Gecmis olsun cnm gec olsun guc olmasinKizlar doktordan geldim sol yumurtalgimda 4cm cikolata kisti varmis hemen hamile kalman icin tedavye baslamamiz lazim dedi doktr iyice korku sardi icimi moral olarak sifirim :*
kız bizim ki totem...Hamileliği 1. Haftasında Nasıl anladın ki ya
Bu ay hamile kalsak eylül annesi oluyoruz yaaherkesler gebelık takvımı yapmıs ben eksıkmı kalıcam
Pardon yaa anladım ben ay sonu regl olacağım için kafam karıştı bi an
selam canım aslında yazmıyacaktım ama senı görünce bir geçmiş olsun demek istedim... sakın üzülme tedavisi kolay çikolata kistin... iki kuzenımdede çikolata kisti vardi tedavi gördüler ve 5-6 ay içerisinde hamile kaldılar... mesela bende hiçbirsey yok 18 aydan beri gebelik gerçekleşmiyor... sakın moralini bozma, stres yapma, kafanı rahatlat, içini ferah tut gerisi Rabbimimn bileceği iş... umarım en yakın zamanda hamile kalırız... sende neden kist çıktı ilaç falan mı kullandın ?Kizlar doktordan geldim sol yumurtalgimda 4cm cikolata kisti varmis hemen hamile kalman icin tedavye baslamamiz lazim dedi doktr iyice korku sardi icimi moral olarak sifirim :*
Canim 3 ay dgum kntrl hapi kullanmistim o olablirmi sebebi ck kotu drumdayim doktr ya amelyat yada gebelik baska tedavisi yok dedi ama kist gebeligi önlüo tedaviye baslycaz dedi ilk bebegi istyoruz daha umarim dedgniz gibi kolay olur kimsye soyleyemyorm surekli sormalari canmi sıkıyo esimle ikimiz biliyorz tek tsellim su topikler ve sizselam canım aslında yazmıyacaktım ama senı görünce bir geçmiş olsun demek istedim... sakın üzülme tedavisi kolay çikolata kistin... iki kuzenımdede çikolata kisti vardi tedavi gördüler ve 5-6 ay içerisinde hamile kaldılar... mesela bende hiçbirsey yok 18 aydan beri gebelik gerçekleşmiyor... sakın moralini bozma, stres yapma, kafanı rahatlat, içini ferah tut gerisi Rabbimimn bileceği iş... umarım en yakın zamanda hamile kalırız... sende neden kist çıktı ilaç falan mı kullandın ?
yok canım sanmıyorum bende bekarken kansızlık vardı doktorm doğum kontrol hapı verdi 6 ay kullandım kist olmadı... milyonlarca kadın kullanıyor doğum konn-trol hapını birsey olmuyor... ben belkı klomen yada yumurtlama sağlayan ialç kullanmışındır diye söyledim... o ilçların ufakta olsa kist yapma ihtimali var... sen canın sıkma ve kimseyede söyleme kist olduğunu ve tedavi olduğunu sonra her gördükleri yerde sana soru sorup moralini bozabilirler.... hatta sen artık oluruna bıraktk çocuk düşünmüyoruz deyin... benım cevremde kımse çocuk sahibi olmak istediğimi bilmiyor, daha düşünmüyoruz sanıyorlar ... fakat ben 18 aydan beri uğrasıyorum, stresliyim zaten birde insanlarla uğraşamam... sana tavsiyem budur... çevrenle çok sey paylaşma...Canim 3 ay dgum kntrl hapi kullanmistim o olablirmi sebebi ck kotu drumdayim doktr ya amelyat yada gebelik baska tedavisi yok dedi ama kist gebeligi önlüo tedaviye baslycaz dedi ilk bebegi istyoruz daha umarim dedgniz gibi kolay olur kimsye soyleyemyorm surekli sormalari canmi sıkıyo esimle ikimiz biliyorz tek tsellim su topikler ve siz
2. Bebeğimiİnşallah hamile kalalımda ben zaten bır ıkı hafta kesın erken dogururum yıne :)
evet canım2. Bebeğimi
Canim
paylasmiyorm kesinlkle aynen benimde kndi derdm kndime yetio olmuo diye stres yapiodum simdi birde bu cikti allah hepimizin yardimcisi olsun bakalim cuma gunu tedaviye basliycaz kismetyok canım sanmıyorum bende bekarken kansızlık vardı doktorm doğum kontrol hapı verdi 6 ay kullandım kist olmadı... milyonlarca kadın kullanıyor doğum konn-trol hapını birsey olmuyor... ben belkı klomen yada yumurtlama sağlayan ialç kullanmışındır diye söyledim... o ilçların ufakta olsa kist yapma ihtimali var... sen canın sıkma ve kimseyede söyleme kist olduğunu ve tedavi olduğunu sonra her gördükleri yerde sana soru sorup moralini bozabilirler.... hatta sen artık oluruna bıraktk çocuk düşünmüyoruz deyin... benım cevremde kımse çocuk sahibi olmak istediğimi bilmiyor, daha düşünmüyoruz sanıyorlar ... fakat ben 18 aydan beri uğrasıyorum, stresliyim zaten birde insanlarla uğraşamam... sana tavsiyem budur... çevrenle çok sey paylaşma...
Canim boyle gunleri kuslukle falan bos gecirme bnce hemen baris biseyler yap yani pisman olmaBnmde dun yumurtlama gunumdu.okuzle kavga ettik bosa gitti 1 gun.bugun kus kus yapcam napiyim
canım üzülme başka bir topikte arkadaş vardı..2 tane çikolata kistiyle ilk klomen denemesinde bu ay hamile kaldı canım.. korkutma kendiniCanim 3 ay dgum kntrl hapi kullanmistim o olablirmi sebebi ck kotu drumdayim doktr ya amelyat yada gebelik baska tedavisi yok dedi ama kist gebeligi önlüo tedaviye baslycaz dedi ilk bebegi istyoruz daha umarim dedgniz gibi kolay olur kimsye soyleyemyorm surekli sormalari canmi sıkıyo esimle ikimiz biliyorz tek tsellim su topikler ve siz
Bazi seyler malesef erkeklerin elindeCanim boyle gunleri kuslukle falan bos gecirme bnce hemen baris biseyler yap yani pisman olma
haha bununla alakalı atasözü de var.. ben de bazen o sözü uyguluyorum valla yapacak birşey yok..köprü olayıBazi seyler malesef erkeklerin elindeaksam yapiscam artik adama napiyim
merhaba kızlar, benimde gelecek regl günüm 5 şubat..gelecek dedim ama inşalah gelmezAlllah hepimizin duasını kabul ve bu topikte çakılı kalmayı nasip etsin inşalah inşalah ekim annesi olabiliriz
Kızlar bende geldim inşallah hamile kalırız :)) hastigimin 2.günü çörek otu Bala devam