- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm hiç belli olmaz inş hamilesindir. Değilsen bile lütfen üzülme, kasım ayına umutla başla, benimde bat'a bir hafta var Rabbim hayırlısını nasip etsin inşBugün bat günüm. Gidip gidip altımı kontrol ediyorum. Kasıklarımda hiçbir numara yok hafif hafif belim ağrıyor Allah hayırlı olanı versin inş. 2 gün önce erken gebelik testinde negatifi gördüm sizce hala bi şansım var mı?
İnş canım. Kızım beni hiç bekletmemişti ilk ay almıştım haberini. O yüzden sabretmeyi beceremiyorum sabırsızlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı.Cnm hiç belli olmaz inş hamilesindir. Değilsen bile lütfen üzülme, kasım ayına umutla başla, benimde bat'a bir hafta var Rabbim hayırlısını nasip etsin inş
Cnm kızında çok şanslıymışın ama unutma 1 seneye kadar normal gebe kalamaman , kendini strese sokma, biraz sabır. Ben 18 aydan beri bekliyorum ve benim ilk artık sabretmeyi öğrendin ama inş sen fazla beklemezsinİnş canım. Kızım beni hiç bekletmemişti ilk ay almıştım haberini. O yüzden sabretmeyi beceremiyorum sabırsızlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Tşk ederim cnm inş müjdeli hberi vermek nasip olurBende seni 4 gozle bekliyorum
İnş canım. İnş sende en kısa sürede sabrının mükafatını alırsın. Senin için çok dua ediyorumCnm kızında çok şanslıymışın ama unutma 1 seneye kadar normal gebe kalamaman , kendini strese sokma, biraz sabır. Ben 18 aydan beri bekliyorum ve benim ilk artık sabretmeyi öğrendin ama inş sen fazla beklemezsin
Çok tesekkur ederim cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin, bende senin için diğer arkadaşlarımız için çok dua ediyorum bak sana birsey diyecegim adet olduğunda inofolic diye bir ilaç var onu al istersen . Hem vitamin, hem folik asit hem de yumurtaları besliyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Doktorlar pkolu olanlara öneriyor, ama herkes kullanabilir. Reçetesiz satılıyor. Bilgin olsun cnmİnş canım. İnş sende en kısa sürede sabrının mükafatını alırsın. Senin için çok dua ediyorum
hayirli olsun cnm allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinAn itibatiyle ben de ekim annelerine (inşallah) katılmış bulunuyorum
Amin canım çok sağol. Hepimize nasip etsin inşallah:)hayirli olsun cnm allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
An itibatiyle ben de ekim annelerine (inşallah) katılmış bulunuyorum
Teşeklür ederim canım:) sende de var mı bebiş?Hayırlı ugurlu olsun canım
benimde adete 3 gun kala silik cikti dun yaptim tekrar daha netti varsa çıkar sanirimMerhaba, bütün anne adaylarına hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı bişekilde kavuştursun inşallah. Bende 3 şubatı bekliyorum ama yarın test alıp yapıcam bakalım belki silik bişey çıkar :) bir hafta önce çok kasık ağrılarım oldu öksürürken bıçak saplanıyordu sanki ,birde göğüslerde ağrı var
benimde adete 3 gun kala silik cikti dun yaptim tekrar daha netti varsa çıkar sanirim
yaa çıktı mı belki çıkar benimde inşallah . Sanada allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canımbenimde adete 3 gun kala silik cikti dun yaptim tekrar daha netti varsa çıkar sanirim
amin cnm yinede yarin kan testi yaptiricamm bakalim hayirlisiyaa çıktı mı belki çıkar benimde inşallah . Sanada allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım
Belirtilerin neler canım varmı değişik bişiler. Benim göğüs ağrım hafifledi sanki yaamin cnm yinede yarin kan testi yaptiricamm bakalim hayirlisi