2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım üzülme başka bir topikte arkadaş vardı..2 tane çikolata kistiyle ilk klomen denemesinde bu ay hamile kaldı canım.. korkutma kendini
Dogrdur canm hamile kalanda kalamayanda cok fazla kist in drumuna gore degisebiliyoms esimde bende ck stres yapiyorz insallah korktgmz basimza gelmezz :110:

2016 Ekim annesi olmak istiyorum ben de. 7Aralık'ta boş gebelikten kürtaj oldum. 37 gün geçti hala regl olmadım. Bu sabah test yaptım hamile değilim. Bugün yarın adet görsem ve hemen hamile kalsam 20 Ekim'de doğar bebeğim. Ama şimdilik sadece niyet aşamasındayım. İnşallah sağlıkla olur.

Dogrdur canm hamile kalanda kalamayanda cok fazla kist in drumuna gore degisebiliyoms esimde bende ck stres yapiyorz insallah korktgmz basimza gelmezz :110:
Canim stres tum kotuluklerin anasidir.Kotu dusunme hersey guzel olacak diye dusunmeye calis lutfen..Doktorlar genelde en kotusunu soyler.

Kızlar ben cıkıyorm artik hicbi topige yazmama gerek yok önümde uzunca bi süreç gözükyo cikolta kistine üzülüyodk eşimde varikosel cikti onunda tedavisi olcak belkide amalyat olcak allah yardimcimiz olsun hepinizin en kisa zmanda hayrlisiyla kavusursunuz insallh bebislerinze

Kızlar ben cıkıyorm artik hicbi topige yazmama gerek yok önümde uzunca bi süreç gözükyo cikolta kistine üzülüyodk eşimde varikosel cikti onunda tedavisi olcak belkide amalyat olcak allah yardimcimiz olsun hepinizin en kisa zmanda hayrlisiyla kavusursunuz insallh bebislerinze
Hersey gönlünce olsun cnm Allah 'a emanet ol ...

X