2016 Aralık Anneleri

SAT :28 ŞUBAT
TAHMİNİ DOĞUM:04.12.2016
BEBEĞİN ADI :?
KAÇINCI BEBİŞ:İKİNCİ
Arkadaşlar aşırı gaz problemi yaşayıp çözüm bulabilen var mı?
evet ben de çok çekiyorum ama çaresini bulamadım kızımda hiç böyle olmamıştı karnım şişiyor çok ağrıyor..

Allah sevgisi kadar sabır da versin cnm benim de ilk hamileliğimde olmuştu.tekrar olur inşallah üzme kendini çok
Cok tesekkur ederim, bu konuda deneyimli kisilerle konusmaya o kadar ihtiyacim varki. 7 hafta 2 gunluktu kendim dusurdum kesesiyle. Asiri kanamadan dolayi hemen hastaneye gittim bir gece hastanede kaldim doktor tam dusuk yaptigimi icerde parca kalmadigini kurtaja gerek olmadigini soyledi ama korkuyorum bi daha olmayacak diye. Bunun icinde 2 sene bekledim

geçmiş olsun cnm... ben de iki kez düşük yaşadım. 1. si kalp durması sonucu 2. si ise 8. haftada kendiğinden düşmüştü. Merak etme bir kez olduysa yeniden olur. Ben peşpeşe düşük yaşadım sonrasında 5-6 ay hamile kalamadım, korkularım oldu ama Rabbim yine nasip etti ve çok şükür bu sefer sorunsuz ilerliyor. O yüzden dua et ve Rabbine sığın

Günaydın kızlar. Ben de şimdi hastaneden geliyorum. Çok şükür pıt pıtları duymasakda doktorumuz kalp atışı var dedi. TSH hormonu 3,30 çıkmıştı, dahiliye ye gönderdi. O da ultrason istedi. Haftaya pazartesiye kaldık maalesef. Rabbim duymayı bekleyen herkese benim gibi en azından doktorun ağzından kalp atışı varı duymayı nasip etsin. İki arkadaşımında düşük haberlerini öğrendim. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah onlarada bizlerede. Rabbim kimseyi evlatları ile sınamasın. Amin.

Selamlar,iyi haftalar guzel anneler,
Gaz konusu olmus bu dertten bende muzdaribim cok fenayim hatta pantolonlarim kapanmıyor.
Ilk gebeligimde de öyle olmuştu.
Cig sebzeler,meyveler,yogurt, salata bunlar hep gaz yapıyor.
Bir de cok gerginim,benim gibi olan var mi?

günaydın kızlar.Güzel bir gün geçirelim inşallah. Benim de 2 günde göbüş fırlayınca mutlu oldum şükürler olsun ki içimde bir can büyüyor. Çok güzel bir duygu gerçekten.

valla ben de inanılmaz gerginim.. sinir küpü oldum çıktım yaa :)

Kizlar merhaba carsamba gunu kalp atislarini duymakbicin.gidicem hemdr migdr bulantilari bi ara kesildi gibi oldu ki bugun sabahtan tekrardan merhaba dedi bana o kadar zorlayici oluyor ki bazenn napicami sasiriyorum allah yardimcimiz olsun.benim.gibi pititlarini duymayi.bekleyen anne adaylarnininda saglikli sekilde duymayi.nasip etsin insallah

Arkadaşlar folik asit dışında vitamin verdimi doktorlarınız. Ben sadece folik asit içiyorum
bana imom diye bir hap verdi bunun içinde günlük folik asit yanında demir, d vitamini b12 filan baya bişey var hpsini 1 arada almış oluyosun

Selam kızlar. Bişey sorucam bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum: toxoplasma igg pozitif yani daha önce geçirilmişse yeniden enfeksiyon olunuyor mu? Yoksa bir daha hiç geçirilmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…