2016 Aralık Anneleri

Günaydın Güzel anne adayları birşey danısıcam ben tüp bebek merkezinde devlette aşılama ile hamile kaldım keseyi görmek için cumu günü gitmistim vajinal muayne ile baktılar haftaya cuma yanı bu cuma kalp atışları için çağırdı ama yine vajinal muayne korkuyorum bende birşey olur diye ama oradaki Dr birşey olmaz bu doğal birşey diyor zaten gidersem son olacak evime yakın özel hastahanede eski Dr gitmek istiyorum bunuda bildiricem sizce gideyimmi hiç gitmeyeyim mi

Kayinvaliden iyiymis valla :) Rüyalardan falan anliyor herseyi baksana :)
Saglikla dogar insallah

Yaa cok güzelmis, duygulandim valla :)) Ben de öyle bir sürpriz yapmak istiyordum ama o kadar beklenmedik bir anda ögrendim ki hemen söylemek zorunda kaldim. Insallah saglikla kucagimiza aliriz amin

Ben de senin gibi düsündügüm icin uzun süre söylememeyi düsünüyorum. Bir de ben yurtdisindayim, sadece esimle beraber buradayiz, tüm tanidiklarim arkadaslarim ailem türkiyede. Aileme türkiyeye gelince yüzyüze söylemek istiyorum. Hem o zamana biraz ilerlemis olur :) Ama olumsuz düsünmeyelim, saglikla kucagimiza alicaz insallah :)

Günaydın Güzel anne adayları birşey danısıcam ben tüp bebek merkezinde devlette aşılama ile hamile kaldım keseyi görmek için cumu günü gitmistim vajinal muayne ile baktılarhaftaya cuma yanı bu cuma kalp atışları için çağırdı ama yine vajinal muayne korkuyorum bende birşey olur diye ama oradaki Dr birşey olmaz bu doğal birşey diyor zaten gidersem son olacak evime yakın özel hastahanede eski Dr gitmek istiyorum bunuda bildiricem sizce gideyimmi hiç gitmeyeyim mi

dr sıkıntı yok diyorsa sanmam olmaz inşallah

Aynen benim de durumum senin gibi canım. İnşallah niyetim yüz yüze söylemek. En azından 3 ayı dolduracağız biz de görüştüğümüzde. Hayırlısı inşallah. Hayırlısıyla keseyi de, kalp atışını da duyalım, sağlıkla kucağımıza alalıım Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…