2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Arkadaşlar ben 30 rapor alabildim şükür çalışan diğer anneler naptı acaba
Aralığın sonunda başlamam gerekiyodu rapor aldık bizde 2.dönem başı 6 şubatta basliycam inslh.
Okulum çok yakın öğle arasi var 1 bucuk saat. 3 de evdeyim çok sukur .6.ayında olacak minigim
yine de kara kara düşünüyorum
Allah uzun süre ayrı kalanlara sabır versin.bebislere de sağlık sıhhat versin

Aralığın sonunda başlamam gerekiyodu rapor aldık bizde 2.dönem başı 6 şubatta basliycam inslh.
Okulum çok yakın öğle arasi var 1 bucuk saat. 3 de evdeyim çok sukur .6.ayında olacak minigim
yine de kara kara düşünüyorum
Allah uzun süre ayrı kalanlara sabır versin.bebislere de sağlık sıhhat versin
Amin cnm ya benmde şimdiden içim yanıyo nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum

Arkadaşlar ben 30 rapor alabildim şükür çalışan diğer anneler naptı acaba
Süt iznimi toplu kullanıyorum ben iki ay ediyor. Mart başında başlayacağım 8 de evden çıkıp 18:30 da geleceğim. Bebeğim hep başkalarıyla olacak ben eğitemeyeceğim başkalarının huylarını kapacak :KK43: Nefret ediyorum bu durumdan çok üzülüyorum.

Süt iznimi toplu kullanıyorum ben iki ay ediyor. Mart başında başlayacağım 8 de evden çıkıp 18:30 da geleceğim. Bebeğim hep başkalarıyla olacak ben eğitemeyeceğim başkalarının huylarını kapacak :KK43: Nefret ediyorum bu durumdan çok üzülüyorum.
Gerçekten öle ben burda rahatım başlayınca 1 30 da gelcem ama haziranda tayinim çıkıyo bilmem orda ne olur ankara istiyoruz bende o saatlerde anca ewde olurum allah hakkımızda hayırlısını göstersin

Kızlar merhaba :))) doğum yaptım ama yazamadım buraya telefonum bozuldu tamire gitti gelene kadar taka telefon kullandım İnternetim yoktu yazamadım belki merak etmissinizdr beni.kizimda bende çok şükür çok iyiyiz o kadar güzel doğum yaptım ki böyle doğumla 10 tane çocuk dogurulur epiduralli normal doğum yaptım çook şükür çok rahat geçti :) 7 ekimde doğum yaptım.kızım bu hafta 3 ayını bitirmiş olcak ilk iki ay çok uykusuzluk çektik ama 3 aya girdiğimizde gece uykularını düzene soktuk hala da oyle devam ediyoruz.sizler nasılsınız??? bebitolar nasıllar??? öpün benim için :))))
iyi olmanıza sevindim geçen whatsap grubunda seni anmıştık bizde iyiyiz

sen onun annesisin idolü sen ve babasısın kendini üzme başkasının huylarınıda almayacak seni baz alacak

arkadaşlar mrb.23 ekimde doğum yaptım.Bir suredir forumu takip ediyorum ama sanırım whatsup grubu var ve daha aktif.Acaba gruba nasıl dahil olabilirim.Ayrıca Ankara'da yaşayıp heyet raporu alabilen oldu mu?Gerçekten çok zor durumdayım,bebeğimi bırakabileceğim kimse yok:KK43:

arkadaşlar mrb.23 ekimde doğum yaptım.Bir suredir forumu takip ediyorum ama sanırım whatsup grubu var ve daha aktif.Acaba gruba nasıl dahil olabilirim.Ayrıca Ankara'da yaşayıp heyet raporu alabilen oldu mu?Gerçekten çok zor durumdayım,bebeğimi bırakabileceğim kimse yok:KK43:
Ewet canm ora çok aktifmiş ama ordakiler buraya uğramıyolar allah yardımcın olsun inşallah sın

X