Canim biz tedaviye basliyoruz bu ay ama ynede bu ayi degerlendiriyoruz allah buyuk belki tedaviden once olurCanim benim hep ümitli ol inşallah güzel günler bizi de bulacakyeni gördüm buraya yazmışsın :) ben coktandır girmiyordum sınavlar nedeni ile :) eylül bayagi kalabaliklasmis rabbim hepisininkini bagislasin bize de nasip etsin inşallah Tweeetyy canım sende canını sikma çikolata kisti ile çok hamile kalan duydum ki seninki çok büyük bi kist değil ufak onun için moral bozukluğu olmasın tam gaz devamm
Canım hep aklımdaydın ama belki kafasını dağıtmak için topiğe girmek istemiyorsundur diye düşündüm o yüzden yazmadım. Ewt eylül annesi topiği çok kalabalıklaştı Rabbim sağ salim bebeklerini kucaklarına almayıda nasip etsin... Bana bakma sen ara ara geliyor negatif duygular sonra geçiyor... Sen naptın kuzum? Ne aşamasındasın... Ben daha yumurtlama gününe bile girmedim. Reglim persembe günü bitti... Yarın iğne vurulacagım... Yanlış hatırlamıyorsam sende çatlatma iğnesi vurulmuştun... Doktormu vurdu yoksa senmi cnm? İğneyi eczaneden mi alıyorsun yoksa doktorda var ve kendisimi vuruyor? Birde fiyatı ne kadar cnm? Bilği verirsen sevinirim kuzummmCanim benim hep ümitli ol inşallah güzel günler bizi de bulacakyeni gördüm buraya yazmışsın :) ben coktandır girmiyordum sınavlar nedeni ile :) eylül bayagi kalabaliklasmis rabbim hepisininkini bagislasin bize de nasip etsin inşallah Tweeetyy canım sende canını sikma çikolata kisti ile çok hamile kalan duydum ki seninki çok büyük bi kist değil ufak onun için moral bozukluğu olmasın tam gaz devamm
İnş cnm olur... Ama olmazsada üzülme tedaviye başlıcaksın... Belki tedavi vesilesi ile ikizlerin bile olur. Ben çok isterim ikizimin olmasını ama nasip tabikideCanim biz tedaviye basliyoruz bu ay ama ynede bu ayi degerlendiriyoruz allah buyuk belki tedaviden once olur
Cnm daha çok erken belirtiler için ama inş hamişsindirBenim bi mide bulantisi bi kasiklarimda sanci var.psikolojik mi bilemedim.kendi kendime mi yapiyorum acaba
1 hafta gecti iliskiden yumurtlamadan bu tarafa.test icin bi 6 gun daha beklicemCnm daha çok erken belirtiler için ama inş hamişsindir
merhaba benimde içimde bir süpriz yumurta varmısBenim bi mide bulantisi bi kasiklarimda sanci var.psikolojik mi bilemedim.kendi kendime mi yapiyorum acaba
Benim 1 ocak.ne guzel hemen ogrenmissiniz.darisi bana.bnmde kizima kardes insallah.bende ayin 23 unde test yapmayi dusunuyorum.Allah tamamina erdirsin insallahmerhaba benimde içimde bir süpriz yumurta varmıs4 yaşında oğluşuma kardes gelıyo nasipse. inşallah sizde en kısa zamanda kavusursunuz.. ben çok erken öğrendim gebeliğimi fikir vereyim dedim. şüphem vardı zaten adetten 1 gün önce silik çizgi çıktı.adet günü hcg ölçümüm 41 çıktı.ben göğüsümdeki şişkinlik ve hassasiyetten fark ettim.ayrıca kasıklarda agrı oldu. sat kaç sizin?
Insallah canim :)Canim biz tedaviye basliyoruz bu ay ama ynede bu ayi degerlendiriyoruz allah buyuk belki tedaviden once olur
Canim eczaneden almıştım :) 75 liraya :) kendim vurmuştum karindan :)Canım hep aklımdaydın ama belki kafasını dağıtmak için topiğe girmek istemiyorsundur diye düşündüm o yüzden yazmadım. Ewt eylül annesi topiği çok kalabalıklaştı Rabbim sağ salim bebeklerini kucaklarına almayıda nasip etsin... Bana bakma sen ara ara geliyor negatif duygular sonra geçiyor... Sen naptın kuzum? Ne aşamasındasın... Ben daha yumurtlama gününe bile girmedim. Reglim persembe günü bitti... Yarın iğne vurulacagım... Yanlış hatırlamıyorsam sende çatlatma iğnesi vurulmuştun... Doktormu vurdu yoksa senmi cnm? İğneyi eczaneden mi alıyorsun yoksa doktorda var ve kendisimi vuruyor? Birde fiyatı ne kadar cnm? Bilği verirsen sevinirim kuzummm
Valla bizim çalışmalar bittiCanım hep aklımdaydın ama belki kafasını dağıtmak için topiğe girmek istemiyorsundur diye düşündüm o yüzden yazmadım. Ewt eylül annesi topiği çok kalabalıklaştı Rabbim sağ salim bebeklerini kucaklarına almayıda nasip etsin... Bana bakma sen ara ara geliyor negatif duygular sonra geçiyor... Sen naptın kuzum? Ne aşamasındasın... Ben daha yumurtlama gününe bile girmedim. Reglim persembe günü bitti... Yarın iğne vurulacagım... Yanlış hatırlamıyorsam sende çatlatma iğnesi vurulmuştun... Doktormu vurdu yoksa senmi cnm? İğneyi eczaneden mi alıyorsun yoksa doktorda var ve kendisimi vuruyor? Birde fiyatı ne kadar cnm? Bilği verirsen sevinirim kuzummm
Canim o senmisin :) hemen kabul ediyorum :) yok canım yanlış bişey yapmadın :)MarV-el cnm instagramda takip isteği yolladım sana tabi kabul edersen herkese yollamam tesadüfen gördüm profil resminden tanıdım... Umarım yanlış birsey yapmamışımdır
Bende sana yolladm canm ins dogru kisye yollamisimdir tabi kabl edersen ☺MarV-el cnm instagramda takip isteği yolladım sana tabi kabul edersen herkese yollamam tesadüfen gördüm profil resminden tanıdım... Umarım yanlış birsey yapmamışımdır
Amin insallah allah isteyen herkese nasip etsin. 21aralikti benim sat 13ocakta ogrendim. 23-24 gibi testte gorunur bencedeBenim 1 ocak.ne guzel hemen ogrenmissiniz.darisi bana.bnmde kizima kardes insallah.bende ayin 23 unde test yapmayi dusunuyorum.Allah tamamina erdirsin insallah
Bnimde bugun yumrtlma gunum olmasi lazim canim hayrlisi olur insallah ama bn ovlasyon testi yaptm negatf cikti ya erkn oldu yada gec olucakkGünaydın kızlar
bugun yumurtlama gunum bu aksam esım evde ama oncesınde sonrası 2 gun rısklı dıyolarya calısıyordu malesef ve salı aksamıda olmayacak
E hadı hayırlısı bakalım
dımı bırde o tarıhte olacakmı olmayacak mı oda varBnimde bugun yumrtlma gunum olmasi lazim canim hayrlisi olur insallah ama bn ovlasyon testi yaptm negatf cikti ya erkn oldu yada gec olucakk
Bana mı sinkara mi canım :) ben kendi üzerime alındım sarışın bi hanim eklemis ti beni kabul ettim :) Tweeetyy olsa olsa sarışın olur diye düşündüm :)Bende sana yolladm canm ins dogru kisye yollamisimdir tabi kabl edersen ☺