2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
10 günde 300 gram almış cnm durması bile normalmiş bi süre
Oh maşallah canım. Bende bilinen iyi bir doktora sordum, o da senin gibi söyledi. 4 ayda doğum kilosunun üzerine 2 kilo almış olması bile yeterliymis. Gelişimi de iyiyse ek birşey vermeye gerek yokmuş. Birde 1 haftalık ölçümler kıstas değilmiş. 1 aya bakmak gerekirmiş.

Oh maşallah canım. Bende bilinen iyi bir doktora sordum, o da senin gibi söyledi. 4 ayda doğum kilosunun üzerine 2 kilo almış olması bile yeterliymis. Gelişimi de iyiyse ek birşey vermeye gerek yokmuş. Birde 1 haftalık ölçümler kıstas değilmiş. 1 aya bakmak gerekirmiş.
Aynen canım
Benim ikizlerimin birisi de yemiyor pek iştahlı değil
Ben ısrarla bı sorun var deyip doktora gittim
İlkinde TSH hormonu 7 çıktı sonraki aydada 4
Bunlar olabilen şeyler ama önemli olan bebeğin kilo alımı dedi
Ve benim bebeğim zaten alması gereken kiloyu almış
Tshı da düzelmiş
Ama biz anneler illaki pinpirikleniyoruz

selam kızlar emzik askısı yapıyorum profilime bi göz atarsanız çok tatlı benim bebeğim biyandan emziğini emiyor bi yandan onunla oynuyor :KK66:

Kızlar yaa bebeğim 2 gündür memeyi reddediyor. Sahip biberonla verdiğinde içiyor. Ne yapacağımı şaşırdım gecenin bu saatinde emmemekte için direndiginden sağdim verdim. Ben ise gittiğimde biberonla besleniyor acaba bu yüzden mi ki. Bir de sürüm birden azaldı neden anlamadım açaba doğumdan sonra ilk defa regl oldum 2 gündür bu yüzden mi acaba. Of çok Üzgünüm yaa.

Biberon alan bebekler malesef memeyi reddedebiliyor..uyurken emzirmeye calış istersen.

Adet gormenin sutu azaltabildigini duymustum.bittikten sonra artar yine bence.

Kac aylik oldu bebisin??bizimki ayi onunda 5 aylik olcak.daha adet gormedim

Biberon alan bebekler malesef memeyi reddedebiliyor..uyurken emzirmeye calış istersen.

Adet gormenin sutu azaltabildigini duymustum.bittikten sonra artar yine bence.

Kac aylik oldu bebisin??bizimki ayi onunda 5 aylik olcak.daha adet gormedim
Demek ki bi yüzden bir anda sütum azaltır. Inşaallah artar ya çok canımı sıktı. Ewet cdediğin gibi benimki de uyurken güzel emiyordu ama 2 gecedir değişti. Benim bebeğim 5. Ayini bitirdi 6. Ayın İçindeyim.

X