2016 Aralık Anneleri

Kan tahlil verdim gene sonuc ınsallah hayırlı cıkar suan bilinmezler de yi. M dua ediyorum

TESEKKÜRLERR
BURSA sat 01.03.2016 yaş 23
tahmini doğum 06.12.2016
ilk bebek hayırlısıyla ...

mrb beni de eklermisin karabük 37 sat 28.02.2016 tahmini 05.12.2016 tskler

Camım basın olursa ınsl bende aralık annesi olacagım benı de eklermisin
Kayseri
27
12 mart
17 aralık (netten öğrendiğim )
Cinsiyet henüz yok
İkinci bebegim

Kizz adminn bir kac gundur girmiyordum mesajini okudum beni silmissin yanlislikla tekrar ekle lutfen.
Yer: fransa
Yas: 21
Son bat: 9 mart
Muhtemel dogum;14 aralik
2.ci bebek

AzRASILAM Canım beni de ekleyebilir misin rica etsem?
Yer: KKTC
SAT: 06 Mart
Beklenen doğum: 11 Aralık 2016
İlk bebiş

Teşekkürler canım.
KIZLAR HEPİNİZİ EKLEDİM BİR KONTROL EDİN
TEKRARDAN HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Günaydınn bu hafta doktora gidicem 5+4 te olucak. keseyi görürürz muhtemelen demişti doktor.
bilmediğimden soruyorum sadece kese mi görülüyor. kesenin içinde bebeği de görebiliyo muyuz?

Herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldım gece evde test yaptım bu ikinci gebeliğim inşallah hayirlisiyla kucağıma alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsin henüz doktora gitmeyi düşünmüyorum nasılsa birşey gorunmeyecek beklemedeyim

Eklentiler

• IMG-20160411-WA0001.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba benim bi sorum olucak degerim 895 cikmisti iki gun sonra 2668 cikmis korkulcak bisey yoktur degil mi 3 kat bi artis olmus biraz panikledim acikcasi

Hayırlı olsun arkadaşım

Merhaba benim bi sorum olucak degerim 895 cikmisti iki gun sonra 2668 cikmis korkulcak bisey yoktur degil mi 3 kat bi artis olmus biraz panikledim acikcasi
Korkacak bişey yok canım artması normal genelde 6 bin olunca kese görünüyor karından ultrasonla

Kızlar cok şükür değerim cok iyi gün aşırı ikiye katlamış cuma yada C tesi de giderim şimdilik evde istiharet inşl biMillahirrahmanirrahim yeni bebegımle 4+2 de yiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…