2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bana mı sinkara mi canım :) ben kendi üzerime alındım sarışın bi hanim eklemis ti beni kabul ettim :) Tweeetyy olsa olsa sarışın olur diye düşündüm :)
Ewet canim o sarisin benim seni ekledim sinkar i goremedm bulamadim :)

Kızlar doktora gittim yumurtlama takibine görünürde 5 yumurtam var biri 20mm, diğerleri 16-19mm arası değişiyor. Doktorum bu durumdan pek memmun kalmadı. Bu aşamada sana iğne vuramam dedi. Kendi haline bırakalım gün aşırı ilişkiye devam dedi. Adet olursam adetin 3.günü muhakkak gel... Kiste çevirmeden önlem alırız dedi sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım sağlıklı olan vücut dengemide bozdum ilaç kullanarak

Selam arkadaşlar. Göğüslerinde iğne batması gibi damarları çekiliyormuş gibi hisseden var mı ? İki gündür saniyelerle anlatabileceğim ağrım var. Nedir hiç bi fikrim yok? Neden olur fikri olan var mı ?

Tweeetyy MarV-el kızlar maşallah size ne kadar tatlısınız öyle Resimlerinize baktım şimdi Rabbim nazarlardan korusun

Kızlar merhaba ben de inş Ekim annesi olucam ☺ daha belli değil 24uncu günü bugün, test yapsam yarın korkuyorum da yoksa günümün geçmesini mi beklemeliyim..?

Kızlar merhaba ben de inş Ekim annesi olucam ☺ daha belli değil 24uncu günü bugün, test yapsam yarın korkuyorum da yoksa günümün geçmesini mi beklemeliyim..?
Klişe bir cvp olucak ama bence gününü bekle umarım pozitifi görürsün. Benim bu ay pek ümidim yok

Merhaba sevgili anne adayiarı,
Siteye yeni üye oldum Ankaraya yeni yerleştim çevrem çok yok kuzenlerim hariç. Burda benim gibi aynı telaşı olan arkadaşkarla arada dertleşmek istedim. Yeni evlendim 34 yaşındayım. 2 aydır deniyoruz bizde hayırlısı bakslım ovulasyon testiyle takip ediyorum bende ama çokda korkuyorum ilerlemiş olan yaşımdan dolayı korkularım var. İnşallah en kısa zamanda olur hatta umarım bu ay olur.adetim 31 ocak diyor umarım olmazda hamile olurum
Sinkar seni eylül annelerinde takip ettim inşallah seninde olur en yakın zamanda senin yaşın daha genc korkma dakın. Allahım isteyen herkese nasip etsin aylardır uğraşanlar var inşallah onlarında hemen olur

Ovulasyon testiyle test çizgisini control çizgisini aynı koyulukta yakalayan oldumu. Benim yumurtlama pazar günüydü o gün tek çizgiydi bugün yaptım ikinci çizgi belirgenleşti ama koyu değil henüz herhalde geç yumurtlama olacak

Canim yumurtalar kendiliğinden çatlar ınsallah :) beşi değil ama biri tutmazsa diğeri tutar :) hatta belki ikizlerin olur :) bi de böyle düşün :)

Canim yumurtalar kendiliğinden çatlar ınsallah :) beşi değil ama biri tutmazsa diğeri tutar :) hatta belki ikizlerin olur :) bi de böyle düşün :)
Ne bileyim tatlım dediğin ihtimalde var inş olur ikiz ama doktorumun yüzü çok asıktı hiç istemediğimiz bir durum dedi bende dedim belki çoğul gebelik olur dedim doktorum da dediki çoğul gebelik bir doktorun başarısı değil , başarısızlığıdır dedi gerçeği doktor mesleki açıdan bakar :) ben çok isterim inş ikizim olur

Allahım yaa adama bak rabbim verdikten sonra ona ne oluyorsa :)

İnş cnm Rabbim nasip eder inş yaşa takma lütfen benim annem son kardeşimi 37 yaşında doğurdu şu an 10 yaşında kardeşim var... Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize ... Kafaya takmasak hersey olucakta fazla kafaya takıyoruz

slm berrak bende yeni kullanmaya başladım iki cizgiyi aynı koyulukta yakaladınmı . Yani test çizgisini benimki koyulaşmıyor herhalde geç olacak

Sunrise82 38 olacagim 2 ay sonra. 10 Ekim'de evlendim 3 ay once :) 14 Ekim'de adet olup 29 Ekim'de hamile kaldim. Ilk ay hem de. Hamile kalmanin yaşla alakasi var tabi ama imkansiz da degil. Bos gebelik oldugu icin 7 aralik'ta kurtaj oldum. Simdi regl gunlerimdeyim. Ovulasyon testleri ve ates olcme yontemoyle insallah bu ay sonunda hamile kalabilecegim ve Ekim 2016'da bebegimi kucagima alabilecegim Allah'in izniyle. Umut ve pozitifiz hatirla lutfen :)

B bugza teşekkür ederim güzel sözlerin için tabiiki umudu kayıp etmiyoruz daha yeni başladık :) inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın sağlıklı bir bebişin olur hepsinden önemli olan bu.
Doktor kontrolüne gittinmi hiç ben gitmedim şimdilik ovulasyon testiyle denicem yaşdan dolayı yinede bi görünmek istiyorum. Geçmiş olsun bu arada bugza ne güzel hep pozitifsin bende öyleyim aslında

S sinkar sağol canım annenin ilk doğumu değildi ama ilk olunca 30 dan sonra hamile kalma riski azalabiliyor ya neyse hiç düşünmicem bunu şimdi pozitiff olalım hayırlısıyla olacak hepimizin inşallah

Bencede takmamalisin yasi.ankaranin neresindesin?calisiyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…