Bende aynısını dedim canm dr ne derse oAlerji maması yediğinden pek kilo almıyor, dr 4. Ay bitince başlarız bir ihtimal dedi o yüzden aslında amacım bu tarz mama kullanan varsa hangisini kullanıyor, bebeği seviyor mu, yaramış mı onu öğrenmek. Yoksa sütüm yetse, kilo alsa vs. Zaten 6 ay öncesi ek gıdaya başlamak gereksiz bence de ama durum böyle işte.
Canım hiç mu almamış. Zayiflayacagim diye yenemezsin yapma emzirme bitince verirsin zatenDoktora gittik oğlum bu ay kilo almamış ben biraz az yiyodum doktor sütün yetmiyo hemen git mama al dedi ben almıycam bi hafta çok dikkat edip sonra kpntrole götürmeyi düşünüyorum kilo alımı başladıysa mamaya başlamam ama süt artırıcı olarak bana önerebileceğiniz ne var
Cnm bi hafta kendimi besiye çekicem şimdi 6500 gr geldi haftaya aşısı var hedefim 7000 yapmak oğlanı ilk moralim bozuldu ama şimdi acayip umutluyum bişe olmaz diyorum inşallahBende aynısını dedim canm dr ne derse oherkes bişey diyor çünkü
Canım hiç mu almamış. Zayiflayacagim diye yenemezsin yapma emzirme bitince verirsin zaten
Benim sutum kırmızı et , dere otu, soğan yediğimde ve rezene çayı içtiğimde inanılmaz çok oluyor. Birde uykumu alıp dinlenince, ne zaman temizlik yapıp yorulmam azalıyor.
Meraba cnm. Benimde bebegime sut alerjisi olabilir dedi doktor. Şu An diyetteyim cuma günü araştırma hastanesine gidip yaptıracaz İnslhBizim kan testiyle anlaşıldı alerjimiz
Geçtiği de ara ara süt ürünlerini demiyorsun ben kızarıklık olmadı son yediğinde oylelikle gittik doktora
Geçmiş olsun canım öncelikle Allahım şifa versinMeraba cnm. Benimde bebegime sut alerjisi olabilir dedi doktor. Şu An diyetteyim cuma günü araştırma hastanesine gidip yaptıracaz İnslh
Sut alerji belirtileri tam neler acaba
Benimkinin 5.ayı bitiyo.nerede yaptırdı niz bi de aynı gün çıktımı sonuç
Çok merak ediyorum
Saolasin cnmGeçmiş olsun canım öncelikle Allahım şifa versin
Ben devlet hastanesinde yaptırdım alerji bölümü vardı çocuklar için oraya gittim
Ben ek gıdaya başladığımda yoğurt tattırmıştım ardından 1-2 dk içinde ağzının kenarı kızarma ya başladı
Ben oylelikle anladım birşeylerin ters gittiğini
Sonra araştırıp takip ettim
Aşırı gazlıydı oğlum
Huzursuz
Uykusuz
Devamlı emmek istiyordu
Cildi bebek cildinden ziyade kupkuruydu
Kakası mukusluydu
Sonra ben süt ve süt ürünleri yediğim zamanlarda cildinde yaralar çıkıyordu
Saçları çok çok fazla dökülüyordu
En çok kakasından anlarsın canımSaolasin cnm
Benimki 4 buçuk aylık ken birdenbire ishal oldu..
Çok aşırı gazlıydı zaten.karnı sürekli gurulduyodu emerken kivraniyodu
Ama hiç kızarıklık falan olmadı
2 hafta dir diyetteydim. Bu gün dayanamadım helva yedim.sanki biraz huzursuz gibi .emerken yine kivranmaya basladi(
MerhabaTecrübei anneler bebisleri destekli oturtuyor musunuz?Oglum 4 ay 4 gunluk fakat hic oturtmayi denemedim..aslinda ikinci çocuğum ama resmen resetlemisim
Yok cnm pişigi nerdeyse hiç olmadı. Kakasi bi ara mukuslu idi.geçmişti.En çok kakasından anlarsın canım
Pişiği çok oluyormu??
Poposu hep kızarıkmı?
Kakası mukus lumu?
Malatya çatlak varmı?Tabi bunu sizin anlamanız zor olur belki ama kakasında kan olur o şekilde anlayabilirsiniz
Az önce baktım kakasına çok puturlu ve sarı yeşil gibiydi .bariz bi mukus yoktu.kakasında ben hiç kana rastlamadım ama 2 kere tahlilde gizli kan çıktı.En çok kakasından anlarsın canım
Pişiği çok oluyormu??
Poposu hep kızarıkmı?
Kakası mukus lumu?
Malatya çatlak varmı?Tabi bunu sizin anlamanız zor olur belki ama kakasında kan olur o şekilde anlayabilirsiniz
İnşallah yoktur canımAz önce baktım kakasına çok puturlu ve sarı yeşil gibiydi .bariz bi mukus yoktu.kakasında ben hiç kana rastlamadım ama 2 kere tahlilde gizli kan çıktı.
Bu cuma gidicez bakalım. Alerji varmiymis
Siz süt ürünleri yediğiniz zaman olur daha çok mukus.Yok cnm pişigi nerdeyse hiç olmadı. Kakasi bi ara mukuslu idi.geçmişti.
Ama sanırım sut çok gaz yapıyo benimkinde bu gece ne uyudu ne emdi
Ben kucağıma 3 4 dk falan oturtuyoruz çok sewiyo o şekilde durmayı bizimde 20 sinde 4 aylık olcakTecrübei anneler bebisleri destekli oturtuyor musunuz?Oglum 4 ay 4 gunluk fakat hic oturtmayi denemedim..aslinda ikinci çocuğum ama resmen resetlemisim
Bana doktorum arı polenii tavsiye etmedi ölçüsünü tutturamazsan zararı olur dediBide kızlar bebek kilo aşsın süt daha verimli olsun die araştırıyodum annenin sabahları bi tatlı kaşığı arı poleni yemesi çocuğa çok iyi geliyomuş kilo aşdırmazmış ama en çok kemik gelişimini desteklermiş ben başladım inşallah sağlığına faydası olur sizde bilin istedim
Canm az kullandım babam arıcılık yaptı bi tarlı kaşığı kadar zararı olmazmış ben tatlı kaşığının ucuyla yiyorumBana doktorum arı polenii tavsiye etmedi ölçüsünü tutturamazsan zararı olur dedi
Sen doktoruna sor mutlaka canim
Alerji oldugunu nasil anladin canim. Bizimki pregomini agzina surmediBizdedir süt alerjisi var işte, sütüm yetmedi pregomin yiyor, bakalım ne yapacağız ek gıdada
Baba yapıyorsa biliyordur o zaman canımCanm az kullandım babam arıcılık yaptı bi tarlı kaşığı kadar zararı olmazmış ben tatlı kaşığının ucuyla yiyorum