- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
Oh maşallah canım. Bende bilinen iyi bir doktora sordum, o da senin gibi söyledi. 4 ayda doğum kilosunun üzerine 2 kilo almış olması bile yeterliymis. Gelişimi de iyiyse ek birşey vermeye gerek yokmuş. Birde 1 haftalık ölçümler kıstas değilmiş. 1 aya bakmak gerekirmiş.10 günde 300 gram almış cnm durması bile normalmiş bi süre
Aynen canımOh maşallah canım. Bende bilinen iyi bir doktora sordum, o da senin gibi söyledi. 4 ayda doğum kilosunun üzerine 2 kilo almış olması bile yeterliymis. Gelişimi de iyiyse ek birşey vermeye gerek yokmuş. Birde 1 haftalık ölçümler kıstas değilmiş. 1 aya bakmak gerekirmiş.
Demek ki bi yüzden bir anda sütum azaltır. Inşaallah artar ya çok canımı sıktı. Ewet cdediğin gibi benimki de uyurken güzel emiyordu ama 2 gecedir değişti. Benim bebeğim 5. Ayini bitirdi 6. Ayın İçindeyim.Biberon alan bebekler malesef memeyi reddedebiliyor..uyurken emzirmeye calış istersen.
Adet gormenin sutu azaltabildigini duymustum.bittikten sonra artar yine bence.
Kac aylik oldu bebisin??bizimki ayi onunda 5 aylik olcak.daha adet gormedim
Maaşallah canim..2 dişimiz çıktı 20 ekim doğumlu oğlum biraz erkenciyiz
Bu topiğin bi watsapp grubu vardi bilgin var mi canim grupta misin..2 dişimiz çıktı 20 ekim doğumlu oğlum biraz erkenciyiz
Evet vardi da ben çikmak durumunda kamiştim numaralar falan da hep gitti..Merh. Grubun vatsapi varsa banada haber verin lutfennn
Sagol cnmEvet vardi da ben çikmak durumunda kamiştim numaralar falan da hep gitti..
Ben dusunuyorum cnm aski. Ozelden foto atar misinselam kızlar emzik askısı yapıyorum profilime bi göz atarsanız çok tatlı benim bebeğim biyandan emziğini emiyor bi yandan onunla oynuyor
Ya eşlerinize de vazife veriyor msnz ben bi türlü bişey yaptiramiyorumCanim 4. Aydan spnra bebekler az uyumaya baslarmis normal bemce benim bebegimin de gunu gunune hicc uymuyor. Mesela bugun sabahtan beri 3 saat bike uyumadi hala direniste. Uyusa da nobetlese hep besigi salliyoruz
Ya gerçekten mi çıktı mı dışı biz 4 ekim hala gelen giden yok ama çok hzursuz2 dişimiz çıktı 20 ekim doğumlu oğlum biraz erkenciyiz
Maşallah canım bizimkinin de salyasi feci arttı. 20 ekim dogumluyuz bakalım ne zaman çıkacak.2 dişimiz çıktı 20 ekim doğumlu oğlum biraz erkenciyiz
Maalesef ben de yaptıramıyorum , bi de ikizlerimiz var ama hiç bi şey yapmıyo eşim ancak seviyor :))Ya eşlerinize de vazife veriyor msnz ben bi türlü bişey yaptiramiyorum
Daha çok erken vede çok huzırsuz nasip artık inşallah seninki zamanında çıkarırYa gerçekten mi çıktı mı dışı biz 4 ekim hala gelen giden yok ama çok hzursuz