2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
2. Ay aşisina gelirken ates dusurucu icirip gitme dedi bana dr.
Birak kendi bagisiklik sistemi mucadele etsin , eger atesi 38e yukselirse ver surubu dedi.
Cok sukur atesi cıkmadi bende bosuna surup vermemis oldum:)

2.5 aylik oldu bizim kiz.bi haftadir iştahsiz.biberonu agzina dayayinca aglio.ya uykusunda ya da zorla iciriyom.eli de agzinda salyasi artti sanki.boyle bisiy yaşayan var mi??diş cikaracak olabilir mi etken ama.

Canim biz de 75 gunluk olduk. 2 haftadir eli agzinda bizimkinin de. Once tum yumrugunu sokuyordu simdilerde cok tatli. Isaret parmagini sokup tadina bakiyor sanki. Dis cikarmiyordur daha erken ama sanirim etrafi taniyor.

Selamlar hamımlar epeydir telefonum yüzünden giremiyordum nasılsınız? Oğlum 67 günlük oldu çok şükür, zor günler gecelerle buralara geldik. Sizler nasılsınız herkes WhatsApp grubunda galiba. Kilo alma problemi vardı bizimkinin, çok uğraştık sütüm doyurmadı hep az. Mama takviye ediyoruz. Yüzünde çok sivilce çıkmıştı, Dr coresatin verdi aldık ama kullanmadan geçti. Bebeğinde sivilce olanlar bekleyin, hiç geçmeyecek sanmıştım geçiyor.

İşe başlayanlarınız var mı?Nasıl bıraktınız yavruyu? Benim de erken işe başlama durumum var ama nasıl olacak bilmiyorum.

Benim ocak ortasi bitiyor iznim ama sanirim kizimi birakip baslayamayacagim. Rapor izin edebilirsem biraz idare edip sonra ucretsiz galiba.

Masallah sizlere ve bebislerinize...
Bizim zor gunlerimiz devam ediyo iki bucuk aylik olduk ve bobreklerindeki sulorun devam ediyo. Sintigrafi cekildi sag böbrek az calisiyo gibi,bu hafta voiding e girecek sonra yine sintigragi...sol bobregimizde de reflu ve tas var yani oldukca zor günler geciriyoruz,dualarinizda yer verin nolur..bu arada ben @2erkekannesi sifremi kaybettim yeni adim bu☺

Canim gecmis olsun. Insallah atlatirsiniz bu zor gunleri ve sagliginiza kavusursunuz.

Bizim zor gunlerimiz devam ediyo iki bucuk aylik olduk ve bobreklerindeki sulorun devam ediyo. Sintigrafi cekildi sag böbrek az calisiyo gibi,bu hafta voiding e girecek sonra yine sintigragi...sol bobregimizde de reflu ve tas var yani oldukca zor günler geciriyoruz,dualarinizda yer verin nolur..bu arada ben @2erkekannesi sifremi kaybettim yeni adim bu☺
Rabbim sifasini versin inslh
Gözlerimizin nuruna. Dualarimiz seninle
Allah yardimcin olsun. İşleriniz kolaylassin. Hayırlı haberler bekliyoruz cnm

Kızlar ben artık yavaş yavaş mekik çekmek ip atlamak istiyorum ama karar veremedim sezeryan sonrası 70 gün oldu bi sorun olır mu

Ne zamandir bakamiyorum kk ya, ama ozlemisim. Hamile oldugumuz zamanlar geldi aklim :) ne cok sey paylastik burda.. Ay bi huzun coktu :KK14: guzel dostluklar edindim kk sayesinde whatsalpda. Burda olanlar sizide takip etmeye calisiorum, Rabbim bebeklerimize saglik versin.. Bu arada bebisi hala gazli olan varmi bizim gibi:kızgın:

Canim 9 ayin uzerine neredeyse 3 ay daha devirdik. Saka gibi. Bugunlerde 2016 yi ugurlarken belki genel anlamda ulkemiz icin cok acilarla dolu zor bir yil oldu ama beni ve buradaki diger anneleri yavrularina sagsalim kavusturdugu icin en unutulmaz yil oldu. Bugunlerde biz burun tikanikligiyla ugrasiyoruz. Hiriltilari var cok yavrunun. S.f ile aciyoruz ama yine kapaniyo sanirim. Gecen ay telasla doktora goturmustum birsuru tahlil bisey yok dediler. Bu sefer agirdan aliyorum bakalim. Insallah ilerlemez. Ama yavrum cok huzursuz uyuyamiyo mizirdaniyo. Whatsappaselamlar bizden.

