2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Baba yapıyorsa biliyordur o zaman canım
Faydası çokmuş evet ama ben zararından korktum
İnşallah bol bol sütüniz olur bebeğinize
Babanız bal da satıyorum
Oğul balına bayılıyorum:))
Önceden satıyodu canm artık satmıyo inşallah bebişe iyi gelir erkek çocuklarında dikkatli kullanmak gerekiyomuş ama sen diyince doktoru aradım sütünden öle çok etkilenmez dedi benm doktorum

Önceden satıyodu canm artık satmıyo inşallah bebişe iyi gelir erkek çocuklarında dikkatli kullanmak gerekiyomuş ama sen diyince doktoru aradım sütünden öle çok etkilenmez dedi benm doktorum
Sormakta fayda var canım nolur nolmaz
Satsaydı iyiydi bak bı müşteri vardı:)))

Doktorun biri hemen mama başla dedi biri olabilir normal dedi bide bu ara emmek istemiyo ona çözüm olarak bildiğiniz bişe var mı 2.5 saatte bir veri
Gelişiminde gerilik varsa verseydin canım mama
Yetmiyordur belki sütünüz bebeğinize
Bazı aylar meme reddi de yaşar bebekler siz gene emzirin
Ama doktor mama dediyse bı düşünün derim

Gelişiminde gerilik varsa verseydin canım mama
Yetmiyordur belki sütünüz bebeğinize
Bazı aylar meme reddi de yaşar bebekler siz gene emzirin
Ama doktor mama dediyse bı düşünün derim
Eğer bu şekilde emmezse zatwn mecbur vericem akşam 4 saat boyunca emmedi uyudu öle emdi

Eğer bu şekilde emmezse zatwn mecbur vericem akşam 4 saat boyunca emmedi uyudu öle emdi
Siz gene bı ay beklemeden 15 TE gidin doktora baya sağlık ocağına
Kilo alımına baksınlar belkide sütünüz yok yetmiyo bebeğe.aç durmasındansa mama yer en azından
Ama inşallah sütünüz de yetiyodur da geçici bi durumdur bu

Siz gene bı ay beklemeden 15 TE gidin doktora baya sağlık ocağına
Kilo alımına baksınlar belkide sütünüz yok yetmiyo bebeğe.aç durmasındansa mama yer en azından
Ama inşallah sütünüz de yetiyodur da geçici bi durumdur bu
3 günlük araştırmalarım ve oğlumun dünkü tavırları sonunda öğrendim ki oğlum meme reddi dönemine girdi yada meme grevi diyende var süt var ama az emiyo dünde hiç emmedi sadece uyurken emiyo ondanda güzel emiyo ama uyanıkken ya çook az duruyo memede yada hiç ben yaklaştırınca çığlık çığlığa bağırıyo o yüzdenmiş kilo alamaması haftaya salı yine gidip tartılcaz

3 günlük araştırmalarım ve oğlumun dünkü tavırları sonunda öğrendim ki oğlum meme reddi dönemine girdi yada meme grevi diyende var süt var ama az emiyo dünde hiç emmedi sadece uyurken emiyo ondanda güzel emiyo ama uyanıkken ya çook az duruyo memede yada hiç ben yaklaştırınca çığlık çığlığa bağırıyo o yüzdenmiş kilo alamaması haftaya salı yine gidip tartılcaz
Bu dönemlerde olabiliyor canım ama vazgeçme.sütün varda emsin ne güzel
Boğazları da şiş olabilir eğer hastaysa

siz bu arada imkaniniz varsa sutunuzu sagin. cunku emmeye emmeye sutun azalma ihtimali var. ne olur nolmaz devamliligi saglamak lazim dondurucuya atarsiniz.
Sağmaya çalışıyorum ama benm kanallarım dar bebek emmeyince gelmiyo daha doğrusu gelene kadar beni mahvedito yinede sağmaya çalışıyorum onuda sadece uyırken emzirebiliyorum

Merhaba canım
Benim ikizlerim 4 aylık
Uyku düzenimiz pek yok
Çok zor yaa ama yürümeye başladıklarında daha kolay olur diye kendimi umutlandırıyorum bende:))
Ayyy inşallah :)) Ben de öyle olur diye umuyorum ama herkes asıl yürüyünce çok zor diyor . Benimkilerin biri çok uysal sesi bile çıkmaz , ama öteki çok fena dün gece belki 20 kere uyandı . Gündüz uykuları hiç Yok . Yalnız mı bakıyorsun ?

Arkadaşlar mrb dün doktora gitti 18 ocakta regl oldum evde test yaptım pozitif çıktı. Dün doktora gittiğimde 16. mm lik kitle gördü ama kese göremedi. Hiç kan testi yaptırmamıştım dün idrar kültürü ve kan testi istedi doktor idrar testim temiz çıktı ama kan testimin sonucu çıkmadı yardımcı olun kızlar bu ne demek teşekkür ederim

Ayyy inşallah :)) Ben de öyle olur diye umuyorum ama herkes asıl yürüyünce çok zor diyor . Benimkilerin biri çok uysal sesi bile çıkmaz , ama öteki çok fena dün gece belki 20 kere uyandı . Gündüz uykuları hiç Yok . Yalnız mı bakıyorsun ?
Evet canım yalnız bakıyorum
Yürüyünce şöyle bı kolay olacak bize
Ellerinden tutup biyere gidebileceğiz,mama yapma derdimiz olmayacak, konuştukları için de dertlerini daha kolay anlayabilecegiz

Yani illaki çocuk zaten çok zor ama kendi başlarına bişey yapabilecekler zaten anne olmak kendi hayatından vazgeçmek değil mı

X