Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim bebekler 3 aylik oldu
hatta benim oğluş gibi aceleciler 4 aylık oldu teyzoşlar 5. ayın içindeyiz tamtamına 138 günlük olduk sizler neler yapıyorsunuz bebişler neler yapıyorbizim bebekler 3 aylik oldu
Benim erkenci de 3 gun sonra 5.ayına girecek ve hala gaz ile uğraşıyoruz. Gecenin bi yarisi masaj yapiyorum Kıvrım kıvrım emerken .eskisi gibi degil tabi ama 6.ayında iyicehatta benim oğluş gibi aceleciler 4 aylık oldu teyzoşlar 5. ayın içindeyiz tamtamına 138 günlük olduk sizler neler yapıyorsunuz bebişler neler yapıyor
ayy canım benim yaa geçer inşallah tez vakitte canım bence spor yapmanın süte zarari yoktur tam anlamıyla sıvı tüketimi ve psikoloji ile alakalı diye düşünüyorum ,ben de inşallah başlayacağım da bi bütüm kaldı ondan sonra başlayacağım,Allahın izniyle okul da bitiyor kafam rahat artık spor da yaparımBenim erkenci de 3 gun sonra 5.ayına girecek ve hala gaz ile uğraşıyoruz. Gecenin bi yarisi masaj yapiyorum Kıvrım kıvrım emerken .eskisi gibi degil tabi ama 6.ayında iyice
geçer diye umut ediyorum
Kızlar ben stepper aldım yavaş yavaş yapıyım karnım falan toparlanir belki
Sütume zarar etmez ins
İnş canım Allah yardimcin olsun.tez zamanda mezun olursun inslhayy canım benim yaa geçer inşallah tez vakitte canım bence spor yapmanın süte zarari yoktur tam anlamıyla sıvı tüketimi ve psikoloji ile alakalı diye düşünüyorum ,ben de inşallah başlayacağım da bi bütüm kaldı ondan sonra başlayacağım,Allahın izniyle okul da bitiyor kafam rahat artık spor da yaparım
bizim bebekler 3 aylik oldu
hatta benim oğluş gibi aceleciler 4 aylık oldu teyzoşlar 5. ayın içindeyiz tamtamına 138 günlük olduk sizler neler yapıyorsunuz bebişler neler yapıyor
iyi cnm nolsun evde 2 canavarla uğraşıyoruz kızıma bi düzen kurmaya calisiyoruz koştur kostur bide bakiyorum gun bitmişhatta benim oğluş gibi aceleciler 4 aylık oldu teyzoşlar 5. ayın içindeyiz tamtamına 138 günlük olduk sizler neler yapıyorsunuz bebişler neler yapıyor
Maşallah kocaman olmuş :) Bi z de 3 aylık olduk agular gülücükler bizi şenlendiriyor maşallah. Düzen oturuyor yavaş yavaş, arada dışarı çıkıyoruz. Kilo alma problemimiz vardı mama takviyesiyle düzeldi. Günler geçip gidiyor... Sen anlat asıl neler yaptınız neler değişti bebiş büyüdükçe?hatta benim oğluş gibi aceleciler 4 aylık oldu teyzoşlar 5. ayın içindeyiz tamtamına 138 günlük olduk sizler neler yapıyorsunuz bebişler neler yapıyor
Cnm senin bebiş çıngırakla fln oynuyo mu benmkş daha eline kendi almıyo biz verince bi süre tutup bırakıyoMaşallah kocaman olmuş :) Bi z de 3 aylık olduk agular gülücükler bizi şenlendiriyor maşallah. Düzen oturuyor yavaş yavaş, arada dışarı çıkıyoruz. Kilo alma problemimiz vardı mama takviyesiyle düzeldi. Günler geçip gidiyor... Sen anlat asıl neler yaptınız neler değişti bebiş büyüdükçe?
Canim benimki tam 3.5 aylik yeni agulara başladi. Kac kilo swninki benimkinin de kilo problemi var da.Maşallah kocaman olmuş :) Bi z de 3 aylık olduk agular gülücükler bizi şenlendiriyor maşallah. Düzen oturuyor yavaş yavaş, arada dışarı çıkıyoruz. Kilo alma problemimiz vardı mama takviyesiyle düzeldi. Günler geçip gidiyor... Sen anlat asıl neler yaptınız neler değişti bebiş büyüdükçe?
Ayrica benimli mamayi kabul etmiyor puskurtuyor ne yazikki. Doktorum evolvia yi onerdi. Baska bir mama deniycem insallahMaşallah kocaman olmuş :) Bi z de 3 aylık olduk agular gülücükler bizi şenlendiriyor maşallah. Düzen oturuyor yavaş yavaş, arada dışarı çıkıyoruz. Kilo alma problemimiz vardı mama takviyesiyle düzeldi. Günler geçip gidiyor... Sen anlat asıl neler yaptınız neler değişti bebiş büyüdükçe?
Oynuyo canım tutuyo elinde sertçe sallıyo hatta kafasına vuruyo yanlışlıkla, ağzına götürüyo. Şoktan maviş fil oyuncağını almıştık yanına asıyoruz kulağını tutuyo çekiyo. Önünde birşey tuttuğumuz zaman kendi uzanıp tutuyo. Ama öğrenilen birşey bu yani senin önce öğretmen gerekiyo birkaç kere önünde tutup ne yapacağını gösterirsen alışır :)Cnm senin bebiş çıngırakla fln oynuyo mu benmkş daha eline kendi almıyo biz verince bi süre tutup bırakıyo
Eline veriyorum ben o zamn oynuyo nasıl öğretcem ki uzanıp almayıOynuyo canım tutuyo elinde sertçe sallıyo hatta kafasına vuruyo yanlışlıkla, ağzına götürüyo. Şoktan maviş fil oyuncağını almıştık yanına asıyoruz kulağını tutuyo çekiyo. Önünde birşey tuttuğumuz zaman kendi uzanıp tutuyo. Ama öğrenilen birşey bu yani senin önce öğretmen gerekiyo birkaç kere önünde tutup ne yapacağını gösterirsen alışır :)
Benim komşum vermişti 7-8 saat uyudu zor uyandırdım çok korktum demişti ebeye söylemiş o da şakın verme beyin hücreleri zarar görür demiş
Canim benimki tam 3.5 aylik yeni agulara başladi. Kac kilo swninki benimkinin de kilo problemi var da.
Ayrica benimli mamayi kabul etmiyor puskurtuyor ne yazikki. Doktorum evolvia yi onerdi. Baska bir mama deniycem insallah
Biraz uzakta tut çıngırağı dikkatini çeksin, yaklaştır çek sonra onun elini getir dokundur. Dikkatini çekerse bi süre sonra kendi iistek belirtisi gösterir. Zaten eline verince oynuyorsa yakında uzanmaya başlar.Eline veriyorum ben o zamn oynuyo nasıl öğretcem ki uzanıp almayı
Ben sma veriyorum yiyor. Evolvia tavsiye etmişti doktor ama ben sma ile büyüdüğüm için onu kullanmak istedim. Doktor da olur hemen hepsi aynıdır dedi. Emziriyor musun?Ayrica benimli mamayi kabul etmiyor puskurtuyor ne yazikki. Doktorum evolvia yi onerdi. Baska bir mama deniycem insallah
inşallah canımm:)İnş canım Allah yardimcin olsun.tez zamanda mezun olursun inslh
Dediğin gibi kafanın rahat olması en önemlisi