Sütün yetiyor mu acaba benimde öyleydi sürekli emmek istiyordu bende emziriyodum ama baktım olmuyor mama verdim doydu sonrasında uyudu hemenEkim anneleri merhabalar. . Ben Kasım annesiyim 43 gunluk olduk bebegım cok huysuz sureklı kucakta memede olmak istiyor yoksa aglıyor sizler bu sorunu nasıl yendınız cok bunaldm wcye bıle zor gidiyorum basıyo cıglıgı uykusuda cok hafif. . Ne zaman gececek
Sütte mamada veriyorum yine aynı kısır döngüSütün yetiyor mu acaba benimde öyleydi sürekli emmek istiyordu bende emziriyodum ama baktım olmuyor mama verdim doydu sonrasında uyudu hemen
Karnının doyması öncelikli canım karnının doyduguna eminsen memede uyumayı alışkanlık edinmiş olabilir .emzik verebilirsin .karnı doyunca onunla oyalansin .ayrıca sürekli memede kalması onun icin de senin sütunun birikmesi içinde iyi değil .inatla emzik verdim ben .3 ayımiz bitti yeni yeni uykusu derinlesiyo. Sabırlı ol zamanla geçecek .biz de gazla ugrasiyoruz.Sütte mamada veriyorum yine aynı kısır döngü
Mrb cici anneMerhabalar uzun süredir girmiyodum bugun bi girip bakıyım dedim nasılsınız iyi misiniz anneler biz yarın iki ay aşısı oşcaz ve ben cok tedirginim yeni gaz problemini aştık bi haftadır neşeli oğlum aşı yine neşesini nozacak
Huzursuz olmasın ya zaten iki aydır hep huzursuzdu yavrumMrb cici anneİki ay aşısı ateş falan yapıyı huzursuz ediyo bebisleri buna hazırlıklı olman lazim ama neşesi daim olur inşallah
Merhabalar uzun süredir girmiyodum bugun bi girip bakıyım dedim nasılsınız iyi misiniz anneler biz yarın iki ay aşısı oşcaz ve ben cok tedirginim yeni gaz problemini aştık bi haftadır neşeli oğlum aşı yine neşesini nozacak
ben aşıya gitmeden önce 1 çay kaşığı calpol verdim iki gün halsizdi ne emdi ne kolu kıpırdadı ilk gece ateşimiz çıktı onu kontrol altına alınca 3. gün eski neşesi ve iştahı ile uyandı ama herkesin ki farklı oluyor tabi ama korkulacak birşey yok ilk geceyi atlat yeterMerhabalar uzun süredir girmiyodum bugun bi girip bakıyım dedim nasılsınız iyi misiniz anneler biz yarın iki ay aşısı oşcaz ve ben cok tedirginim yeni gaz problemini aştık bi haftadır neşeli oğlum aşı yine neşesini nozacak
Meraba cnm benin bebeğim 3 buçuk aylik nerdeyse .(aslında 2 buçuk olcakti erken dogdu)2. Ay aşisina gelirken ates dusurucu icirip gitme dedi bana dr.
Birak kendi bagisiklik sistemi mucadele etsin , eger atesi 38e yukselirse ver surubu dedi.
Cok sukur atesi cıkmadi bende bosuna surup vermemis oldum:)
2.5 aylik oldu bizim kiz.bi haftadir iştahsiz.biberonu agzina dayayinca aglio.ya uykusunda ya da zorla iciriyom.eli de agzinda salyasi artti sanki.boyle bisiy yaşayan var mi??diş cikaracak olabilir mi etken ama.
Meraba cnm benin bebeğim 3 buçuk aylik nerdeyse .(aslında 2 buçuk olcakti erken dogdu)
Benimki de bi haftadır ellerini ağzına götürüyor .arka damaklari baya beyaz .biraz salyasi da var
Netten baktım bu aylarda damak gelişimi nedeniyle bunlar olabiliyo muş .geçecİ bu durummuş. Ben şuan emziriyorum. Bazen emmeyi reddediyo biberon veriyorum.
Ben iyiyim canım bebişimde iyi sayılır bu günlerde grip sen nasılsın bebişin nasıl Facebook grubuna daha çok girdiğim için buraya girmez oldum
Tatlım bu aydan sonra uykuları düzene giriyormuş. Geceleri artık 4 5 saat uyanmadan kalabilirmis. Nitekim şuara öyle artık uykumu almış birsekilde güne başlıyorum.Umarim kisa surede gecer..her sut verme saati sıkıntıli gecio.gecen 5 saat ac kalmasina ragmen hic sesi cikmio aciktim die.hic mi acikmaz insan anlamiom:)))
Canım benim 2 aylıktan beri ellerini emiyor. Dış çıkarmakla alakası yoktur inş. Daha çok erkenMeraba cnm benin bebeğim 3 buçuk aylik nerdeyse .(aslında 2 buçuk olcakti erken dogdu)
Benimki de bi haftadır ellerini ağzına götürüyor .arka damaklari baya beyaz .biraz salyasi da var
Netten baktım bu aylarda damak gelişimi nedeniyle bunlar olabiliyo muş .geçecİ bu durummuş. Ben şuan emziriyorum. Bazen emmeyi reddediyo biberon veriyorum.
Tatlım bu aydan sonra uykuları düzene giriyormuş. Geceleri artık 4 5 saat uyanmadan kalabilirmis. Nitekim şuara öyle artık uykumu almış birsekilde güne başlıyorum.
Yok cnm dış çıkarmakla alakasi yok diye biliyorum .damaklari sertleşiyodur bence.ondan yapiyodur. Elini emerken çok tatlılar ama:))Canım benim 2 aylıktan beri ellerini emiyor. Dış çıkarmakla alakası yoktur inş. Daha çok erken
Benimki de el emmeye başladı cokur cokur çok komik :) Nerdeyse tüm yumruğunu yutacak. Engellememek gerekiyormuş algıları gelişiyormuş.Yok cnm dış çıkarmakla alakasi yok diye biliyorum .damaklari sertleşiyodur bence.ondan yapiyodur. Elini emerken çok tatlılar ama:))