• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2025)

Allah razı olsun güzel kardeşim
Bu mübarek ramazanda senin duaların nasibimizmiş amin amin amin
Çiş yakmıyor tahriş yara gibi birşey yok, idrar yolu enfeksiyonu da yok ama pipisi acıyor enteresan bir şekilde
Böbrek taşı düşürdüyse içeriden tahriş etmiş olabilir o acıtıyor olabilir diye düşünüldü en son ama hepsi farazi adını koyamadık
Allah şifa versin inşallah 🤲

Allahım güç kuvvet versin inşallah arkadaşım.

Oğluşuna akıl fikir versin inşallah. Genç çocuk elbette aklı beş karış havadadır. Dilerim ki hemen tedaviye başlar,iyi sonuçlanır inşallah.
Amin insalah Allah razi olsun.
Allah razı olsun güzel kardeşim
Bu mübarek ramazanda senin duaların nasibimizmiş amin amin amin
Çiş yakmıyor tahriş yara gibi birşey yok, idrar yolu enfeksiyonu da yok ama pipisi acıyor enteresan bir şekilde
Böbrek taşı düşürdüyse içeriden tahriş etmiş olabilir o acıtıyor olabilir diye düşünüldü en son ama hepsi farazi adını koyamadık
Hiç bir sikinti cikmadan gelmiş geçmiş olur inşallah. Rabbım onlara zarar ziyan vermesin
Dünkü iftarınız beni benden aldı
Afiyet şifa olsun
Menünüz gerçekten harikaymış maşallah
Gerçekten mi🤭🤭🤭 Soğanlı yumurta kız. Ay çok güldüm. Allah da sizi güldürsün. Ama güzel oluyor
Rabbim afiyetle acil kalıcı şifa nasip eylesin İnşaallah
Çok dua edeceğim
Çok üzüldüm gerçekten
Ben böyle ergenlere net ve soğuk davranıyorum, duvara çarpmış gibi oluyorlar. Alışmışlar pışpışlanmaya hiç nefesimi tüketemem. Bende de vardı iki tane neyseki atlattık o dönemi ay hatırlayınca bile saçlarım elektrikleniyor.
Sağlıkla ilgili bir sorunda biz de aynı şeyi yaşadık, doktor ufak bir operasyon gerekiyor dedi bizimki bıktım ben doktordan gitmem yaptırmam diye posta koyuyor, öğretmenleri babası anası ablası arkadaşları büyükannelef dedeler anlatıyor da anlatıyor yalvarıyorlar resmen bu iyice azıtıyor yok olmam asla filan ilgi ısrar başrolde olmak hoşuna gidiyor ama bunalmış tavırlarında falan. Geldiler bana daha sabredemedim aldım karşıma derdin ne senin tedavi olmamak ne demek dedim, aynı terane istemiyorum bıktım ben bireyim kendi bedenim ben karar veririm filan saçmalıyor dedim sen salak mısın çocuğum, hiç tarzım değil cidden ama dedirtti yani, dedim ancak bir aptal tedavisi olan hastalığın tedavisini reddeder zekanda bir sorunmu var bunca yıldır biz farkedemedik. Canın acısın hasta ol herkes sana özel davransın tüm dikkatler üzerinde olsun farklı ol diye tedaviyi reddediyorsun bunun farkındayım dedim ve büyü bozuldu, elbette reddetti yok öyle birşey dedi bağırdı olay çıkardı kapıları çarptı ama birkaç gün sonra kuzu kuzu gitti işlemi oldu
Hiç yüzüne birşey vurmadım, hiç öyle bir konuşma olmamış gibi geçmiş olsun yavrum nasılsın senin için ne yapabilirim canım filan diye kapattım konuyu
Ergenlerle başetmek bir sanat resmen

