2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
günaydin kizlar bugün itibariye 5. haftaya girdim ve kontrolle daha gidemedim. sizce nezaman gitmeliyim? kalp atislari nezaman duyulur en erken? vede clearblue nun testini yapan oldumu aranizda? kac haftlik oldugunu gösterenden? ben 4+3 de yaptim ve 2-3 haftalik yaziyor internetde arastirdim degerim 200 u gecikinmis tam kac bilmiyorum ama sizce iyimi degerim? adetimden 3 gün sonra yapmistim?

Son düzenleme:
günaydin kizlar bugün itibariye 6. haftaya girdim ve kontrolle daha gidemedim. sizce nezaman gitmeliyim? kalp atislari nezaman duyulur en erken? vede clearblue nun testini yapan oldumu aranizda? kac haftlik oldugunu gösterenden? ben 4+3 de yaptim ve 2-3 haftalik yaziyor internetde arastirdim degerim 200 u gecikinmis tam kac bilmiyorum ama sizce iyimi degerim? adetimden 3 gün sonra yapmistim?
Canım şimdi gidersen keseyi görürsün ama kalp sesini duyamazsın. Eğer kalp sesini duymak istiyorsan 7. Haftada gidebilirsin... Değerinde iyi ... Önemli olan değer değil cnm , bebeğin kalp atışları. Rabbimin izniyle inş duyarsın :KK66:

günaydin kizlar bugün itibariye 5. haftaya girdim ve kontrolle daha gidemedim. sizce nezaman gitmeliyim? kalp atislari nezaman duyulur en erken? vede clearblue nun testini yapan oldumu aranizda? kac haftlik oldugunu gösterenden? ben 4+3 de yaptim ve 2-3 haftalik yaziyor internetde arastirdim degerim 200 u gecikinmis tam kac bilmiyorum ama sizce iyimi degerim? adetimden 3 gün sonra yapmistim?
canım kan vermedin mi sen? önce kan ver ki artışların kontrol edilsin

Kızlar benimde bat 'a tam bir hafta kaldı... Adetimin 9,11,13,15 ve 17. günleri arası ilişkim oldu dahada olmadı , eşim enfeksiyon kapmış doktor 1 hafta ilişkiyi yasakladı . Genellikle yumurtlamam adetimin 14,15 ve 16. günü oluyor. İlişkiye girememe biraz moralimi bozdu, geç yumurtlama olursam bu ayda boşa geçer ama napıyım herşey Rabbimin elinde inş tüm isteyenler en kısa zamanda hamiş kalır... Ve hamile kalan arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inş :KK66:

Canım şimdi gidersen keseyi görürsün ama kalp sesini duyamazsın. Eğer kalp sesini duymak istiyorsan 7. Haftada gidebilirsin... Değerinde iyi ... Önemli olan değer değil cnm , bebeğin kalp atışları. Rabbimin izniyle inş duyarsın :KK66:

suan 4+7 yim sanirim 1 hafta sonra gitsem iyi olur suan baska bir ülkeye geldik o yüzden burdan kontroll etmesi zor oluyor artik az sabredicem :) insallah canim sen hamilemisin ? yoksa bekliyormusun

canım kan vermedin mi sen? önce kan ver ki artışların kontrol edilsin

daha kalp atislarini duymadan cok gidilmesi gereksiz yere yipratir diye düsünüyorum. o yüzden gitmedim ve yurtdisinda sürekli kana bakmiyorlar özel istek olarak geciyor kalp atisina kadar ya kalir yada tutunamaz onu kimse engelleyemez ama saglikli beslenme stressden uzak durma vs. gibi seyler kendi elimizde o yüzden cok aceleci davranmak istemiyorum kalbinin sesini duyuyum saglikli gelistigini görüyüm baskada birsey istemiyorum.

buarada hamilemisin sen? eger hamileysen kan degerlerin nasil?

daha kalp atislarini duymadan cok gidilmesi gereksiz yere yipratir diye düsünüyorum. o yüzden gitmedim ve yurtdisinda sürekli kana bakmiyorlar özel istek olarak geciyor kalp atisina kadar ya kalir yada tutunamaz onu kimse engelleyemez ama saglikli beslenme stressden uzak durma vs. gibi seyler kendi elimizde o yüzden cok aceleci davranmak istemiyorum kalbinin sesini duyuyum saglikli gelistigini görüyüm baskada birsey istemiyorum.

buarada hamilemisin sen? eger hamileysen kan degerlerin nasil?
aslında en mantıklısı canım. ne güzel bir şey. ben tüp bebek tedavisi gördüm iki gündr idrar testi pozitf çıkıyor daha kanı cuma vericem. inşallah güzel bir şekilde duyarsın hepsini rahat ol....

