2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gündüz uykusuz ilk bı ay vardı ama artık uyumuyolar siz kaç ayloktınız canım demişmiydin

Canim ben cikolata sutlac gibi şeker iceren yiyecekler yedigimde gercekten artiyor. Bir de kayinvalidem tereyagina yumurta kir pistikten sonra uzerine booll pekmez dok ye demisti ne hikmetse bunun da baya dtkisi oluyor. Bu aralar sutum yetmemeye basladi benim de.

Merhaba benim bebeğim olması gerektiğinden küçük acaba yesem işe yarar mı sizce 3 hafta sonra kontrolüm var inşallah yetişicek oranlarına ama şuan baya fark var 7+1 olmam lazım 6+4 de 7mm
muz yiyeceksin günde en az yarım lt süt ve türevleri 1 yumurta tüketeceksin 38+0 da 3750 kg doğdu oğlum dr bana son ay muzu yasaklamıştı ama ben normalde muzu hiç sevmezken hamileliğimin başından beri zevkle isteyerek yediğim nadir besinlerden biri kilo aldırdığını bilmiyordum bile

Biİm de ilk aylar vardı şimdi 10 dakika ancak uyuyorlar , 4 aylıklar benimkiler Can'ım, geceleri de belki 15 kere uyanıyorlar, çok özledim uyumayı
Aynı canım
Zaten biri uyusa diğeri uyandırıyor
Büyüdüklerinde uyuruz artık zaten 2 yaşına kadar mümkün değil aralıksız uykular(

Sağol cnm denerim o tereyağ olayını

Ins cabuk iyilesir:)

Kizlar süt konusunda sıkıntılar devam edio..
Sagarak veriyorum.4 saatte bir vermeme ragmen biraz zorlayarak veriyorum.dr beklr acikmasini oyle ver dedi.kim bilir ne zman acikir bizimki:))

Ayni durumda olanlar var mi?

Kızlar oğlmu 9 da yatırırdım sabaha kadar uyurdu emzirirken bile gece uyuyarak emerdi bugün 11 e kadar uyumadı gece de 3 kez birer saat uyandı ve uyutamadım neden olabilir

Kızlar oğlmu 9 da yatırırdım sabaha kadar uyurdu emzirirken bile gece uyuyarak emerdi bugün 11 e kadar uyumadı gece de 3 kez birer saat uyandı ve uyutamadım neden olabilir
Canim 4. Aydan spnra bebekler az uyumaya baslarmis normal bemce benim bebegimin de gunu gunune hicc uymuyor. Mesela bugun sabahtan beri 3 saat bike uyumadi hala direniste. Uyusa da nobetlese hep besigi salliyoruz

Canım benimde ağlama nöbetleri geçirdi bugün, zor uyuttum. Birde kilo alımı bizde de yavaşladı. Yine de mama vermek istemedim. Sıvı alımını arttirdim. İnş iyi olur
Çok hareketlenmeye başladı birde 5 cm uzamış boyu ondanmi bilmiyorum ama
Senin durum ne alemde canım bir gelişme varmı acaba

Bizdede uykular değişti.kizlarim gece uykusunu bıraktı gündüzleri uyuyorlar
Bı haftadır uykusuz avare avare dolanıyorum evde
Bide misafirler geliyor iptal de edemiyorum kaç aydır erteledim
5 aylık olduk
Sizinkiler De mı böyle:)?

10 günde 300 gram almış cnm durması bile normalmiş bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…