitli ol inşallah güzel günler bizi de bulacak yeni gördüm buraya yazmışsın :) ben coktandır girmiyordum sınavlar nedeni ile :) eylül bayagi kalabaliklasmis rabbim hepisininkini bagislasin bize de nasip etsin inşallah Tweeetyy canım sende canını sikma çikolata kisti ile çok hamile kalan duydum ki seninki çok büyük bi kist değil ufak onun için moral bozukluğu olmasın tam gaz devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…