2016 Aralık Anneleri

Günaydın Güzel anne adayları birşey danısıcam ben tüp bebek merkezinde devlette aşılama ile hamile kaldım keseyi görmek için cumu günü gitmistim vajinal muayne ile baktılar haftaya cuma yanı bu cuma kalp atışları için çağırdı ama yine vajinal muayne korkuyorum bende birşey olur diye ama oradaki Dr birşey olmaz bu doğal birşey diyor zaten gidersem son olacak evime yakın özel hastahanede eski Dr gitmek istiyorum bunuda bildiricem sizce gideyimmi hiç gitmeyeyim mi

Eşim benımle hemen öğrendi yani ark grub ve ablalarım da hemen ögrendimcunku bir senedi r istiyoruz k validem tahmın etmiş uyku halıöden ve ruya sında bana büyük altın takmış oğlumda da ben bilezik takmıştım kendi annem bugun ikinci kandan emin olunca ablam söylemiş dua dua dua
Kayinvaliden iyiymis valla :) Rüyalardan falan anliyor herseyi baksana :)
Saglikla dogar insallah :KK66:

Canım ben arkadaşlarıma ve eşime söyledim ona süpriz yaptım :)
Küçük bir kutuya bebek patigi ve emzik aldım koydum testi de koydum içine notlar fallan yazdım doğum günüydu sana doğum günü hediyesi aldım dedim küçük ama hayatına renk katacak birşey diye bayağı meraklandirdim önceden . Sonra verdim kutuyu açtı ilk 5 saniye hiç birşey anlamadı sonra bi heyecanla hamilemjsin diye sordu bende evet dedim belkide on dakika öylece sarıldı kaldı bir yandan da gülüyor gözlerindeki mutluluk paha bicilemezdi
Hayatımda yaşadığım enn güzel an o andı
Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin :)

Yaa cok güzelmis, duygulandim valla :)) Ben de öyle bir sürpriz yapmak istiyordum ama o kadar beklenmedik bir anda ögrendim ki hemen söylemek zorunda kaldim. Insallah saglikla kucagimiza aliriz amin :nazar:

Ben henüz söylemedim canım. Sadece eşim ve ben biliyoruz. Uzaktayız, olur da Allah korusun olumsuz birşey olursa gelmek isterler gelemezler. Hem konu komşu duyar laf anlatmaya uğraşamam diye 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. İnşallah gereksiz evham yapıyorumdur.

Ben de senin gibi düsündügüm icin uzun süre söylememeyi düsünüyorum. Bir de ben yurtdisindayim, sadece esimle beraber buradayiz, tüm tanidiklarim arkadaslarim ailem türkiyede. Aileme türkiyeye gelince yüzyüze söylemek istiyorum. Hem o zamana biraz ilerlemis olur :) Ama olumsuz düsünmeyelim, saglikla kucagimiza alicaz insallah :nazar: :)

Günaydın Güzel anne adayları birşey danısıcam ben tüp bebek merkezinde devlette aşılama ile hamile kaldım keseyi görmek için cumu günü gitmistim vajinal muayne ile baktılarhaftaya cuma yanı bu cuma kalp atışları için çağırdı ama yine vajinal muayne korkuyorum bende birşey olur diye ama oradaki Dr birşey olmaz bu doğal birşey diyor zaten gidersem son olacak evime yakın özel hastahanede eski Dr gitmek istiyorum bunuda bildiricem sizce gideyimmi hiç gitmeyeyim mi

Günaydın Güzel anne adayları birşey danısıcam ben tüp bebek merkezinde devlette aşılama ile hamile kaldım keseyi görmek için cumu günü gitmistim vajinal muayne ile baktılarhaftaya cuma yanı bu cuma kalp atışları için çağırdı ama yine vajinal muayne korkuyorum bende birşey olur diye ama oradaki Dr birşey olmaz bu doğal birşey diyor zaten gidersem son olacak evime yakın özel hastahanede eski Dr gitmek istiyorum bunuda bildiricem sizce gideyimmi hiç gitmeyeyim mi
dr sıkıntı yok diyorsa sanmam olmaz inşallah

Ben de senin gibi düsündügüm icin uzun süre söylememeyi düsünüyorum. Bir de ben yurtdisindayim, sadece esimle beraber buradayiz, tüm tanidiklarim arkadaslarim ailem türkiyede. Aileme türkiyeye gelince yüzyüze söylemek istiyorum. Hem o zamana biraz ilerlemis olur :) Ama olumsuz düsünmeyelim, saglikla kucagimiza alicaz insallah :nazar: :)

Aynen benim de durumum senin gibi canım. İnşallah niyetim yüz yüze söylemek. En azından 3 ayı dolduracağız biz de görüştüğümüzde. Hayırlısı inşallah. Hayırlısıyla keseyi de, kalp atışını da duyalım, sağlıkla kucağımıza alalıım Allahın izniyle.

X