Hemen ekliyorum hayırlı uğurlu olsunVe hamileliğim kan testi ile kesinleşti kızlar transferimin 13. Günü 225.06 çıktı bende aralık annesiyim :)
sat 12 Mart
doğacağı tarih 16 Aralık
Yaş 29
Şehir Ankara
İlk çocuk olucak inşallah
kalp atışı mı gözükür müymüş ki hemen. kaçtasın tam olarak?
Teşekkür ederimHemen ekliyorum hayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederim canım amin cümlemiz sağsalim alalım kucağımıza inşallahHadi hayırlı olsun, tebrik ederim canım, çok güzel haberSağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Bilmiyorum ama doktora "son adet tarihim 2 mart" dedim, "o zaman 13 nisana kalp atisina bakalim" dedi. Hesabima göre tam 6. hafta dolmus oluyor.
Ayyy evet ınsallah oglum dada uyku halimden anlamıştıKayinvaliden iyiymis valla :) Rüyalardan falan anliyor herseyi baksana :)
Saglikla dogar insallah
ekledim :)Teşekkür ederim
BEnde daha düzenli besleniyorum artık. Günlük ceviz muz ve süt ekledim beslenmemeHamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun :)
Kızlar. Ben sizlere beslenme ile ilgili birşey soracağım beslenmenizde bir değişiklik yaptınız mi daha duzenlimi yiyorsunuz nasıl yapıyorsunuz veya ekstra birşey yiyormusunuz
Mesela ben ceviz tüketmeye çalışıyorum
Can'ım tüp bebek mi si Maaşallah cok güzel deger buTeşekkür ederim
Hamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun :)
Kızlar. Ben sizlere beslenme ile ilgili birşey soracağım beslenmenizde bir değişiklik yaptınız mi daha duzenlimi yiyorsunuz nasıl yapıyorsunuz veya ekstra birşey yiyormusunuz
Aynen bende wc den çıkamıyorum. hahaaaBen hamilelik planlamaya başladığımdan beri sabahları aç karnına limonlu su içiyorum. 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi yiyorum. Üstüne mutlaka haşlama yumurta yiyorum. Öğlen işte olduğum için yiyebileceğim en faydalı neyse onu yiyorum ya da evden götürüyorum. Meyve ve ceviz-badem- fındık karışımı oluyor yanımda, ara öğün olarak abartmadan onlardan yiyorum. Akşam normal yemeğimiz ve yatmadan 1-2 saat önce yoğurt/süt içiyorum.
En çok dikkat ettiğim ise su içmeyi arttırmaya çalışıyorum. Fakat işte çok sıkıntı oluyor. Sürekli wc ihtiyacı doğuyor.
Evet canım tüp bebek :) teşekkür ederim inşallah devamı da nasip olur kucağımıza alırızCan'ım tüp bebek mi si Maaşallah cok güzel deger bu
Hamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun :)
Evet canım tüp bebek :) teşekkür ederim inşallah devamı da nasip olur kucağımıza alırız
Saol canim ellerine saglikKIZLAR HEPİNİZİ EKLEDİM BİR KONTROL EDİN
TEKRARDAN HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Benimde son adet tarihi 1 mart cuma günü çağırdı kalp atışları için ama vajinal bakcakmisBilmiyorum ama doktora "son adet tarihim 2 mart" dedim, "o zaman 13 nisana kalp atisina bakalim" dedi. Hesabima göre tam 6. hafta dolmus oluyor.
Hayırlı olsun Canım sagsalim kucağına almak da nasip olsunVe hamileliğim kan testi ile kesinleşti kızlar transferimin 13. Günü 225.06 çıktı bende aralık annesiyim :)
sat 12 Mart
doğacağı tarih 16 Aralık
Yaş 29
Şehir Ankara
HAYIRLI OLSUN CNMVe hamileliğim kan testi ile kesinleşti kızlar transferimin 13. Günü 225.06 çıktı bende aralık annesiyim :)
sat 12 Mart
doğacağı tarih 16 Aralık
Yaş 29
Şehir Ankara