- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.858
- 36
Gündüz uykusuz ilk bı ay vardı ama artık uyumuyolarAyyy inşallah :)) Ben de öyle olur diye umuyorum ama herkes asıl yürüyünce çok zor diyor . Benimkilerin biri çok uysal sesi bile çıkmaz , ama öteki çok fena dün gece belki 20 kere uyandı . Gündüz uykuları hiç Yok . Yalnız mı bakıyorsun ?
Canim ben cikolata sutlac gibi şeker iceren yiyecekler yedigimde gercekten artiyor. Bir de kayinvalidem tereyagina yumurta kir pistikten sonra uzerine booll pekmez dok ye demisti ne hikmetse bunun da baya dtkisi oluyor. Bu aralar sutum yetmemeye basladi benim de.Doktora gittik oğlum bu ay kilo almamış ben biraz az yiyodum doktor sütün yetmiyo hemen git mama al dedi ben almıycam bi hafta çok dikkat edip sonra kpntrole götürmeyi düşünüyorum kilo alımı başladıysa mamaya başlamam ama süt artırıcı olarak bana önerebileceğiniz ne var
muz yiyeceksin günde en az yarım lt süt ve türevleri 1 yumurta tüketeceksin 38+0 da 3750 kg doğdu oğlum dr bana son ay muzu yasaklamıştı ama ben normalde muzu hiç sevmezken hamileliğimin başından beri zevkle isteyerek yediğim nadir besinlerden biri kilo aldırdığını bilmiyordum bileMerhaba benim bebeğim olması gerektiğinden küçük acaba yesem işe yarar mı sizce 3 hafta sonra kontrolüm var inşallah yetişicek oranlarına ama şuan baya fark var 7+1 olmam lazım 6+4 de 7mm
Biİm de ilk aylar vardı şimdi 10 dakika ancak uyuyorlar , 4 aylıklar benimkiler Can'ım, geceleri de belki 15 kere uyanıyorlar, çok özledim uyumayıGündüz uykusuz ilk bı ay vardı ama artık uyumuyolarsiz kaç ayloktınız canım demişmiydin
Aynı canımBiİm de ilk aylar vardı şimdi 10 dakika ancak uyuyorlar , 4 aylıklar benimkiler Can'ım, geceleri de belki 15 kere uyanıyorlar, çok özledim uyumayı
Sağol cnm denerim o tereyağ olayınıCanim ben cikolata sutlac gibi şeker iceren yiyecekler yedigimde gercekten artiyor. Bir de kayinvalidem tereyagina yumurta kir pistikten sonra uzerine booll pekmez dok ye demisti ne hikmetse bunun da baya dtkisi oluyor. Bu aralar sutum yetmemeye basladi benim de.
Oyy maşallah kuzumaa inşallah çabuk iyileşir canımOğlumu sünnet ettirdim dün dua edin çabuk iyileşsin teyzeleri
Emmiyo mu kuzumIns cabuk iyilesir:)
Kizlar süt konusunda sıkıntılar devam edio..
Sagarak veriyorum.4 saatte bir vermeme ragmen biraz zorlayarak veriyorum.dr beklr acikmasini oyle ver dedi.kim bilir ne zman acikir bizimki:))
Ayni durumda olanlar var mi?
Emziriyorum bazen memede daliyor bazen sallayarak bazen de emzik vererek uyutuyorum ben..Yok emmiyo.sagarak veriyorum.yeterki guzel içsin yoksa sagmaya alıstim:))
Bi de nasil uyutuyosunuz bebeklerinizi?
Sağol cnm bencede iyi oldu korkusu olmadı çok şükürOyy maşallah kuzumaa inşallah çabuk iyileşir canım
Hayırlı olsun çok iyi yapmışsın erkenden sünnet ettirmekle
MaşallahSağol cnm bencede iyi oldu korkusu olmadı çok şükür
Hayırlısı cnm ben öle zaten yapmazdım o yüzden iyi oldu bmleMaşallah
Ben kıyamadım oğluma şimdi 3 yaşında.artik 7 yaşını Bekliyorum hem düğün hem sünnet beraber olur artık
Canim 4. Aydan spnra bebekler az uyumaya baslarmis normal bemce benim bebegimin de gunu gunune hicc uymuyor. Mesela bugun sabahtan beri 3 saat bike uyumadi hala direniste. Uyusa da nobetlese hep besigi salliyoruzKızlar oğlmu 9 da yatırırdım sabaha kadar uyurdu emzirirken bile gece uyuyarak emerdi bugün 11 e kadar uyumadı gece de 3 kez birer saat uyandı ve uyutamadım neden olabilir
Canım benimde ağlama nöbetleri geçirdi bugün, zor uyuttum. Birde kilo alımı bizde de yavaşladı. Yine de mama vermek istemedim. Sıvı alımını arttirdim. İnş iyi olurKızlar oğlmu 9 da yatırırdım sabaha kadar uyurdu emzirirken bile gece uyuyarak emerdi bugün 11 e kadar uyumadı gece de 3 kez birer saat uyandı ve uyutamadım neden olabilir
10 günde 300 gram almış cnm durması bile normalmiş bi süreCanım benimde ağlama nöbetleri geçirdi bugün, zor uyuttum. Birde kilo alımı bizde de yavaşladı. Yine de mama vermek istemedim. Sıvı alımını arttirdim. İnş iyi olur
Çok hareketlenmeye başladı birde 5 cm uzamış boyu ondanmi bilmiyorum ama
Senin durum ne alemde canım bir gelişme varmı acaba