2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hayırlı olsun canm bende 9.ayda hamile kaldim kucağında gormeyi nasip etsin rabbim

Valla bende oyleyim ikinci benimkide ilkinde 4 5 6. Haftalarda hep doktora gittim bunda 7.haftada gidip herşeyi birden ogrencem inşaallah bi de 11de giderim ense kalınlığını olceriz tamam oldu bitti sonrası kolay zaten :anneadayı::anneadayı:
bende aynı düşünüyorum cnm benimde ikincim bende 7-8 haftalıkken gitcem sonrada cinsiyete giderim zeka testide istemiyorum oğlumdada yaptırmadım.ama sürekli ultrasondaydım kontrole bile gidiyordum sık sık bu defa az gitcem inşallah hem maddi hem manevi yıpranıyor insan bebişe de zarar oluyormuş cok girmek zaten

Rabbim çok büyük çok geçmiş olsun benim eşi öndeydi 32.hafta düzeldi allahtan hep yattım düşük erken doğum riski vardı 36.haftaya kadar sonra herşey normale bindi sıpa bu seferde 40haftalik oldu dogmadi:KK48: böyleydi benimki şükürler olsun inş bu sefer normal geçer herseyimiz
cnm benzer seyler yaşamısız bir bakıma benimde 5 ay düşük riskim vardı progestan kullandım pıhtılaşma vardı sulandırıcı kullandım , eşi önde dediler sonra düzeldi kordon dolanması olmuş dedi dr baska 2 dr a gittim sorun yok dedi . gelişim geriliği var 2 hafta dedi dr sezryanla alalım 38 de dedi . kabul etmedim doktoru değiştirdim Allaha şükürler olsun 3400 kilo 50 boyla 41 haftada kendi sancımla normal doğurdum inş. bu gebeliğimiz rahat geçer

Günaydın kızlar bende bu ay hayırlı haber veremicem. Yarın sonra bat günüm az önce erken gebelik testi yaptım kocaman bir negatifi gördüm malesef
hayırlısı olsun cnm kırmızıları görene kadar belli olmaz geç döllenmede olabilir ama hiç siliktemi yok

kızlar 1-2 saat sonra ıdrar tahlılı yapıcam
hadi bekliyoruz kuzum

Günün ilk idrarıyla yapman lazım tutuyor musun yoksa :) hakkımızda hayırlısı olsun
ben ikinci idrarımla yaptım cıktı cnm ya ilk idrar olmasada cıkıyormuş

cnm benzer seyler yaşamısız bir bakıma benimde 5 ay düşük riskim vardı progestan kullandım pıhtılaşma vardı sulandırıcı kullandım , eşi önde dediler sonra düzeldi kordon dolanması olmuş dedi dr baska 2 dr a gittim sorun yok dedi . gelişim geriliği var 2 hafta dedi dr sezryanla alalım 38 de dedi . kabul etmedim doktoru değiştirdim Allaha şükürler olsun 3400 kilo 50 boyla 41 haftada kendi sancımla normal doğurdum inş. bu gebeliğimiz rahat geçer

hayırlısı olsun cnm kırmızıları görene kadar belli olmaz geç döllenmede olabilir ama hiç siliktemi yok

hadi bekliyoruz kuzum

ben ikinci idrarımla yaptım cıktı cnm ya ilk idrar olmasada cıkıyormuş
Malesef canım silik çizgi bile yok. Kızımda 2 gün öncesinde dandik bir testle öğrenmiştim. Bu sefer erken gebelik testi aldım malesef yok. Kısmet ne diyelim :) hayırlısı böyleymiş

Malesef canım silik çizgi bile yok. Kızımda 2 gün öncesinde dandik bir testle öğrenmiştim. Bu sefer erken gebelik testi aldım malesef yok. Kısmet ne diyelim :) hayırlısı böyleymiş
tabiki hayırlısı kuzum gelecek aylara inşallah

günaydın kızlar, benim gibi hiç miğde bulantısı yaşamayan var mı? uyku ve sık idrar beni çok yoruyor.ama miğde bulantısı sıfır.

bende Allah nasip ederse ekim ayında anne olmaya hazırlanıyorum Allah herkese sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah

Ben hamileliğimi öğrendikten yarım saat sonra kanama geçirdim hemen hastaneye geldik rahim ağzında kanama görünüyormuş. Düşük önleyici iğne yaptılar beta hcg 103 çıktı 3 hafta 6 günlük dün itibariyle. Bugün kan verdim tekrar bakılacak hcg yükselmiş mi diye. Cuma günü mübarek gün dua edin kızlar 1 saate belli olacak.

