- 3 Ekim 2016
- 40
- 37
Cnm ağlıyo mu sancı yapmiuosa normal kilo alimi yapyo uzulme benim 2 kizim da oyle ydı maşallah tosuncuk oldu 2 ayaKızlar mesajları okudumda maşallah hepinizin bebeği günde bir iki kez olsada kaka yapıyo :) benim bebeğim 3 gün 4 gün yapmıyo 4. veya 5. Gün yapıyo ondan sonra tekrar 3 - 4 gün yapmıyo doktorada sormadım hiç ama sorsam mı acaba
Cnm ağlıyo mu sancı yapmiuosa normal kilo alimi yapyo uzulme benim 2 kizim da oyle ydı maşallah tosuncuk oldu 2 aya
Merhaba kizlar. bebekleriniz gunde kac kere kaka yapiyor. benim benegim ishal mi acaba diye korkuyorum da. bir de biz de 66 gunlik olduk :) ama ben hala regl olmadim. (sezeryan dpgumum) sizlerde durumlar nasil.
Kızlar mesajları okudumda maşallah hepinizin bebeği günde bir iki kez olsada kaka yapıyo :) benim bebeğim 3 gün 4 gün yapmıyo 4. veya 5. Gün yapıyo ondan sonra tekrar 3 - 4 gün yapmıyo doktorada sormadım hiç ama sorsam mı acaba
Merhaba kizlar. bebekleriniz gunde kac kere kaka yapiyor. benim benegim ishal mi acaba diye korkuyorum da. bir de biz de 66 gunlik olduk :) ama ben hala regl olmadim. (sezeryan dpgumum) sizlerde durumlar nasil.
uyandir cnm 5 ten 6 dan sonra benimkide ayniydi 10da rutin yaptik uyuyo 1 haftadırGece uyumaması mahvediyo beni ya gündüz uyanık tutamıyorum uyandıramıyorum gece de uyutamıyorum off sizin bebelerin gece uykusu nasıl bebeği gece sabaha kadar uyuyanlara imreniyorum yaa ilk kızımda böyleydi 2 yaşından sonra düzeldi buda aynı
uyandir cnm 5 ten 6 dan sonra benimkide ayniydi 10da rutin yaptik uyuyo 1 haftadır
Normal cnm benim bebegimde haftada 1 yapiyodu mama veriyosan deiistir ben deistirdim simdi 2 gunde bir yapiyo.Ben doktora sordum cisine yapiyosa bi sorun yok dedi.sadece sut iciyolar sonucta cis yaparakta cikarabiliyolar yaniKızlar mesajları okudumda maşallah hepinizin bebeği günde bir iki kez olsada kaka yapıyo :) benim bebeğim 3 gün 4 gün yapmıyo 4. veya 5. Gün yapıyo ondan sonra tekrar 3 - 4 gün yapmıyo doktorada sormadım hiç ama sorsam mı acaba
Normal cnm benim bebegimde haftada 1 yapiyodu mama veriyosan deiistir ben deistirdim simdi 2 gunde bir yapiyo.Ben doktora sordum cisine yapiyosa bi sorun yok dedi.sadece sut iciyolar sonucta cis yaparakta cikarabiliyolar yani
Canım benimki kendiliğinden uyaniyo 5 yada 6 dan sonra .1.2 saat uyanık yarım saat 1 saat uyuyo sonra yine 1.2 saat uyanık sonra uyuyo ama uyuyana kadar baya zorlaniyoAkşam 5 ten 6 dan sonra saat 10 a kadar uyutmuyomusunuz benimkide 5 6 dan sonra uyanıyo sabaha kadar gidiyo işte bi ayarlayamadım emerken uyuyo azda olsa uykusunu alıyo o şekilde sabah 6 yi 7 yi buluyo
Meraba canım ben de ekim annesi olacaktım ama hastalandım 5 hafta erken oldu .16 eylülde doğdu. 3.ayım iz doluyorMerhaba hanimlar.
Hamileykende yazmistim buraya belki ekim annesi olabilirim diye.kasim annesi olmayi beklerken eylulde dogum yaptim suan 75 gunluguz benimle ayni olanlara sorum olcakti.
Bebeginizin uyku sureleri nasil.gulucukler vs varmi.
Diger cocuklarimda erken dogdu ama hep onlar ayni ilerledi yasitlariyla.sanki bu sefer biraz geriden geliyor gibiyiz onu anlamak icin sordum.diger cocuklarimda bu donemde ne yaparlardi unuttum.
gunduz 1er saat uyuyo 6dan sonra 8 gibi yarim saat 45 dk uyuyo 10da emzirip yatiriyorum yarim saat sallamadan sonra uyuyoAkşam 5 ten 6 dan sonra saat 10 a kadar uyutmuyomusunuz benimkide 5 6 dan sonra uyanıyo sabaha kadar gidiyo işte bi ayarlayamadım emerken uyuyo azda olsa uykusunu alıyo o şekilde sabah 6 yi 7 yi buluyo
29 eylulde dogum yaptim 32 haftalikMeraba canım ben de ekim annesi olacaktım ama hastalandım 5 hafta erken oldu .16 eylülde doğdu. 3.ayım iz doluyor
Bizimki gündüz 1.2 saat uyuyo 1.2 saat uyanık aksam 4_5 saat uyanık sonra gece uykusu
Bu hafta yeni yeni agulamal ar başladı.
Belli belirsiz gülücükler var.konuşan takip ediyo
Bilmiyorum acaba doğum gününe göre mi yoksa dogması gereken güne göre mi degerlendirmek gerekiyo haftaya doktora göz muayenesi için gidıcez sorayım diyorum
Kirmizi lekeden mi bahsediyorsun.suan kizimin goz kapaginda onceki cocugumunda goz kapaginda kirmizi leke vardi hic birsey yapmadan kendi kendine gecmisti.suanda birsey yapmiyorum yine gecer diye.Gunaydin kizlar bebeginde egzema olan var mi? Benim bebegimin yanaklarinda ve kasinda var. Dr mustella nin kremini verdi ama faydali olmadi surekli kirmizi oralari ve cildi sert. Doktoru baska cozum oneren var mi?