Ewet canim o sarisin benim seni ekledim sinkar i goremedm bulamadim :)Bana mı sinkara mi canım :) ben kendi üzerime alındım sarışın bi hanim eklemis ti beni kabul ettim :) Tweeetyy olsa olsa sarışın olur diye düşündüm :)
Klişe bir cvp olucak ama bence gününü bekle umarım pozitifi görürsün. Benim bu ay pek ümidim yokKızlar merhaba ben de inş Ekim annesi olucam ☺ daha belli değil 24uncu günü bugün, test yapsam yarın korkuyorum da yoksa günümün geçmesini mi beklemeliyim..?
Canim yumurtalar kendiliğinden çatlar ınsallah :) beşi değil ama biri tutmazsa diğeri tutar :) hatta belki ikizlerin olur :) bi de böyle düşün :)Kızlar doktora gittim yumurtlama takibine görünürde 5 yumurtam var biri 20mm, diğerleri 16-19mm arası değişiyor. Doktorum bu durumdan pek memmun kalmadı. Bu aşamada sana iğne vuramam dedi. Kendi haline bırakalım gün aşırı ilişkiye devam dedi. Adet olursam adetin 3.günü muhakkak gel... Kiste çevirmeden önlem alırız dedisevineyimmi üzüleyimmi anlamadım sağlıklı olan vücut dengemide bozdum ilaç kullanarak
Ne bileyim tatlım dediğin ihtimalde varCanim yumurtalar kendiliğinden çatlar ınsallah :) beşi değil ama biri tutmazsa diğeri tutar :) hatta belki ikizlerin olur :) bi de böyle düşün :)
Allahım yaa adama bak rabbim verdikten sonra ona ne oluyorsa :)Ne bileyim tatlım dediğin ihtimalde varinş olur ikiz ama doktorumun yüzü çok asıktı hiç istemediğimiz bir durum dedi bende dedim belki çoğul gebelik olur dedim doktorum da dediki çoğul gebelik bir doktorun başarısı değil , başarısızlığıdır dedi gerçeği doktor mesleki açıdan bakar :) ben çok isterim inş ikizim olur
İnş cnm Rabbim nasip eder inşMerhaba sevgili anne adayiarı,
Siteye yeni üye oldum Ankaraya yeni yerleştim çevrem çok yok kuzenlerim hariç. Burda benim gibi aynı telaşı olan arkadaşkarla arada dertleşmek istedim. Yeni evlendim 34 yaşındayım. 2 aydır deniyoruz bizde hayırlısı bakslım ovulasyon testiyle takip ediyorum bende ama çokda korkuyorum ilerlemiş olan yaşımdan dolayı korkularım var. İnşallah en kısa zamanda olur hatta umarım bu ay olur.adetim 31 ocak diyor umarım olmazda hamile olurum
Sinkar seni eylül annelerinde takip ettim inşallah seninde olur en yakın zamanda senin yaşın daha genc korkma dakın. Allahım isteyen herkese nasip etsin aylardır uğraşanlar var inşallah onlarında hemen olur
Ben olsam hemen yapardim test.iliskiden 10 gun sonra cikiyoKızlar merhaba ben de inş Ekim annesi olucam ☺ daha belli değil 24uncu günü bugün, test yapsam yarın korkuyorum da yoksa günümün geçmesini mi beklemeliyim..?
Bencede takmamalisin yasi.ankaranin neresindesin?calisiyo musun?Merhaba sevgili anne adayiarı,
Siteye yeni üye oldum Ankaraya yeni yerleştim çevrem çok yok kuzenlerim hariç. Burda benim gibi aynı telaşı olan arkadaşkarla arada dertleşmek istedim. Yeni evlendim 34 yaşındayım. 2 aydır deniyoruz bizde hayırlısı bakslım ovulasyon testiyle takip ediyorum bende ama çokda korkuyorum ilerlemiş olan yaşımdan dolayı korkularım var. İnşallah en kısa zamanda olur hatta umarım bu ay olur.adetim 31 ocak diyor umarım olmazda hamile olurum
Sinkar seni eylül annelerinde takip ettim inşallah seninde olur en yakın zamanda senin yaşın daha genc korkma dakın. Allahım isteyen herkese nasip etsin aylardır uğraşanlar var inşallah onlarında hemen olur