Ben hamileliğimi öğrendikten yarım saat sonra kanama geçirdim hemen hastaneye geldik rahim ağzında kanama görünüyormuş. Düşük önleyici iğne yaptılar beta hcg 103 çıktı 3 hafta 6 günlük dün itibariyle. Bugün kan verdim tekrar bakılacak hcg yükselmiş mi diye. Cuma günü mübarek gün dua edin kızlar 1 saate belli olacak.

İNŞALLAH GÜZEL BİHABER ALIRSIN RABBİM İNŞALLAH ONA YARDIM EDECEKTİR

AvukatAnne AvukatAnne Allah bebeğini sana bağışlasın yar ve yardımcınız olsun inş.

Kızlar bu preseed i derin sıktığımız için rahim ağzını tıkıyor olabilir mi ya? Kullanmıcam artık. Kullananınız var mı? Ben kandırmaca olduğunu düşünmeye başladım. Durduk yere Allah ın işine karışmaya çalıştık

Kızlar bende Ekim annesiyim çok çok heyecanlıyım, 5-10-2016 da çıkıyor hesaplamalar. Dün sancılarım varken bugün sabah çok güzel uyandım. Dişimi fırçaladım ve tükürdüğüm an midem bulanmaya başladı kusamadım ama çok kötü oldum. Allahtan dün anneme güzel bir süprizle açıklamıştım ve yanımızdaydı leblebi yedirdi sabah 10 tane ve anında kesildi bulantım. Size de tavsiye ederim bulantıma iyi geldi. Ayrıca kendimi gerçekten hamile hissediyorum bu sefer o his çok kuvvetli. :anneadayı::emir_bebek: çok acaip bir duygu.:nazar:

Kızlar bende Ekim annesiyim çok çok heyecanlıyım, 5-10-2016 da çıkıyor hesaplamalar. Dün sancılarım varken bugün sabah çok güzel uyandım. Dişimi fırçaladım ve tükürdüğüm an midem bulanmaya başladı kusamadım ama çok kötü oldum. Allahtan dün anneme güzel bir süprizle açıklamıştım ve yanımızdaydı leblebi yedirdi sabah 10 tane ve anında kesildi bulantım. Size de tavsiye ederim bulantıma iyi geldi. Ayrıca kendimi gerçekten hamile hissediyorum bu sefer o his çok kuvvetli. :anneadayı::emir_bebek: çok acaip bir duygu.:nazar:

canım merhaba benim henüz bulantım falan yok sadece çok sivilce çıktı yüzümde o kadar arada belim ağrıyor sızı gibi geçiyor hemen inşallah Rabbim nasip eder sonuna kadar

İnşallah canım
Canim gecmis olsun.insallah sorun cikmaz.hcg belliki yukselmis.korma.ilk gebeligimde benim de olmustu kanama.sorasinda bi sikinti yasamadim sukurler olsun.
Hayirli olsun tatlim gozun aydin.Allah tamamina erdirsin.

canım merhaba benim henüz bulantım falan yok sadece çok sivilce çıktı yüzümde o kadar arada belim ağrıyor sızı gibi geçiyor hemen inşallah Rabbim nasip eder sonuna kadar
Melekcim çok şanslısın o zaman umarım bulantısız atlatırsın ya inanırmısın 6 sene bekledikten sonra o bulantı bile insana hoş geliyor :KK33:

Benimde ara ara.kasiklarima ve belime sanci geliyo.bulantim yok mumkunse olmasinda.ilk hamileligim o bulanti yuzunden berbat oldu.4 ay lavobo basinda oturdum.

Canim gecmis olsun.insallah sorun cikmaz.hcg belliki yukselmis.korma.ilk gebeligimde benim de olmustu kanama.sorasinda bi sikinti yasamadim sukurler olsun.

Hayirli olsun tatlim gozun aydin.Allah tamamina erdirsin.
Aminn canım, seninde gözün aydın. Cümlemizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah:KK54:

AvukatAnne AvukatAnne Allah bebeğini sana bağışlasın yar ve yardımcınız olsun inş.

Kızlar bu preseed i derin sıktığımız için rahim ağzını tıkıyor olabilir mi ya? Kullanmıcam artık. Kullananınız var mı? Ben kandırmaca olduğunu düşünmeye başladım. Durduk yere Allah ın işine karışmaya çalıştık
Onun ne oldugundan haberim yok benim.o ne ki?

X