benimmde yok suanda sadece gece yatmadan bulantim oluyoBelirtilerin neler canım varmı değişik bişiler. Benim göğüs ağrım hafifledi sanki ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimmde yok suanda sadece gece yatmadan bulantim oluyoBelirtilerin neler canım varmı değişik bişiler. Benim göğüs ağrım hafifledi sanki ya
Benim adete 2-3 gün kala fena halde ağrımaya başladı. Hala öyle. Dokunamıyorum bile.Hamişler sizin göğüslerde hassasiyet azaldımı yani ovülasyon döneminde şişiyor ağrıyor ve adet zamanı düzeliyorya sizde aynımı devam etti . Biraz karışık oldu ama :)
İnş cnm, fobio adı ilacınAdı ne İyotlu folik asitin bana sağlık ocağındaki Dr folbiol vermişti de , bu sefer gittiğinde görürsünüz inşallah keseyi
ben folic trio kullaniyorum oda cok iyiİnş cnm, fobio adı ilacın
6. Haftada görünmesi lazım aslında. Belki iyi bakamamıştır. Hcg değerin kaç çıktı en son?yanlis yazmisim usuttugum icin is cikisi doktora gittim gitmisken ultrasondan bakti ama keseyi goremedi haftaya gel dedi
Benim 10 gündür ağrıyor ama biraz hafifledi ağrısı ilk hamileliğimde ağrı bitmiş şişkinlik kalmıştı benim hayırlısı artık yarın test yapıcam inş çıkarBenim adete 2-3 gün kala fena halde ağrımaya başladı. Hala öyle. Dokunamıyorum bile.
benimmde yok suanda sadece gece yatmadan bulantim
demekki illaki ağrı olması gerekmiyor herkesde farklı oluyor zaten neyse bekleyip görücem artık saolasın canım
Vajinal ultrasonla baksaydı canım benim 5 haftalıkken görünmüştüyanlis yazmisim usuttugum icin is cikisi doktora gittim gitmisken ultrasondan bakti ama keseyi goremedi haftaya gel dedi
HCG DEGERİN KAC TATLIMyanlis yazmisim usuttugum icin is cikisi doktora gittim gitmisken ultrasondan bakti ama keseyi goremedi haftaya gel dedi
Ben hrm bel ağrısı hem karın ağrısı çektim. Hatta karnıma sancı girince kesin adet olucam dedim. Hamilelik belirtileri adet belirtilerinin aynısı, sadece daha şiddetlisi.Hamile hanımlar. Bat gününüzde belinizde adet sancısı çektiniz mi?
Benim kizimda baya baya adet sancisi cektim hamile oldugumu bilmeden.hatta bdt de birlikte olduk esimle.o kadar sanci cektim ki o gece dedim simdi regl olcam.hamileymisim ama..bu seferkinde cok erken kasikta igne batmalari basladi.yani iliskiden hemen sonra kasigimda batmalar basladi.hala da devam ediyo agrilarim.Hamile hanımlar. Bat gününüzde belinizde adet sancısı çektiniz mi?
Bu arada dogumumuz ayni gozukuyo.ilk mi senin?Ben hrm bel ağrısı hem karın ağrısı çektim. Hatta karnıma sancı girince kesin adet olucam dedim. Hamilelik belirtileri adet belirtilerinin aynısı, sadece daha şiddetlisi.
Benim karnımda ağrı yok sadece ara ara belim ağrıyor adet olucakmışım gibi . Bugün bat günüm. Hala olmadım. Gidip gidip altımı kontrol ediyorum kup kuruyum. Akıntım filan da yokBen hrm bel ağrısı hem karın ağrısı çektim. Hatta karnıma sancı girince kesin adet olucam dedim. Hamilelik belirtileri adet belirtilerinin aynısı, sadece daha şiddetlisi.
Teşeklür ederim canım:) sende de var mı bebiş?