2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
hatta benim oğluş gibi aceleciler 4 aylık oldu :KK73: teyzoşlar 5. ayın içindeyiz tamtamına 138 günlük olduk:KK36: sizler neler yapıyorsunuz bebişler neler yapıyor :KK6:
Benim erkenci de 3 gun sonra 5.ayına girecek ve hala gaz ile uğraşıyoruz. Gecenin bi yarisi masaj yapiyorum Kıvrım kıvrım emerken .eskisi gibi degil tabi ama 6.ayında iyice
geçer diye umut ediyorum
Kızlar ben stepper aldım yavaş yavaş yapıyım karnım falan toparlanir belki
Sütume zarar etmez ins

Benim erkenci de 3 gun sonra 5.ayına girecek ve hala gaz ile uğraşıyoruz. Gecenin bi yarisi masaj yapiyorum Kıvrım kıvrım emerken .eskisi gibi degil tabi ama 6.ayında iyice
geçer diye umut ediyorum
Kızlar ben stepper aldım yavaş yavaş yapıyım karnım falan toparlanir belki
Sütume zarar etmez ins
ayy canım benim yaa geçer inşallah tez vakitte:dua: canım bence spor yapmanın süte zarari yoktur tam anlamıyla sıvı tüketimi ve psikoloji ile alakalı diye düşünüyorum ,ben de inşallah başlayacağım da bi bütüm kaldı ondan sonra başlayacağım,Allahın izniyle okul da bitiyor kafam rahat artık spor da yaparım :KK6:

ayy canım benim yaa geçer inşallah tez vakitte:dua: canım bence spor yapmanın süte zarari yoktur tam anlamıyla sıvı tüketimi ve psikoloji ile alakalı diye düşünüyorum ,ben de inşallah başlayacağım da bi bütüm kaldı ondan sonra başlayacağım,Allahın izniyle okul da bitiyor kafam rahat artık spor da yaparım :KK6:
İnş canım Allah yardimcin olsun.tez zamanda mezun olursun inslh
Dediğin gibi kafanın rahat olması en önemlisi

hatta benim oğluş gibi aceleciler 4 aylık oldu :KK73: teyzoşlar 5. ayın içindeyiz tamtamına 138 günlük olduk:KK36: sizler neler yapıyorsunuz bebişler neler yapıyor :KK6:
iyi cnm nolsun evde 2 canavarla uğraşıyoruz kızıma bi düzen kurmaya calisiyoruz koştur kostur bide bakiyorum gun bitmiş

Maşallah kocaman olmuş :) Bi z de 3 aylık olduk agular gülücükler bizi şenlendiriyor maşallah. Düzen oturuyor yavaş yavaş, arada dışarı çıkıyoruz. Kilo alma problemimiz vardı mama takviyesiyle düzeldi. Günler geçip gidiyor... Sen anlat asıl neler yaptınız neler değişti bebiş büyüdükçe?

Maşallah kocaman olmuş :) Bi z de 3 aylık olduk agular gülücükler bizi şenlendiriyor maşallah. Düzen oturuyor yavaş yavaş, arada dışarı çıkıyoruz. Kilo alma problemimiz vardı mama takviyesiyle düzeldi. Günler geçip gidiyor... Sen anlat asıl neler yaptınız neler değişti bebiş büyüdükçe?
Cnm senin bebiş çıngırakla fln oynuyo mu benmkş daha eline kendi almıyo biz verince bi süre tutup bırakıyo

Canim benimki tam 3.5 aylik yeni agulara başladi. Kac kilo swninki benimkinin de kilo problemi var da.

Ayrica benimli mamayi kabul etmiyor puskurtuyor ne yazikki. Doktorum evolvia yi onerdi. Baska bir mama deniycem insallah

Cnm senin bebiş çıngırakla fln oynuyo mu benmkş daha eline kendi almıyo biz verince bi süre tutup bırakıyo
Oynuyo canım tutuyo elinde sertçe sallıyo hatta kafasına vuruyo yanlışlıkla, ağzına götürüyo. Şoktan maviş fil oyuncağını almıştık yanına asıyoruz kulağını tutuyo çekiyo. Önünde birşey tuttuğumuz zaman kendi uzanıp tutuyo. Ama öğrenilen birşey bu yani senin önce öğretmen gerekiyo birkaç kere önünde tutup ne yapacağını gösterirsen alışır :)

Oynuyo canım tutuyo elinde sertçe sallıyo hatta kafasına vuruyo yanlışlıkla, ağzına götürüyo. Şoktan maviş fil oyuncağını almıştık yanına asıyoruz kulağını tutuyo çekiyo. Önünde birşey tuttuğumuz zaman kendi uzanıp tutuyo. Ama öğrenilen birşey bu yani senin önce öğretmen gerekiyo birkaç kere önünde tutup ne yapacağını gösterirsen alışır :)
Eline veriyorum ben o zamn oynuyo nasıl öğretcem ki uzanıp almayı

Benim komşum vermişti 7-8 saat uyudu zor uyandırdım çok korktum demişti ebeye söylemiş o da şakın verme beyin hücreleri zarar görür demiş

Canim benimki tam 3.5 aylik yeni agulara başladi. Kac kilo swninki benimkinin de kilo problemi var da.

Ayrica benimli mamayi kabul etmiyor puskurtuyor ne yazikki. Doktorum evolvia yi onerdi. Baska bir mama deniycem insallah

3 aylık olacak benimki haftaya çarşamba, 85-86 günlük falan şu an. 5 kilo yeni oldu daha, 3600 doğmuştu. İlk ay kilo alamadı hiç doğum kilosuna bile ulaşamadı. Bebekten bebeğe değişiyor heralde agu vakitleri bizimki 2 ay olmaya yakın agu demeye başlamıştı.

Eline veriyorum ben o zamn oynuyo nasıl öğretcem ki uzanıp almayı
Biraz uzakta tut çıngırağı dikkatini çeksin, yaklaştır çek sonra onun elini getir dokundur. Dikkatini çekerse bi süre sonra kendi iistek belirtisi gösterir. Zaten eline verince oynuyorsa yakında uzanmaya başlar.

Biz de bugun tam 3 aylık olduk. Kontrolde bir sorun gormedi doktorumuz ama saglık ocagı kilo alımını alt sınırda buldu. Gecen aylarda 1200g ve 1000 g almıstık. Bu ay 600 g almısız. Emmedigi icin sagıp sutu biberonla veriyorum ama içmiyor nedense. biberonun ucuyla oynuyor, diliyle itiyor kerata. Boyle giderse mamaya baslarsınız dedi ebe ama sutum dururken mama içmesini istemem. Ne yapsam içmesi için sütünü kızkar. Fikriniz var mı?

X