Önceden satıyodu canm artık satmıyo inşallah bebişe iyi gelir erkek çocuklarında dikkatli kullanmak gerekiyomuş ama sen diyince doktoru aradım sütünden öle çok etkilenmez dedi benm doktorumBaba yapıyorsa biliyordur o zaman canım
Faydası çokmuş evet ama ben zararından korktum
İnşallah bol bol sütüniz olur bebeğinize
Babanız bal da satıyorum
Oğul balına bayılıyorum:))
Sormakta fayda var canım nolur nolmazÖnceden satıyodu canm artık satmıyo inşallah bebişe iyi gelir erkek çocuklarında dikkatli kullanmak gerekiyomuş ama sen diyince doktoru aradım sütünden öle çok etkilenmez dedi benm doktorum
Satsa sölerdim inan kiSormakta fayda var canım nolur nolmaz
Satsaydı iyiydi bak bı müşteri vardı:)))
Oyy canım sağolasın sen benim yerime bol bol yeki süt olsun bebişe:)Satsa sölerdim inan ki
Hiç yemiyodum işte iki ayda bi kilo aldığını görünce yemeye başladımOyy canım sağolasın sen benim yerime bol bol yeki süt olsun bebişe:)
Süte gerçekten faydası oluyomuymuş?Hiç yemiyodum işte iki ayda bi kilo aldığını görünce yemeye başladım
Doktorun biri hemen mama başla dedi biri olabilir normal dedi bide bu ara emmek istemiyo ona çözüm olarak bildiğiniz bişe var mı 2.5 saatte bir veriSüte gerçekten faydası oluyomuymuş?
İnşallah alır kilo yaa doktorunuz ne dedi bu duruma
Gelişiminde gerilik varsa verseydin canım mamaDoktorun biri hemen mama başla dedi biri olabilir normal dedi bide bu ara emmek istemiyo ona çözüm olarak bildiğiniz bişe var mı 2.5 saatte bir veri
Eğer bu şekilde emmezse zatwn mecbur vericem akşam 4 saat boyunca emmedi uyudu öle emdiGelişiminde gerilik varsa verseydin canım mama
Yetmiyordur belki sütünüz bebeğinize
Bazı aylar meme reddi de yaşar bebekler siz gene emzirin
Ama doktor mama dediyse bı düşünün derim
Siz gene bı ay beklemeden 15 TE gidin doktora baya sağlık ocağınaEğer bu şekilde emmezse zatwn mecbur vericem akşam 4 saat boyunca emmedi uyudu öle emdi
3 günlük araştırmalarım ve oğlumun dünkü tavırları sonunda öğrendim ki oğlum meme reddi dönemine girdi yada meme grevi diyende var süt var ama az emiyo dünde hiç emmedi sadece uyurken emiyo ondanda güzel emiyo ama uyanıkken ya çook az duruyo memede yada hiç ben yaklaştırınca çığlık çığlığa bağırıyo o yüzdenmiş kilo alamaması haftaya salı yine gidip tartılcazSiz gene bı ay beklemeden 15 TE gidin doktora baya sağlık ocağına
Kilo alımına baksınlar belkide sütünüz yok yetmiyo bebeğe.aç durmasındansa mama yer en azından
Ama inşallah sütünüz de yetiyodur da geçici bi durumdur bu
Bu dönemlerde olabiliyor canım ama vazgeçme.sütün varda emsin ne güzel3 günlük araştırmalarım ve oğlumun dünkü tavırları sonunda öğrendim ki oğlum meme reddi dönemine girdi yada meme grevi diyende var süt var ama az emiyo dünde hiç emmedi sadece uyurken emiyo ondanda güzel emiyo ama uyanıkken ya çook az duruyo memede yada hiç ben yaklaştırınca çığlık çığlığa bağırıyo o yüzdenmiş kilo alamaması haftaya salı yine gidip tartılcaz
Salı doktora gittik herşey normal dedi ama emmiyo resmen çığlık atıyo memeyi görünceBu dönemlerde olabiliyor canım ama vazgeçme.sütün varda emsin ne güzel
Boğazları da şiş olabilir eğer hastaysa
siz bu arada imkaniniz varsa sutunuzu sagin. cunku emmeye emmeye sutun azalma ihtimali var. ne olur nolmaz devamliligi saglamak lazim dondurucuya atarsiniz.Salı doktora gittik herşey normal dedi ama emmiyo resmen çığlık atıyo memeyi görünce
Sağmaya çalışıyorum ama benm kanallarım dar bebek emmeyince gelmiyo daha doğrusu gelene kadar beni mahvedito yinede sağmaya çalışıyorum onuda sadece uyırken emzirebiliyorumsiz bu arada imkaniniz varsa sutunuzu sagin. cunku emmeye emmeye sutun azalma ihtimali var. ne olur nolmaz devamliligi saglamak lazim dondurucuya atarsiniz.
Merhaba. Benim de ikiz oğullarım var , ikiz büyütmek çok zor . Sizinkiler nasıl uyku düzenleri var mıKızlar merhaba
Bende 2016 ekimde ikizlerimi doğurdum
Topiği geç farkettim
İkizleri olan varmı aranızda?
Nasıl gidiyor sizlerin
Merhaba canımMerhaba. Benim de ikiz oğullarım var , ikiz büyütmek çok zor . Sizinkiler nasıl uyku düzenleri var mı
Ayyy inşallah :)) Ben de öyle olur diye umuyorum ama herkes asıl yürüyünce çok zor diyor . Benimkilerin biri çok uysal sesi bile çıkmaz , ama öteki çok fena dün gece belki 20 kere uyandı . Gündüz uykuları hiç Yok . Yalnız mı bakıyorsun ?Merhaba canım
Benim ikizlerim 4 aylık
Uyku düzenimiz pek yok
Çok zor yaa ama yürümeye başladıklarında daha kolay olur diye kendimi umutlandırıyorum bende:))
Evet canım yalnız bakıyorumAyyy inşallah :)) Ben de öyle olur diye umuyorum ama herkes asıl yürüyünce çok zor diyor . Benimkilerin biri çok uysal sesi bile çıkmaz , ama öteki çok fena dün gece belki 20 kere uyandı . Gündüz uykuları hiç Yok . Yalnız mı bakıyorsun ?