KESEYİ GÖRENE KADAR ONDAN SONRA BAKMADI CNMkızlar betaya ne zamana kadar bakılıyor. her gittiğimizde bakıcak mı doktor?
AMİN CANIM İNŞ SAĞLIKLA DOĞARLAR. BİDE EN KISA ZAMANDA KALP ATIŞLARINI DA DUYSAK BİRAZ RAHATLICAMAllah tamamına erdirsin inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı bebekleri olur inşallah
KESEYİ GÖRENE KADAR ONDAN SONRA BAKMADI CNM
Kayinvaliden iyiymis valla :) Rüyalardan falan anliyor herseyi baksana :)Eşim benımle hemen öğrendi yani ark grub ve ablalarım da hemen ögrendimcunku bir senedi r istiyoruz k validem tahmın etmiş uyku halıöden ve ruya sında bana büyük altın takmış oğlumda da ben bilezik takmıştım kendi annem bugun ikinci kandan emin olunca ablam söylemiş dua dua dua
Canım ben arkadaşlarıma ve eşime söyledim ona süpriz yaptım :)
Küçük bir kutuya bebek patigi ve emzik aldım koydum testi de koydum içine notlar fallan yazdım doğum günüydu sana doğum günü hediyesi aldım dedim küçük ama hayatına renk katacak birşey diye bayağı meraklandirdim önceden . Sonra verdim kutuyu açtı ilk 5 saniye hiç birşey anlamadı sonra bi heyecanla hamilemjsin diye sordu bende evet dedim belkide on dakika öylece sarıldı kaldı bir yandan da gülüyor gözlerindeki mutluluk paha bicilemezdi
Hayatımda yaşadığım enn güzel an o andı
Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin :)
Ben henüz söylemedim canım. Sadece eşim ve ben biliyoruz. Uzaktayız, olur da Allah korusun olumsuz birşey olursa gelmek isterler gelemezler. Hem konu komşu duyar laf anlatmaya uğraşamam diye 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. İnşallah gereksiz evham yapıyorumdur.
önce keseye bakıyor cnm göremezse düzenli artış var mı diye beta ya baktırır. endişelenme görünür meleğinkeseyi görmeye gidicem acaba önce bakar mı betaya mı baktırır
önce keseye bakıyor cnm göremezse düzenli artış var mı diye beta ya baktırır. endişelenme görünür meleğin
dr sıkıntı yok diyorsa sanmam olmaz inşallahGünaydın Güzel anne adayları birşey danısıcam ben tüp bebek merkezinde devlette aşılama ile hamile kaldım keseyi görmek için cumu günü gitmistim vajinal muayne ile baktılarhaftaya cuma yanı bu cuma kalp atışları için çağırdı ama yine vajinal muayne korkuyorum bende birşey olur diye ama oradaki Dr birşey olmaz bu doğal birşey diyor zaten gidersem son olacak evime yakın özel hastahanede eski Dr gitmek istiyorum bunuda bildiricem sizce gideyimmi hiç gitmeyeyim mi
kızlar betaya ne zamana kadar bakılıyor. her gittiğimizde bakıcak mı doktor?
Ben de senin gibi düsündügüm icin uzun süre söylememeyi düsünüyorum. Bir de ben yurtdisindayim, sadece esimle beraber buradayiz, tüm tanidiklarim arkadaslarim ailem türkiyede. Aileme türkiyeye gelince yüzyüze söylemek istiyorum. Hem o zamana biraz ilerlemis olur :) Ama olumsuz düsünmeyelim, saglikla kucagimiza alicaz insallah:)
Benim doktorum hic bakmadi. Testte pozitifse kesin hamilelik vardir zaten dedi. 2 gün sonra kalp atisina bakacak.
İnş Canım kimse vajinal muayne olmuyor genelde Dr tercih etmiyor insan korkuyordr sıkıntı yok diyorsa sanmam olmaz inşallah
Ve hamileliğim kan testi ile kesinleşti kızlar transferimin 13. Günü 225.06 çıktı bende aralık annesiyim :)
sat 12 Mart
doğacağı tarih 16 Aralık
Yaş 29
Şehir Ankara
İlk çocuk olucak inşallah
Teşekkür ederimTebrikler :) Hayirli olsun :)
Hadi hayırlı olsun, tebrik ederim canım, çok güzel haberVe hamileliğim kan testi ile kesinleşti kızlar transferimin 13. Günü 225.06 çıktı bende aralık annesiyim :)
sat 12 Mart
doğacağı tarih 16 Aralık
Yaş 29
Şehir Ankara
İlk çocuk olucak inşallah