Kızlar biz 40'ımızı doldurduk çok şükür 41 günlük olduk bugün zaman çok çabuk geçiyor halbu ki biraz yavaş geçsede kuzumu doya doya sevsem birde süt parası ve çocuk parası aldınız mı almak için ne yapmamız gerekir ne kadar süresi var eşime el mahkumum 5 yıl süresi var deyip geçiştiriyor çok sinir oluyorum zaten bir iki gün daha sürerse çocuğu alıp işlemleri ben yapacağım
oluyo cnm aksam 10da aciyo bayrakları bizimki 2 ye kadar nedensiz aglamamiz var 10 gündür beyaz gürültü sesiyle uyuyoruz oda zorlaher gün aynı saatte ağlama oluyor mu sizde de
aynı bizde 9 10 dan gece 1 ya da 2 ye kdr klasikleşti artıkoluyo cnm aksam 10da aciyo bayrakları bizimki 2 ye kadar nedensiz aglamamiz var 10 gündür beyaz gürültü sesiyle uyuyoruz oda zorla
bende alistim o saate oglumu yatırıyorum evle alakam kalmiyo yatak odama kapanip ya sabıra başlıyorum:)aynı bizde 9 10 dan gece 1 ya da 2 ye kdr klasikleşti artık
sallamayı dene çok iyi geliyor gerçektenbende alistim o saate oglumu yatırıyorum evle alakam kalmiyo yatak odama kapanip ya sabıra başlıyorum:)
Bize de dr bio gia başladı 14 günde tam etkili oluyormuş 14 gün oldu mu 40 mız doluyo bende anlayamacağım inşallaj 40 ında düzelirsecanım bilemedim çayı bırakalı 3. gün ve gaz sancısı dışında diğer günlere nazaran daha sakiniz ve gazı yoksa uykuya daha kolay dalıyor ben çayla beraber çikolatada tüketiyordum artık kafeinden mi yoksa 40'ımız çıktı ondan mı bilmiyorum
Ben bebeğime papatya rezene anason verdim wn iyi papatya geldi ama şimdi milupa nın gece çayını veriyorum iy geliyor herşey var içinde ilk 10-15 cc veriyordum şimdi 30 cc veriyorum gündeSlm kızlar siz bebeğinize rezene cayi veriyormusunuz? ben tavsiye ederim size ben 2 kizimi oyle buyuttum gaza bire bir iyi gelyo valla benden soylemesi
Bide hangi bitki cayi iciyorsunuz? Ne iciyorsunuz? ben daha yeni icmeye başladim
Bizimde başladı ya daha 33 günlükoluyo cnm aksam 10da aciyo bayrakları bizimki 2 ye kadar nedensiz aglamamiz var 10 gündür beyaz gürültü sesiyle uyuyoruz oda zorla
doktora danıştın mı canımBen bebeğime papatya rezene anason verdim wn iyi papatya geldi ama şimdi milupa nın gece çayını veriyorum iy geliyor herşey var içinde ilk 10-15 cc veriyordum şimdi 30 cc veriyorum günde
yok cnm cingen besigine kadar hepsini denedim sevmiyo sallanmayi sadece emicek bi yapisiyo oturdugum yerden kalkamiyorumsallamayı dene çok iyi geliyor gerçekten
valla bu seneki cocuklar bi fena. cnm milupanin caylarinin ustunde 6 ay ustu yaziyo ama bende rezene aldirdim cesaret edemedim vermeye kendim iciyorum hele gece cayinda cok sey var oglumda kullanmistimda oda artik 6 ay ustu olduBizimde başladı ya daha 33 günlük
ee nasil gecicekki sen ıhlamur tarcinli su falan ic cnm sutunden bebege gecsin bol bol emzir en iyi ilac o cunkuKızlar bebegimde öksürük başladı. Cok kötü öksürük krizine giriyor.
Cok küçük doktorlarda birsey yapamıyor.
ee nasil gecicekki sen ıhlamur tarcinli su falan ic cnm sutunden bebege gecsin bol bol emzir en iyi ilac o cunku
Danıştım gaz sancısı yüzünden , doktora ayrı zamnda götürdük napıcamızı bilmedik her biri farklı bişi söyledi biri ver diğeri verme dedi bende bebeğime iy geleni yapmaya karar verdim verince gazını yapıyo rahatlıyor saatlerce kıvranması sancılanması canımı acıtıyordoktora danıştın mı canım
İnternet sitesinde doğumdan itibaren yazıyo anlamadım bende iyi geldiği için verdimyok cnm cingen besigine kadar hepsini denedim sevmiyo sallanmayi sadece emicek bi yapisiyo oturdugum yerden kalkamiyorum
valla bu seneki cocuklar bi fena. cnm milupanin caylarinin ustunde 6 ay ustu yaziyo ama bende rezene aldirdim cesaret edemedim vermeye kendim iciyorum hele gece cayinda cok sey var oglumda kullanmistimda oda artik 6 ay ustu oldu
Bebeğimle en güçlü bağ hep bunu düşündüm emzirme olmasa o gözlerle nasıl beni izler diyorum tek güvendiği benim dünyada soğuk biberon başları olmasın ağzında ona özel memiş varken diyorumMerhaba, sizler bir ay daha deneyimlisiniz benden. 3 günlük annecim... Emzirirken hissedilen o acı hissi ile nasıl baş ettiniz? Bana da söyleyin ne oluryatak odasından çıkmıyorum inanır mısınız? Üzerime kıyafet giyemiyorum. Çocuk doktoru da moralimi bozdu, acıyor dersem beynim mesaj yolluyormus süt sağma dermiş.. Bir ağlama tuttu beni.. Nasıl acımıyor diyeceğim
icini ferah tut cnm cok kotu olursa farkli bir doktora götür belki bir çare bulurlarBirsey olacak diye cok korkuyorum
geçmiş olsun kuzum Allah yardımcınız olsun geçer inşallah dua ederix bizKızlar bebegimde öksürük başladı. Cok kötü öksürük krizine giriyor.
Cok küçük doktorlarda birsey yapamıyor.