Keseyi gördükten 10-15 gün sonra tekrar çağırıyo kalp atışı içino zaman 2 hafta sonra bi daha çağırır sanırım. kalp atışını duymak için acayip sabırsızlanıyorum :)
Ben oglum da 7+2 de duymuştum kalp atışınıo zaman 2 hafta sonra bi daha çağırır sanırım. kalp atışını duymak için acayip sabırsızlanıyorum :)
Keseyi gördükten 10-15 gün sonra tekrar çağırıyo kalp atışı için
Ben oglum da 7+2 de duymuştum kalp atışını
Cnm cok sagol bugun kontrolum var ztn doktorum cagrdi vajinal muane yapilcak insallah bi sknti yoktur artistan korktum fazla olunca insallah sknti yokturKorkacak bişey yok canım artması normal genelde 6 bin olunca kese görünüyor karından ultrasonla
Belki ikizdir :)Cnm cok sagol bugun kontrolum var ztn doktorum cagrdi vajinal muane yapilcak insallah bi sknti yoktur artistan korktum fazla olunca insallah sknti yoktur
Mrb canım evet bakıyor aile hekimleri... Açlık veya tokluk farketmiyor :) hayırlı haberlerini alırız inşallahArkadaşlar merhaba sizlerden birşey öğrenmek istiyorum bugün evde test yaptım ve pozitif çıktı kanda baktırmak istiyorum aç mı yoksa tok mu gidiliyor birde aile hekimleri bakıyormu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Bende de aynı durum var. İnanmakla inanmamak arası. Tedirginim, ailemden uzaktayız, ne olur ne olmaz diye eşim ve ben dışında kimseye bebek haberini söylemedik. Allah korusun birşey olur, endişe ederler hemen gelemezler diye. İnşallah hepimiz için sorunsuz güzel hamilelik olur ve bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız.Inşallah Allah tamamına erdirir hepimizin gebeliğini, daha çok yeni olduğu için içimde hep bir temkinli olma havası var, kalbini duymadan rahatlamayacağım sanırım.
Hayırlı olsun canım, tebrik ederim. Hoşgeldin aramızaKızlar ben hamile olduğumu bugün öğrendim sanırım 4 haftalık adet olalı bir ay oldu önümde uzun bir yol var sanırım
yaş şehir doğacak tarih v kaçıncı çocuğunuz olduğunuda yazarsanız ekleyim inş.Merhaba benimde sat 8 mart listeye alabilir misiniz?
Bende de aynı durum var. İnanmakla inanmamak arası. Tedirginim, ailemden uzaktayız, ne olur ne olmaz diye eşim ve ben dışında kimseye bebek haberini söylemedik. Allah korusun birşey olur, endişe ederler hemen gelemezler diye. İnşallah hepimiz için sorunsuz güzel hamilelik olur ve bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız.
Allah yardımcın olsun tatlım bencede rahat olmalısın sen rahat olki bünyende rahat olsun
Canım yüreğini ferah tut, herşey düzene girecek hayırlısıyla. Sen endişe ettikçe, kafana taktıkça, daha fazla oluyormuş gibi gelir insana. İlgini başka şeylere yönlendirmeye çalış olur mu? Benim yakınımın, lekelenmesi senin bahsettiğinden çok daha fazlaydı. Şu anda bebeği 1 yaşına girdi. Hiç olumsuz düşünme. Hepimiz birbirimize dua edelim.
Hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Rabbim onu nasip edecekse zaten her türlü edecek. İçini ferah tut cnm
Kizlar Allah hepinizden razi olsun, iyi ki varsiniz! Gonlume su serptiniz, bugun ise gitmedim yatiyorum evde. Sizin icin de dua ediyorum, hep beraber saglikla bebislerimiza kavusuruz insallah..Canım ben sağlık ocağında hemşireyim şuanda hamileyim benimde kahverengi lekem oluyor çok fazla değilse ve de kırmızı veya pembeye dönmüyorsa önemli değil zaten yapacakta birşey yok yalnızca dinlen ve bol bol sıvı al bu aralar ev işi falanda yapma allahın izniyle hiç birşey olmayacak sen içini ferah tut
Saol canım teşekkür ederim herkesin bebişleri hayırlı uğurlu olsun inşAllah varsa eğer benimde haber edicem muhakkakMrb canım evet bakıyor aile hekimleri... Açlık veya tokluk farketmiyor :) hayırlı haberlerini alırız inşallah
Arkadaşlar merhaba sizlerden birşey öğrenmek istiyorum bugün evde test yaptım ve pozitif çıktı kanda baktırmak istiyorum aç mı yoksa tok mu gidiliyor birde aile hekimleri bakıyormu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Kizlar bir de ailelerinize ve arkadaslariniza söylediniz mi? Nasil söylediniz? Sürpriz yaptiniz mi :) Yaratici fikirler varsa paylassaniza
Kimse söylemedi miiii???