Canim 9 ayin uzerine neredeyse 3 ay daha devirdik. Saka gibi. Bugunlerde 2016 yi ugurlarken belki genel anlamda ulkemiz icin cok acilarla dolu zor bir yil oldu ama beni ve buradaki diger anneleri yavrularina sagsalim kavusturdugu icin en unutulmaz yil oldu. Bugunlerde biz burun tikanikligiyla ugrasiyoruz. Hiriltilari var cok yavrunun. S.f ile aciyoruz ama yine kapaniyo sanirim. Gecen ay telasla doktora goturmustum birsuru tahlil bisey yok dediler. Bu sefer agirdan aliyorum bakalim. Insallah ilerlemez. Ama yavrum cok huzursuz uyuyamiyo mizirdaniyo. Whatsappaselamlar bizden.
Geçen ay kontrolüne gittigimizde bebeğimin hırıltısi vardı .ben geniz hiriltisi saniyorum .doktor dinledi ciğerlerini falan .ciğerleri temizdi.otribebe burun açıcı ve ventolin surup verdi.öksürüğü artarsa verin diye de bi antibiyotik yazdı.
Çok telaslanmistim geçen sefer hiriltiyla başlamıştı cigerlerine inmişti. Hastanede yatmistik.1 haftadır yoktu yine başladı hırıltı .evde herkes hasta
Hayırlısı ile yaza cikaydik.Allah bebişlerimizı hastalıktan korusun

Geçen ay kontrolüne gittigimizde bebeğimin hırıltısi vardı .ben geniz hiriltisi saniyorum .doktor dinledi ciğerlerini falan .ciğerleri temizdi.otribebe burun açıcı ve ventolin surup verdi.öksürüğü artarsa verin diye de bi antibiyotik yazdı.
Çok telaslanmistim geçen sefer hiriltiyla başlamıştı cigerlerine inmişti. Hastanede yatmistik.1 haftadır yoktu yine başladı hırıltı .evde herkes hasta

Canim ne yapsam gotursemmi acaba? Biz de oksuruk yok cok sukur. Otribebe yapiyorum. Gunduz biraz daha iyi ama yine de 4 gundur gecmedi bu hiriltisi.

Canim ne yapsam gotursemmi acaba? Biz de oksuruk yok cok sukur. Otribebe yapiyorum. Gunduz biraz daha iyi ama yine de 4 gundur gecmedi bu hiriltisi.
Valla bilemiyorum cnm geçmeyen hırıltı bizimkinde ilerledi ilk seferinde .sonrasını da Ventolin önledi saniyorum.doktorun nosu varsa ara sor.geçmedi ne yapalım diye.bize noyu verdi doktor .herseyi arayıp soruyoruz .çok ilgilı ve takip eden biri.öksürüğü ve atesi takip et çoğalır sa hemen götür .ozellikle oksurugu .doktor öyle demişti bize

Valla bilemiyorum cnm geçmeyen hırıltı bizimkinde ilerledi ilk seferinde .sonrasını da Ventolin önledi saniyorum.doktorun nosu varsa ara sor.geçmedi ne yapalım diye.bize noyu verdi doktor .herseyi arayıp soruyoruz .çok ilgilı ve takip eden biri.öksürüğü ve atesi takip et çoğalır sa hemen götür .ozellikle oksurugu .doktor öyle demişti bize

Doktorun teli bizde de var. Ama getirin goreyim diyecektir. Gecen ay baska birseyden pimpiriklendim oyle oldu 3 tup kan idrar aldilar birsey cikmadi eviniz sicak dediler. Ben de vicdan yaptim kizim cok agladi kan verirken. Bu sefer biraz bekliyorum. Eve buhar mak. Aldim. Havalandiriyorum surekli. Burnunu nemlendirip cekiyorum. Biraz rahatliyo ama tam gecmedi. Bosuna ilac almasin istiyorum Ama sanirim gitmek lazim.

