Dogrdur canm hamile kalanda kalamayanda cok fazla kist in drumuna gore degisebiliyoms esimde bende ck stres yapiyorz insallah korktgmz basimza gelmezzcanım üzülme başka bir topikte arkadaş vardı..2 tane çikolata kistiyle ilk klomen denemesinde bu ay hamile kaldı canım.. korkutma kendini
Benim de bat 5 subat.
Insallah :)
Ben de yapıyorum o kuru.
Kurle ilk denemen mi?
Canim stres tum kotuluklerin anasidir.Kotu dusunme hersey guzel olacak diye dusunmeye calis lutfen..Doktorlar genelde en kotusunu soyler.Dogrdur canm hamile kalanda kalamayanda cok fazla kist in drumuna gore degisebiliyoms esimde bende ck stres yapiyorz insallah korktgmz basimza gelmezz
Evet cnm ilk denemem
aynıymış bizim... inşallah beraber hamile kalırız...merhaba kızlar, benimde gelecek regl günüm 5 şubat..gelecek dedim ama inşalah gelmezAlllah hepimizin duasını kabul ve bu topikte çakılı kalmayı nasip etsin inşalah inşalah ekim annesi olabiliriz
cnm nasıl bir kür ben de yapayım... bir anlat hele..Benim de kurle ilk denemem, normalde de 2. Denemem.
Kismet.
cnm nasıl bir kür ben de yapayım... bir anlat hele..
ayy olsun yapayım fayda faydadır.. teşekkür ettim..Seninde bat 5 subatmis.
5 subat icin ettik 3 kisi.
Kur icin buraya bak istersen adetin 2. Gunu başlanıyor ama.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tarcin-kurunu-uygulayip-gebe-kalanlar.510288/
hadi inşalah :)aynıymış bizim... inşallah beraber hamile kalırız...
Bende ole klomen kullanmıştım aralıkta bu ay kullanmamaya karar verdimBenim de kurle ilk denemem, normalde de 2. Denemem.
Kismet.
Hersey gönlünce olsun cnm Allah 'a emanet ol ...Kızlar ben cıkıyorm artik hicbi topige yazmama gerek yok önümde uzunca bi süreç gözükyo cikolta kistine üzülüyodk eşimde varikosel cikti onunda tedavisi olcak belkide amalyat olcak allah yardimcimiz olsun hepinizin en kisa zmanda hayrlisiyla kavusursunuz insallh bebislerinze
Ovulasyon testi kullanan var mi aranizda
geçen yıl benm de 5 şubatdımerhaba kızlar, benimde gelecek regl günüm 5 şubat..gelecek dedim ama inşalah gelmezAlllah hepimizin duasını kabul ve bu topikte çakılı kalmayı nasip etsin inşalah inşalah ekim annesi olabiliriz
Insallah sansli bir zamandirgeçen yıl benm de 5 şubatdı
Allah saglikli huzurlu gunlerde buyutmeyi nasip etsin canim. Gule gule buyut bebegini :)2015 ekim annesi adayıydım ama erken doğumla eylülde doğum yaptım sat 12 ocaktı ayyy zaman zalimsin zamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?