9 ocakta bitiyor benim. Süt iznimi toplu kullanacağım ardından o da 2 ay ediyor. Sonrası Allah kerim.Senin ne zaman bitiyor ne düşünüyorsun?Kızlar calısan anneler için analık izinlerimiz sona yaklasıyor. Ne yapacaksınız rapor, izin nasıl bir yol izleyeceksiniz? Rapor kolay alınabiliyor mu? Sona yaklaştık bir dusunce sardı beni.
Sezeryan oldum göbek kaldı hareketsizlikten. Ben de tatlı yiyorum nutella en çok. Şeklimiz değişti heralde benim de normal kilomla 5 kilo fark var ama 2 beden büyüdüm.Canım sezeryanmıydı seninki. Ben kilo olarak hamilelik oncesinden daha azım ama kıyafetlerim hala olmuyor hiç. 1-2 beden fazlayım. Henuz gobek hareketlerine de korkuyorum yapmaya. Iştahımın da maşallahı var. Gece gunduz tatlı canım cekiyor. Sonumuz hsyır olsun
9 ocakta bitiyor benim. Süt iznimi toplu kullanacağım ardından o da 2 ay ediyor. Sonrası Allah kerim.Senin ne zaman bitiyor ne düşünüyorsun?
Benmde 5 inde bitiyor ben alabilirsem rapor alıcam ama nasıl olcak bilmiyorum
Sezeryan oldum göbek kaldı hareketsizlikten. Ben de tatlı yiyorum nutella en çok. Şeklimiz değişti heralde benim de normal kilomla 5 kilo fark var ama 2 beden büyüdüm.
Yarı özel yarı devlet gibi bir kurum. Toplu kullanmak isteyene kullandırıyorlar. Evim işyerine uzak olduğu için dilekçe verdim, tabii öncesinde amirlerimle konuşup onay aldım, kabul edildi. İnşallah bittiğinde 5 aylık olacak oğlum, belki arkasına yıllık izin eklerim 20 gün iznim var geçen seneden artanlarla birlikte.Canım ozeldemisin devlette mi? Sut izinleri o sekilde toplu alınabiliyormu ki. Ben once yıllık izin almaya calısacagım sonrası icin rapor alabilir miyim diye dusunuyorum. Ama hicbiri kesin degil. Arastırıyorum hala ne yapmalıyım diye.
Yarı zamanlı çalışmayı düşündün mü?Canım ozeldemisin devlette mi? Sut izinleri o sekilde toplu alınabiliyormu ki. Ben once yıllık izin almaya calısacagım sonrası icin rapor alabilir miyim diye dusunuyorum. Ama hicbiri kesin degil. Arastırıyorum hala ne yapmalıyım diye.
Yarı zamanlı çalışmayı düşündün mü?
İzinlerin bitince de bakıcıya bırakacaksın canım o tam zamanlı daha da zorCanım yasadıgım yerde bebege bakacak kimsem yok. Bakıcıya da oyle kolay guvenilmiyor. Simdilik o iş zor gibi.
İzinlerin bitince de bakıcıya bırakacaksın canım o tam zamanlı daha da zorHani en azından yarım gün baktırmak belki daha kolay olur. Allah kolaylık versin.. Süt izinlerini görüştün mü hiç toplu kullanmak hakkında? Ücretsiz izin düşünüyor musun belki birkaç ay?
Ben zaten hemşireyim ama acildeyim gidip kadın doğumcuya diyecem daha bebeğim 2 ayın içinde die çünkü şuan biberona başlamak istemiyorumCanım rapor işi ohal sebebiyle zorlastı sansımıza. Nasıl olacak nasıl soracagız rapor verin diye dusunuyorum.
hangi kurumdasın canımYarı özel yarı devlet gibi bir kurum. Toplu kullanmak isteyene kullandırıyorlar. Evim işyerine uzak olduğu için dilekçe verdim, tabii öncesinde amirlerimle konuşup onay aldım, kabul edildi. İnşallah bittiğinde 5 aylık olacak oğlum, belki arkasına yıllık izin eklerim 20 gün iznim var geçen seneden artanlarla birlikte.
Ben süt iznini toplu kullandıktan sonra belki birkaç ay ücretsiz alırım diye düşünüyorum ama bunu çalıştığım yere henüz söylemedim. Hele bir o vakitler gelsin o zaman tekrar konuşcam. Koşullar değişebilir o zamana kadar. Keşke izin daha fazla olsaCanım ben devletteyim. Cok buyuk ihtimalle ucretsiz izin alacagım ama once gecen yıldan yıllık iznimi ve alabilirsem biraz rapor almayı dusunuyorum. Maddi acıdan da zorlanmamak için. Ama bu donemde rapor işi zormus galiba. Sut iznimi toplu kullansam da sonunda iş başı yapamayacagım için izin verirler mi ki? Cok kucuk sut kuzusu yavrular. Biraz daha en az 6 ay keske devlet ucretli izin verseymiş.
Canım direkt yazmıyim deşifre olmamak adına, ihracat ile ilgili bir resmi kurum.hangi kurumdasın canım
Canim sana kesinlikle maflor kullanmani tavsiye ediyorum bizdede gaz sorunu vardi 1 aydir cok iyiyiz cok şükür maflor ayni zamanda probiyotik bagirrsak sistemini calistirmaya yardimci cok sukurler olsun neydi o aglamalarMerhaba kızlar ..bebislere ve annelere sağlıklı günler ..
Biz nerdeyse 4.ayı doldurucaz ve hala gaz ile uğraşıyoruz. Emerken kivraniyo karnı sürekli garul gurul. Zinco.. nurse harvey's aldım fayda etmedi
Şimdi metsil veriyorum biraz iyi gibi
Ama sankı ishal yaptı
Aranızda metsil kullanan varmi
Bide benim 10 kilo fazlam ve kocaman gobegim var.1 ay sonra ise basliycam nasip olursa kendi kendine gidecek gibi değil
Stepper almayi düşünüyorum
Aranızda kullanan varmi yada daha etkili bi alet kullanan
Biraz toparlanmak istiyorum