• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Aynen Selen_Ay Selen_Ay gecemiz gunduzumuz yok uykusuzluktan perisaniz hepimiz ;)

Biogaia kullanıyoruz bizde iki gün kullanmistik sonraki iki gün iyiydi diye kullanmadik dün gece de tekrar gaz sancısı çekmeye başladı damla ise yaramadı gibi 3 e kadar ağladı resmen ;(

Kızlar oda sıcaklığını ne yapıyorsunuz? Ben 25 üstü tutuyorum nerdeyse. nem de yüzde 60 üstünde . sizde durumlar nedir?uzmanlar sabah 23 akşam 20 gibi diyor ama üsür diye korkuyorum. Bir de htc marka termometre var inş doğru ölçüyordur :)

Kızlar oda sıcaklığını ne yapıyorsunuz? Ben 25 üstü tutuyorum nerdeyse. nem de yüzde 60 üstünde . sizde durumlar nedir?uzmanlar sabah 23 akşam 20 gibi diyor ama üsür diye korkuyorum. Bir de htc marka termometre var inş doğru ölçüyordur :)
Merhaba oda sıcaklığı yenidoğan 22-24, bebeklerde 20-24 arası, geceleri 1-2 derece düşük. Nem oranı 40-60 arası, en ideal 50.

Günaydın
NisanFRM NisanFRM doğum yaptın mı? Kaç gündür aklımdasın
Merhaba selen_ay
persembe sabahi sezeryanla dogum yaptim.
bakti dr bizim oglan hic dogma niyetinde degil kipirdamiyor,benimde sinirlerime baski uyguluyor.Sezeryanla saglikli sorunsuz dunyaya getirdi şukur.
ama bende sinir sıkısmasina mi bagli baska birsey mi bilemedigim bacak agrisi ayagimin ustune basamama sikintisi var.
Hastane doktor dolasiyorum cozum icin.
annemde yatiyorum
Bebegi ayakta tasimam soz konusu degil,cok agrim var.
oglani 2.gun sunnet ettirdik,hemen toparlandi,4.gun gobek kordonu dustu.Allaha sukur onunla ilgili bir sikintimiz yok.
foruma hic bakamiyorum.ne oldu herkes iyi mi?
Sen bebisin nasilsiniz hersey yolunda mi?

Merhaba selen_ay
bakti dr bizim oglan hic dogma niyetinde degil kipirdamiyor,benimde sinirlerime baski uyguluyor.Sezeryanla saglikli sorunsuz dunyaya getirdi şukur.
ama bende sinir sıkısmasina mi bagli baska birsey mi bilemedigim bacak agrisi ayagimin ustune basamama sikintisi var.
annemde yatiyorum
oglani 2.gun sunnet ettirdik,hemen toparlandi,4.gun gobek kordonu dustu.Allaha sukur onunla ilgili bir sikintimiz yok.
canım benim hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah :) kaçtır seni merak ediyordum buraya yazdığını da bildiğim için burayı da kontrol ediyordum :) geçmiş olsun bacağın içinde :)

Merhaba selen_ay
annemde yatiyorum

Bazen olmayınca olmuyor demek ki :( nasip neyse o oluyor.
İnş tez zamanda şifanı bulursun

Ayrıca oğlunun sünneti de hayırlı olsun. Rabbim damatlığını da göstermeyi nasip etsin inş.
Bizim grupta kimse kalmadı artık :)

Hepimizin gözü aydın.

Merhaba selen_ay
annemde yatiyorum

Bazen olmayınca olmuyor demek ki :( nasip neyse o oluyor.

Ayrıca oğlunun sünneti de hayırlı olsun. Rabbim damatlığını da göstermeyi nasip etsin inş.

Hepimizin gözü aydın.

Niye herkes dağıldı ki acaba aslında en çok fikir sahibi olacağımız zaman bu

canım benim hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah :) kaçtır seni merak ediyordum buraya yazdığını da bildiğim için burayı da kontrol ediyordum :) geçmiş olsun bacağın içinde :)

Allah razi olsun.forumu tek tek acip okuma firsatim olmadi anca bildiriyi gorunce bakabildim.
rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin,hayirli evlatlar olsunlar insallah.

Bazen olmayınca olmuyor demek ki :KK43: nasip neyse o oluyor.

Hepimizin gözü aydın.

toparlanayim burdayim yine insallah.Bundan sonrasinda da tecrubelerimiz cok onemli.

Gunaydin kizlar nasilsiniz :)

Günaydın canım
Nasıl oldun kızın nasıl

Niye herkes dağıldı ki acaba aslında en çok fikir sahibi olacağımız zaman bu

Biz bir aradayız zaten kızlarla ama burası baya dağıldı
Gerçi hepimiz aynı zamanlardayız ama bi sorun olursa kızlar da yine bakıyorlar buraya yardımcı oluruz birbirimize

toparlanayim burdayim yine insallah.Bundan sonrasinda da tecrubelerimiz cok onemli.

Hayırlısıyla toparlanırsın canım inş
Aynen bundan sonrası çok önemli

Günaydın canım
Nasıl oldun kızın nasıl

Biz bir aradayız zaten kızlarla ama burası baya dağıldı
Gerçi hepimiz aynı zamanlardayız ama bi sorun olursa kızlar da yine bakıyorlar buraya yardımcı oluruz birbirimize

Hayırlısıyla toparlanırsın canım inş
Aynen bundan sonrası çok önemli
Iyiyiz canim cok sukur siz nasilsiniz :)
Ya bizim kiz cok emmek istiyor :( kilo artisi normal. Dun aksam mesela 7.30 dan kisa minik aralarla gece 3 e kadar emdi :/ arada 30 ml mama verdik ama yok acliktan degil. Gunduzde 1 ile 5 aradi ayni durumdaydik napicam bilmiyorum.. Gaz icinde damla verdi doktor

Iyiyiz canim cok sukur siz nasilsiniz :)
Ya bizim kiz cok emmek istiyor :KK43: kilo artisi normal. Dun aksam mesela 7.30 dan kisa minik aralarla gece 3 e kadar emdi :/ arada 30 ml mama verdik ama yok acliktan degil. Gunduzde 1 ile 5 aradi ayni durumdaydik napicam bilmiyorum.. Gaz icinde damla verdi doktor

Canım bütün bebekler sanırım aynı
Benim kız da sürekli emmek istiyor.
Hatta bir buçuk saat emiyor kusuyor yine emmek istiyor yine kusuyor. Bir türlü susturamıyorum.
Kilo artışı normalse mamaya hiç alıştırma canım seni unutmasın sonra :(
Nasılsa mamaya başlanacak ama bu kadar erken olmasın bari, sütün varken yani

Back
X