Üzülmemeye çalışın nolur iyileşecek İnşaallah
Neyse ki atlattik kelimene takildim. Gercekten atlatılıyor mu. Geçecek mi bu günler . Bizimde durum ayni . Teyzeler anane dede ile büyüdü. Yer sert olur gel tepemde otur denilerek büyüdü sonuc bu. Dualarımda çocuklarıma ilk önce sağlık sonra akıl fikir isterim zira ergenlik çok zormus. Allah tan sizin çocuğunuz anlamış darısı bize insallah.
Dualarında bize de yer verdinin için Rabbım razı gelsin senden. Sagolasin
Allah şifa versin inşallah 🤲
Ergenlik dönemi zor malesef büyüdüğünü zanneden küçücük çocuklar aslında
Aynen oyle. Büyümüş yaşı küçülmüş. Sorsan benden tecrübeli benden bilgili

çok iyi çıkmadı malesef. kaburga kemiğinde içe doğru çökme varmış 2,5 cm kadar. halk arasında kunduracı göğsu deniyormuş. uzun soluklu bi vakum cihazı ıle günlük 4 saat kadar vakumlama yapılıp eğer 3 ay 6 ayda cevap alınamazsa ameliyt olacakmış. kaburga cevresine komple demir takılacakmış.
çok canım sıkıldı rahatızlığına mı sıkılayım yoksa oğlum ben vakumlama da yapmam ameliyat da olmam diye saçmalamasına mı bilemedim.
dua edin bana rabbim zorumuzu kolay eylesin.
ergen işte bayılıyorlar efeliğe
Allah acil şifalar versin inşallah canım

günaydınlarrrrr hepimize

yarın son iş günü sonra İzmir yolcusuyuz ailecek inşallah
kardeşime yeğenlerime kavuşacağım Allah ın izniyle:KK200:

kazasız belasız gidelim inşallah

bugünkü menüm
hazır çorba
karışık kızartma
yeşillikler
bol pide limonata meyve suyu
ve su su su

Hepimize günaydın!!! :KK200:

Sabah erkenden kalkıp kızı okula götürdüm aman Allahım bizim sokak nasıl güzel çiçek kokuyor! Bahar gelmiş resmen! :KK72:

Çok çok mutlu oldum ben!:KK73:

Kızın bebekken oynadığı kırık dökük oyuncakları geri dönüşüm kutusuna atarken kadının biri “abla atmasan bana versen olur mu” dedi. “Tabii ama kırık bunlar” dedim. “Olsun” dedi. Hemen verdim.:sampiyon:

Şimdi de eve geldim,çorbayı yaptım.

Sahur menümüz.
Pişi,pişi,pişi!!!!:KK73:

Heyyyooo!!!!
Sahura hiç kalkasım yoktu da komşum akşam vakti pişi verince sırf pişi hatrına kalktım,yalan değil. O kadar seviyorum ki!!! :KK37:

Kahvaltılıklar.
Kuruyemişler.
Ihlamur.
Tahin pekmez petek bal.:KK75:

İftar menümüz
Tarhana çorbası ocakta hazır.
Lahmacun. Kızla bana.:KK71:
Tavuk çevirme. Kocama.
Pilav. Kızla kocama.:KK76:
Salata.
Ayran.
Lahana turşusu.
Dondurma.:dondurma:
Bol bol su.:temizlik:

Herkesin ellerine sağlık.:KK60:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK74:
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı,tespihlerimizi,ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.:KK68:

günaydınlarrrrr hepimize

bugünkü menüm
hazır çorba
karışık kızartma
yeşillikler
ve su su su
Sağ salim gelin gidin inşallah canım benim.

ergen işte bayılıyorlar efeliğe
Allah acil şifalar versin inşallah canım
Allah razı olsun tesekkur ederim
günaydınlarrrrr hepimize

bugünkü menüm
hazır çorba
karışık kızartma
yeşillikler
ve su su su
Kazasız belasız su gibi gidin inşallah. Hayırlı yolculuklar

Merhaba
Ramazan bize veda etmeye hazırlanıyor. Çok şükür bayrama yaklaştık. Maşallah çok güzel bir ay geçirdik. Bu yıl ilk defa tüm ramazan aynı tutmak nasip olacak🤲🥰

Sahurda
Oğluma peynirli, tereyağlı makarna yaptım.

