- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Canim benim hic pozitif olmadigi bilmiyorum bu 2.ci hamileligim yine negatifSelam kızlar. Bişey sorucam bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum: toxoplasma igg pozitif yani daha önce geçirilmişse yeniden enfeksiyon olunuyor mu? Yoksa bir daha hiç geçirilmiyor mu?
Çok dikkat etmen gerekiyor. Benim de korkum, mutfağa giremediğim için hep hazır yiyorum. Geçirmiş olduğum halde enfeksiyonlu ete veya yıkanmamış sebzeye denk gelsem enfeksiyon yeniden olur mu? Mide bulantımdan mutfağa giremediğim için hep dışarıda yiyorum yoksa açlıktan ölücemCanim benim hic pozitif olmadigi bilmiyorum bu 2.ci hamileligim yine negatif
canım benim rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah,çok burkuldu içim.Allah gönlünüze göre versin inşallahMerhaba arkdaslar, malesef dusuk yaptim. Gercekten cok zor. Allah size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Çok üzüldüm canım. Çok geçmiş olsun. İnşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder Allahım sana.Merhaba arkdaslar, malesef dusuk yaptim. Gercekten cok zor. Allah size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
evde kedi köpek besliyorsanız bu değer genelde pozitif çıkıyormuş. antikor var vucudunuzda.. negatif çıkanlar ekstra dikkat etmeleri hamilelikte enfeksiyon kapmamaları gerekiyor. bu yüzden çiğ et ürünleri yasak. kedi besleyenlerin kedi kumu değiştirmeleri önerilmiyor vs. sizinki antikoru gösteriyor bildiğim kadarıylaSelam kızlar. Bişey sorucam bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum: toxoplasma igg pozitif yani daha önce geçirilmişse yeniden enfeksiyon olunuyor mu? Yoksa bir daha hiç geçirilmiyor mu?
Canim sonucun pozitifse problem yok artik yani o hastaligi yasamissin yakin zamanlarda o yuzden gonlun rahat rahat yiyebilirsin ama yinede doktoruna danisÇok dikkat etmen gerekiyor. Benim de korkum, mutfağa giremediğim için hep hazır yiyorum. Geçirmiş olduğum halde enfeksiyonlu ete veya yıkanmamış sebzeye denk gelsem enfeksiyon yeniden olur mu? Mide bulantımdan mutfağa giremediğim için hep dışarıda yiyorum yoksa açlıktan ölücem
gaz problemi için birazcık kimyon ılık suya, sabah içiyorsunuz.. ben çok rahat ettim. tavsiye ederim:)ŞEHİR : MANİSA
SAT :28 ŞUBAT
TAHMİNİ DOĞUM:04.12.2016
BEBEĞİN ADI :?
KAÇINCI BEBİŞ:İKİNCİ
evet ben de çok çekiyorum ama çaresini bulamadımkızımda hiç böyle olmamıştı karnım şişiyor çok ağrıyor..
canm benim asm ler decavit dağıtıyor evet,vitamin depoları konusunda da çok haklı...bu gittiğim dr doğrudan decavit verdi,folikasit vermedi,kendi dr çarşamba gitme inşallah bakalım o ne diyecekArkadaşlar şimdi sağlık ocağında kaydım yapıldı hemşire anket gibi bişey yaptı
Birde bebek seni sömürür vitamin kullan dedi decavit diye bi ilaç var evde onu kullan dedi ama 3 aydan sonra kullanılmıyor mu dedim sen başla kullanmaya güçsüz düşersin dedi
Siz vitamin kullanıyor musunuz?
Folik asit dışında...
melteemmm maşallah diyelim kızımıza,çünkü belirtileri bana kız gibi geldibenimle aynı doğum haftasında olan arkadaşlar için bilgi:
bugün kontrol vardı. bebek 2,86 cm olmuş, dakika da 160 kalp atışı. kolları, bacakları iyice ayırt ediliyor. folik asit olarak imom kullanıyordum, onu da bıraktırdı. zira bizimki 9+5 göründü bugün ultrasona göre. (tam 1 hafta önden gidiyorum şu an)
bulantılar için yeni keşfim limon yalamak. ekşi hiç yiyemiyorum ama bi limonu sadece yalayınca 15-20 dk bulantı gidiyor sanki
Arkadaşlar benimde akşamları özellikle mide yanması ve reflü şikayeti yaşıyorum çok kötü bir şekilde
ne yapmam lazım bnm bildiğim 6. 7. aydan sonra olur hatta halkın inanışına göre bebeğin saçı derler oysaki alakası yok bebişin büyümesinde dolayı yer baskısı mideyi yukarı ittirmeden ötürüdür.
gaviscon da fayda etmiyor
yesemde yemesemde yanıyor bilemedim ?
kramp yok yanma ama öyle böyle bir yanma değilAzRASILAM canım kramp var mı sadece yanma mı?ben de gaviscon kullandım bir deee adını hatırlamıyorum,eğer kutusunu atmadıysam bir bakayım,ama gaviscon veriyorlar genelde,hafif şeyler yiyoruz,sade madensuyu da tavsiye etmişti dr,ama ben gazlı bir şey içmek istemiyorum mideyi büyütüyor
benimde doktorum folik dışında bana da bişey vermedi , doktorumu değiştirdim oda aynı folik asit ihmal etme ama kan tahlillerin eksik yapılmış dedi devlet hastanesinde yeniden kan vereceğim ..Arkadaşlar şimdi sağlık ocağında kaydım yapıldı hemşire anket gibi bişey yaptı
Birde bebek seni sömürür vitamin kullan dedi decavit diye bi ilaç var evde onu kullan dedi ama 3 aydan sonra kullanılmıyor mu dedim sen başla kullanmaya güçsüz düşersin dedi
Siz vitamin kullanıyor musunuz?
Folik asit dışında...
Olmadı ben bugün başlayım decavit e.canm benim asm ler decavit dağıtıyor evet,vitamin depoları konusunda da çok haklı...bu gittiğim dr doğrudan decavit verdi,folikasit vermedi,kendi dr çarşamba gitme inşallah bakalım o ne diyecek
Selam canım öncelikle bebeğinin sağlığı için tebrik ederim:) ben de bugün gittim, aynen nerdeyse bir hafta önden gidiyorum 9+4 olmuşum mormallde 9+0 olmam gerekiyordu. Kalp 174 bpm çıktı. Normal dedi herşeye. Önden gitmeyle ilgili bir şey konuştu mu doktorun?benimle aynı doğum haftasında olan arkadaşlar için bilgi:
bugün kontrol vardı. bebek 2,86 cm olmuş, dakika da 160 kalp atışı. kolları, bacakları iyice ayırt ediliyor. folik asit olarak imom kullanıyordum, onu da bıraktırdı. zira bizimki 9+5 göründü bugün ultrasona göre(tam 1 hafta önden gidiyorum şu an)
bulantılar için yeni keşfim limon yalamak. ekşi hiç yiyemiyorum ama bi limonu sadece yalayınca 15-20 dk bulantı gidiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?