2016 Aralık Anneleri

Kizlar bir de ailelerinize ve arkadaslariniza söylediniz mi? Nasil söylediniz? Sürpriz yaptiniz mi :) Yaratici fikirler varsa paylassaniza
Eşim benımle hemen öğrendi yani ark grub ve ablalarım da hemen ögrendimcunku bir senedi r istiyoruz k validem tahmın etmiş uyku halıöden ve ruya sında bana büyük altın takmış oğlumda da ben bilezik takmıştım kendi annem bugun ikinci kandan emin olunca ablam söylemiş dua dua dua

cnm seninle aynıyız ne zaman gidiyorsun kalp atışı için. bide nasıl gidiyor bulantıların var mı
Canım benim bu ikinci gebeliğim ilkinde pek bulantı olmamıştı bundada şimdilik yok gibi. Kalp atışı için 20 nisanda gel dedi doktorumuz. Sende durumlar nasıl

Canım benim bu ikinci gebeliğim ilkinde pek bulantı olmamıştı bundada şimdilik yok gibi. Kalp atışı için 20 nisanda gel dedi doktorumuz. Sende durumlar nasıl
benim erken gibi ama çok bulantım var. bide 3 gündür karnımın sol tarafında ağrı var aşağıya doğru inen

Kizlar bir de ailelerinize ve arkadaslariniza söylediniz mi? Nasil söylediniz? Sürpriz yaptiniz mi :) Yaratici fikirler varsa paylassaniza
Canım ben arkadaşlarıma ve eşime söyledim ona süpriz yaptım :)
Küçük bir kutuya bebek patigi ve emzik aldım koydum testi de koydum içine notlar fallan yazdım doğum günüydu sana doğum günü hediyesi aldım dedim küçük ama hayatına renk katacak birşey diye bayağı meraklandirdim önceden . Sonra verdim kutuyu açtı ilk 5 saniye hiç birşey anlamadı sonra bi heyecanla hamilemjsin diye sordu bende evet dedim belkide on dakika öylece sarıldı kaldı bir yandan da gülüyor gözlerindeki mutluluk paha bicilemezdi
Hayatımda yaşadığım enn güzel an o andı
Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin :)

Güzel sürpriz olmuş doğum gününe denk gelişi çok daha güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…