İftarda
Bugün sıcak çorba yapmayacağım.Şimdilik öyle düşünüyorum.
Ayran aşı çorbası
Taze fasulye
Tavuklu pirinç pilavı
Sütlaç
Tulumba

Herkese Hayırlı İftarlar 🥰 ❤️

Amin insalah Allah razi olsun.

Hiç bir sikinti cikmadan gelmiş geçmiş olur inşallah. Rabbım onlara zarar ziyan vermesin

Gerçekten mi🤭🤭🤭 Soğanlı yumurta kız. Ay çok güldüm. Allah da sizi güldürsün. Ama güzel oluyor

Neyse ki atlattik kelimene takildim. Gercekten atlatılıyor mu. Geçecek mi bu günler . Bizimde durum ayni . Teyzeler anane dede ile büyüdü. Yer sert olur gel tepemde otur denilerek büyüdü sonuc bu. Dualarımda çocuklarıma ilk önce sağlık sonra akıl fikir isterim zira ergenlik çok zormus. Allah tan sizin çocuğunuz anlamış darısı bize insallah.
Dualarında bize de yer verdinin için Rabbım razı gelsin senden. Sagolasin

Aynen oyle. Büyümüş yaşı küçülmüş. Sorsan benden tecrübeli benden bilgili
Tarhana çorbası en sevdiğim çorba
Soğanlı yumurta tek başına bir öğün en sevdiğim yumurta çeşidi
Biber kızartması aşerdiğim birşey kokusu geldi yine burnuma ohhhh
Daha ne olacak bundan ala menümü olur çayda varmış of of offfff

Geçecek tabii, yürüyen mantık olacak, sen akıl alacaksın ondan. Şimdi delirttiği için akıl kalmıyor tabii 🤪🤪🤪
Benim yeğenlerimdi ergen….ben büyüttüm ikisini de….yaşlandım…..ama geçti
Ah bu dedeler neneler en büyük zararı çocuğa veriyorlar aslında
Büyük oğlum 11 yaşında, ergenlik çanları çalmaya başladı, bebeğim emmeyi bırakınca direk ilaca başlayacam

Tarhana çorbası en sevdiğim çorba
Soğanlı yumurta tek başına bir öğün en sevdiğim yumurta çeşidi
Biber kızartması aşerdiğim birşey kokusu geldi yine burnuma ohhhh
Daha ne olacak bundan ala menümü olur çayda varmış of of offfff

Geçecek tabii, yürüyen mantık olacak, sen akıl alacaksın ondan. Şimdi delirttiği için akıl kalmıyor tabii 🤪🤪🤪
Benim yeğenlerimdi ergen….ben büyüttüm ikisini de….yaşlandım…..ama geçti
Ah bu dedeler neneler en büyük zararı çocuğa veriyorlar aslında
Büyük oğlum 11 yaşında, ergenlik çanları çalmaya başladı, bebeğim emmeyi bırakınca direk ilaca başlayacam
Bende tarhanayi biber kizartmasini çok severim.
Valla şu hayır mübarek günde içime su serptiniz. Buyuk çocuğu olan kişilerden geçecek lafını duymak en iyi antidepresansan daha iyi oluyor. Allah gönlünüze göre versin inşallah. İçime su serptiniz. 17 yaşında oğlum 9 yasinda kızım var tam o gecti derken kız başlayacak.. Rabbım hep guzel gunlerini göstersin onların .
İlac içmeyi çok denedim ama malesef çok kilo sorunum var. Kan ilaci içiyorum , zamanında sigara bıraktım o zaman çok aldim derken babam gitti. İçinden çıkamadım içinde bulunduğum durumu
Yapısal olarak da zaten hiç minnacık bisey olmadım. O yüzden ilac içemiyorum daha fazla olmamak icin

