- 3 Ekim 2016
- 40
- 37
Gunaydin kizlar bebeginde egzema olan var mi? Benim bebegimin yanaklarinda ve kasinda var. Dr mustella nin kremini verdi ama faydali olmadi surekli kirmizi oralari ve cildi sert. Doktoru baska cozum oneren var mi?
Benim bebeğimde de aynı sorun var şükür ileri seviyede kanamalı kabuklu değil bahsettiğiniz gibi kuru ve kızarık uyanıkken daha belirgin sıcakta çoğalıyor sanki öpülmek de etkiliyor gibi doktor bana kortizonlu krem yazdı kullanmadim bioderma atoderm serisinin kremini aldım daha iyi ama tam duzelmedi size krem hiç mi fayda etmedi kaç gün kullandınızGunaydin kizlar bebeginde egzema olan var mi? Benim bebegimin yanaklarinda ve kasinda var. Dr mustella nin kremini verdi ama faydali olmadi surekli kirmizi oralari ve cildi sert. Doktoru baska cozum oneren var mi?
Meraba canım emzirirken hafif ağrı ve sizi olması bende de oluyo.sut iniyor diyolar.Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı. Ben emzirmeye başladığımda artık göğsümün en üstünden yani köprücük kemiklerimin altından bile ağrı oluyor. Süt salgisindan dolayimi olur bir bilginiz var mı? Birde 52 günlük olduk. Halen meme uçlarım hassas sutyen takamiyorum. Emzirme aletleri kurtarıcım oldu. Ama bu geçici bir durum mu merak ettim.
Biodermayi yeni surmeye basladim biraz yumusadi. Benimki de cok kotu degil cok sukur. Bacaklari sert sert ama kizarikndegil kabuklu da degil. Yanaklari ve kaslari birws kasiniyo. Dr bi de antibiyotikli krem verdi kizaran yerlere sur dedi. sen biodermayi nasil kullaniyosin ben de ikili set olarak aldim ama tam bilemedimBenim bebeğimde de aynı sorun var şükür ileri seviyede kanamalı kabuklu değil bahsettiğiniz gibi kuru ve kızarık uyanıkken daha belirgin sıcakta çoğalıyor sanki öpülmek de etkiliyor gibi doktor bana kortizonlu krem yazdı kullanmadim bioderma atoderm serisinin kremini aldım daha iyi ama tam duzelmedi size krem hiç mi fayda etmedi kaç gün kullandınız
Günde bir defa sürüyorum yüzüne öncesinde ıslak pamukla siliyorum nemli ciltte krem daha iyi emilir diye banyoda da temizleme ürününü kullanıyorum vücuduna konak sorunu var mi sizde bana ozelden resim atabilir misin aynı mı acaba sorunumuzBiodermayi yeni surmeye basladim biraz yumusadi. Benimki de cok kotu degil cok sukur. Bacaklari sert sert ama kizarikndegil kabuklu da degil. Yanaklari ve kaslari birws kasiniyo. Dr bi de antibiyotikli krem verdi kizaran yerlere sur dedi. sen biodermayi nasil kullaniyosin ben de ikili set olarak aldim ama tam bilemedim
Yok canım asla vazgeçmem inş. Sutum olduğu sürece emzirecegim. Bugün çok ağlıyordu acaba acmi kaldı dedim. Mama verdim ama almadı şükür sadece anne sütü içiyor.Meraba canım emzirirken hafif ağrı ve sizi olması bende de oluyo.sut iniyor diyolar.
Bi de ilk bebekte göğüs hassasiyeti daha çok oluyo .sonrakiler de göğüs uçları daha sertleşir .bi süre sonra geçecektir bence biraz sabret ..emzirmek ten vazgecme
Tatlım bizde de oldu doktora gösterdim. Tatlı badem yağı surmemi söyledi. 2 gündür sürüyorum hafifledi birazGünde bir defa sürüyorum yüzüne öncesinde ıslak pamukla siliyorum nemli ciltte krem daha iyi emilir diye banyoda da temizleme ürününü kullanıyorum vücuduna konak sorunu var mi sizde bana ozelden resim atabilir misin aynı mı acaba sorunumuz
Canım her bebeğin gelişimi birbirinden farklıdır. Önemli olan sağlıklı olsun elbet agularda başlar annesi29 eylulde dogum yaptim 32 haftalik
Uyanik kalma surelerimiz degisken.3 ay dolunca herhalde tam anlamiyla agular basliyor.bizimde bi iki haftamiz var galiba.insallah diger cocuklarim gibi yasitlariyla ilerler.
Cok tesekkurler.
Canım saçında mi sizinki ben de iki kere zeytinyağı kullandım tekrarlıyor yağ sürünce yıkamak gerekiyor hava soğuk diye de çok sik yikayamiyorum yağı surup tarıyor musunYok canım asla vazgeçmem inş. Sutum olduğu sürece emzirecegim. Bugün çok ağlıyordu acaba acmi kaldı dedim. Mama verdim ama almadı şükür sadece anne sütü içiyor.
Tatlım bizde de oldu doktora gösterdim. Tatlı badem yağı surmemi söyledi. 2 gündür sürüyorum hafifledi biraz
Canım her bebeğin gelişimi birbirinden farklıdır. Önemli olan sağlıklı olsun elbet agularda başlar annesi
Evet canım saçında kepek gibi sanki ben taramiyorum saçını ıslak mendille silip kuruyana kadar saçına şapka takıyorum. 3 günde 1 de tümden yıkamaya çalışıyorum.Canım saçında mi sizinki ben de iki kere zeytinyağı kullandım tekrarlıyor yağ sürünce yıkamak gerekiyor hava soğuk diye de çok sik yikayamiyorum yağı surup tarıyor musun
besyo sen nasılsın asıl iyisiniz inşallah
sen nasılsın emel Mustafa Hamza nasıl zaman ne kadarda çabuk geçiyor bebişler büyüdü bilebesyo sen nasılsın asıl iyisiniz inşallahbesyocuğum canım hamileliğim boyunca senin bu profiline baktım baktım oğlum bu bebişe benziyor bu arada ben emel...
çok şükür iyiyiz canımsen nasılsın emel Mustafa Hamza nasıl zaman ne kadarda çabuk geçiyor bebişler büyüdü bile
bizde iyiyiz çok şükür 80 günlük olduk evin altın topu yaaçok şükür iyiyiz canımmustafa hamza da iyi çok şükür :) bu gün tam 111 günlük 0lduk :) 4 aylık olmaya 9 gün kaldı sen nasılsın oğluşun nasıl :)
maşallah paşaya :)bizde iyiyiz çok şükür 80 günlük olduk evin altın topu yaa
Canim bnm bebegimdede var doktor coresatin doye bi krem verdi cok iyu geldi yanaklari gecti ama bu sefer alninda cikti ve surekli kasiyor eliyleGunaydin kizlar bebeginde egzema olan var mi? Benim bebegimin yanaklarinda ve kasinda var. Dr mustella nin kremini verdi ama faydali olmadi surekli kirmizi oralari ve cildi sert. Doktoru baska cozum oneren var mi?
Ben de biodermanin kremlerini kullaniyorum tam gecmedi ama yumusasdi sankiCanim bnm bebegimdede var doktor coresatin doye bi krem verdi cok iyu geldi yanaklari gecti ama bu sefer alninda cikti ve surekli kasiyor eliyle