Doktorun teli bizde de var. Ama getirin goreyim diyecektir. Gecen ay baska birseyden pimpiriklendim oyle oldu 3 tup kan idrar aldilar birsey cikmadi eviniz sicak dediler. Ben de vicdan yaptim kizim cok agladi kan verirken. Bu sefer biraz bekliyorum. Eve buhar mak. Aldim. Havalandiriyorum surekli. Burnunu nemlendirip cekiyorum. Biraz rahatliyo ama tam gecmedi. Bosuna ilac almasin istiyorum Ama sanirim gitmek lazim.

Doktoru aradik yaptiklariniza devam, oksuruk olursa gelin dedi. Beklemedeyiz. Insallah ilerlemeden gecer.

Gece problem olmuyo zaten.uyandirmadan veriom sutunu.gunduzleri sıkıntı.normalde biberondan sutunu guzel icen kız gitti bi anda.biberonu vermeye calistigim anda aglamaya baslio.bende ayakta gezdirerek vermeye calisiom, aspiratoru acip vermeye calisiom..sekilden sekile giriom yani:))bu sekilde alışmasindan da korkuyorum bi yandan..
Canım günü gününü tutmuyor daha bizimkiniinde birgün yattığı yerde kendi kendine uyuyor, birgün de kucagimdan inmek istemiyor. İnince yaygarayi basıyor. Gündüzde oturursa düzen iş güç yapılacaklar daha rahat yapılır.
Yok cnm dış çıkarmakla alakasi yok diye biliyorum .damaklari sertleşiyodur bence.ondan yapiyodur. Elini emerken çok tatlılar ama:))
Ayy evet bizimki 40 günlük ten beri yapıyor. Yiyesim geliyor o öyle yapınca
Kızlar ben artık yavaş yavaş mekik çekmek ip atlamak istiyorum ama karar veremedim sezeryan sonrası 70 gün oldu bi sorun olır mu
Bugun aynısını düşündüm canım ama en erken ne zaman başlanır sezeryan sonrasi bilemiyorum. Bende elip tik bisiklet sürüp üstüne mekik çekmek istiyorum çünkü daha en az 5 kilo vermem lazım.
İştahım da feci açık bir dur demem lazım yoksa alıp başımı gideceğim.

canım benim rabbim kuzunun şifasını versin

Canım günü gününü tutmuyor daha bizimkiniinde birgün yattığı yerde kendi kendine uyuyor, birgün de kucagimdan inmek istemiyor. İnince yaygarayi basıyor. Gündüzde oturursa düzen iş güç yapılacaklar daha rahat yapılır.

Ayy evet bizimki 40 günlük ten beri yapıyor. Yiyesim geliyor o öyle yapınca

Bugun aynısını düşündüm canım ama en erken ne zaman başlanır sezeryan sonrasi bilemiyorum. Bende elip tik bisiklet sürüp üstüne mekik çekmek istiyorum çünkü daha en az 5 kilo vermem lazım.
İştahım da feci açık bir dur demem lazım yoksa alıp başımı gideceğim.
Canm iştah konusunu hiç sorma az yiyim die akşam yemeğini az yersem gece yatmadan aburcubur yiyiorum

Canım sezeryanmıydı seninki. Ben kilo olarak hamilelik oncesinden daha azım ama kıyafetlerim hala olmuyor hiç. 1-2 beden fazlayım. Henuz gobek hareketlerine de korkuyorum yapmaya. Iştahımın da maşallahı var. Gece gunduz tatlı canım cekiyor. Sonumuz hsyır olsun

X