Bende tarhanayi biber kizartmasini çok severim.
Valla şu hayır mübarek günde içime su serptiniz. Buyuk çocuğu olan kişilerden geçecek lafını duymak en iyi antidepresansan daha iyi oluyor. Allah gönlünüze göre versin inşallah. İçime su serptiniz. 17 yaşında oğlum 9 yasinda kızım var tam o gecti derken kız başlayacak.. Rabbım hep guzel gunlerini göstersin onların .
İlac içmeyi çok denedim ama malesef çok kilo sorunum var. Kan ilaci içiyorum , zamanında sigara bıraktım o zaman çok aldim derken babam gitti. İçinden çıkamadım içinde bulunduğum durumu
Yapısal olarak da zaten hiç minnacık bisey olmadım. O yüzden ilac içemiyorum daha fazla olmamak icin
Bebekken zor olanlar sakin çocuklar oluyor
Ergenken zor olanlar çok aklıbaşında insanlar oluyor
Tabi benim gözlemlediğim kadarıyla….
Duygularınızı onun size hissettirdiklerini samimiyehle söyleyin ona
Üşütüp hasta olmaman için montunu giy demiştim öffff anne deyince kalbim kırıldı sen hasta olunca kendimi çaresiz hissediyorum sana çok üzülüyorum ama sen sanki boş birşey söylemişim yada niyetim saçma gibi benden bıkmışsın gibi öfleyince çok kırıldım, ben montumu giymesem sen beni ıyarmazmısın yoksa? Bu bir örnek…..bugün değilse de yarın işe yarıyor bence
Kızda tecrübeli olacaksınız ama bu işler hiç belli olmaz belki kızda hiçbir sorun yaşamazsınız
Şimdiden abisinin sizi ne kadar zorladığını üzdüğünü ergenlik çağında diye bunları yapmaya hakkı olmadığını işleyin kızınıza bence
Bana kilo yapmadı ilaç birkaç yıl kullandım gebe kalınca bıraktım emmeyi bırakınca direk devam edecem nasipse
Fibromiyalji hastalığı var bende kaslarımın gevşemesi için vermişti doktorum ergen bir oğlanla o kaslar gerile gerile kopar valla ilaçsız
Sağlığınız yerinde olsun siz mutlu olunda varsın kilonuz olsun
Geçecek ya valla geçecek müsterih olun

Hayirli aksamlar kizlar
Soganli yumurta konusulmus esimin ennn sevdigi olur kendileri 🫠
Gecen hafta bir aksam kahvalti hazirladim bende ondan yapmistim.

Bu aksam dunden biraz kurufasulye vardi
Firinda tavuk kanat patates ve pilav yaptim
Salata
Tatlimiz yoktu cay ile cikolata yedik 😁

Sahur icin gunduz kiza alirken kendimize de aldim gece yeriz diye katmer
Yanina kahvaltilik meyve soda vs artik esim de kalan yemeklerden de ister yer .
Hayirli sahurlar ramazanimiz bitti gidiyor Rabbim tekrarina eristirsin insallah

çok iyi çıkmadı malesef. kaburga kemiğinde içe doğru çökme varmış 2,5 cm kadar. halk arasında kunduracı göğsu deniyormuş. uzun soluklu bi vakum cihazı ıle günlük 4 saat kadar vakumlama yapılıp eğer 3 ay 6 ayda cevap alınamazsa ameliyt olacakmış. kaburga cevresine komple demir takılacakmış.
çok canım sıkıldı rahatızlığına mı sıkılayım yoksa oğlum ben vakumlama da yapmam ameliyat da olmam diye saçmalamasına mı bilemedim.
dua edin bana rabbim zorumuzu kolay eylesin.
Cok gecmis olsun
Tez zamanda sifalansın insallah🙏🏻

Back
X