hayirlisi canim suan seni anliyorum üzülüyorumda. ama bu bekleyisler kendimizi cok fazla kaptirmamiz bana hic yaramadi. nezamanki akisina biraktim nezamanki testlerden uzak durdum nezamanki her ayrintiyi dinlememeye basladim ozaman tutdu. adetim geciktigi halde ben hamile olabilecegimi en son ihtimal olarak gördüm yani anlican sanki ucunu birakinca oluyo sanirim cok fazla stress yapiyoruz insallah birdahaki aya tutar. dertler bitmiyoki simdide acaba benimlemi sagliklimi diye sürekli endise icinde oluyorsun. hayirlisi neyse hepimiz icin o olsun..
Cok haklisin canim bende oliruna biraktim artik adet olmadan once dinlemicem demistim kendimi sonra bi baktim ohooo herseyden bi belirti ariyorum...:KK70:ama dediginde cok cok cok haklisin buralarda ki hamilelerin cogu zaten senin dedigini soyluyor akillanmiyoruz biz iste..Allahin izniyle bu defa kararliyim bakmicam aramicam belki de bi daha ki adetimde ya da hamile olursam buraya yazicam :KK49:ama tabi sizi ozluyorum merak ediyorum hamisleri guzel haberler alinca mutlu oluyorum:KK68:

aslında en mantıklısı canım. ne güzel bir şey. ben tüp bebek tedavisi gördüm iki gündr idrar testi pozitf çıkıyor daha kanı cuma vericem. inşallah güzel bir şekilde duyarsın hepsini rahat ol....

insallah canim :) seninki benden biraz farkli tabiki...insallah senin bebis tutunuyodur.. hayirlisini diliyorum hepimiz icin.

Cok haklisin canim bende oliruna biraktim artik adet olmadan once dinlemicem demistim kendimi sonra bi baktim ohooo herseyden bi belirti ariyorum...:KK70:ama dediginde cok cok cok haklisin buralarda ki hamilelerin cogu zaten senin dedigini soyluyor akillanmiyoruz biz iste..Allahin izniyle bu defa kararliyim bakmicam aramicam belki de bi daha ki adetimde ya da hamile olursam buraya yazicam :KK49:ama tabi sizi ozluyorum merak ediyorum hamisleri guzel haberler alinca mutlu oluyorum:KK68:

insallah azimli olursun :) ben en son agustos annelerini takip ediyordum sonra dedimki eger hamile oldugumu ögrenirsem gelip burdaki takvime yazicam :) bir ay gecti ve öylede oldu...cok sükür.. kendime cok farkli ugraslar edindim :) bos durunca insanin akli direkt sitelere girip tum incigi cincigi arastirasi geliyor :) ah ah....canim tekrardan hayirlisini diliyorum nezaman gelicegi varsa ozaman geliyolar iste :) bizim peki etkimiz yok aslinda.. en güzel zamanda gelsin bebisin insallah

Cnm bat'a
suan 4+7 yim sanirim 1 hafta sonra gitsem iyi olur suan baska bir ülkeye geldik o yüzden burdan kontroll etmesi zor oluyor artik az sabredicem :) insallah canim sen hamilemisin ? yoksa bekliyormusun
cnm bat'a bir hafta var beklemedeyim :KK66:

Kızlar 5+1 im ben de. Bu haftaya kadar göğüslerim de aşırı hassaslık ve ağrı vardı. Ama iki gündür normale döndü. Sizce ters giden bir şey mi var korkuyorum. Doktoruma da çok uzağım bugünlerde şehir dışına çıktım. Bi fikir verin lütfen

Kızlar 5+1 im ben de. Bu haftaya kadar göğüslerim de aşırı hassaslık ve ağrı vardı. Ama iki gündür normale döndü. Sizce ters giden bir şey mi var korkuyorum. Doktoruma da çok uzağım bugünlerde şehir dışına çıktım. Bi fikir verin lütfen
Normal Can'ım.

gozde_87 gozde_87 benim de 4+1de yaptirdiğim deger 181 yani seninki de normal ben bir defa da yarin yani 4+3 te yaptiracagim sonra bekleyeceğimiz 6-7 haftaya kadar. Gittiğimdebkese ve kalp atisi var ise bir sefer de gormek için. Benim de 2. Hamileliğin olacak , daha rahatim, inşallah sorunsuz devam eder hepimizin.

gozde_87 gozde_87 benim de 4+1de yaptirdiğim deger 181 yani seninki de normal ben bir defa da yarin yani 4+3 te yaptiracagim sonra bekleyeceğimiz 6-7 haftaya kadar. Gittiğimdebkese ve kalp atisi var ise bir sefer de gormek için. Benim de 2. Hamileliğin olacak , daha rahatim, inşallah sorunsuz devam eder hepimizin.

evet sanirim normal idrar iki gün arkada diye duymustum seninki kanda cikti degilmi? insallah saglikli devam eder aynen

X