Aspirini kan sulandırcı niyetine vermiş olabilirGünaydın herkese
ben ilaç olarak folik asit ve asprin kullanıyorum ilk hamileligimde de ayni doktor vermişti yine verdi sebebini hatırlamıyorum
Hepinizin Anneler Günü'nü kutlarım
Bu sene daha bir anlamlı bizler için
Dün kaynımın nişanı vardı çok çok yorgunum
Bugün rüyamda ultrasonda bebeğimi inceliyoruz çok tatlı bir bebek dr kız dedi. Ve ultrasondayken bebek kendi ağzına işedi :) anlamı ney acaba hayr olsun
evet ben de çok çekiyorum ama çaresini bulamadımArkadaşlar aşırı gaz problemi yaşayıp çözüm bulabilen var mı?
canım üzülme deme kolay biliyrum ama Allah büyükMerhaba arkdaslar, malesef dusuk yaptim. Gercekten cok zor. Allah size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Allah sevgisi kadar sabır da versin cnmMerhaba arkdaslar, malesef dusuk yaptim. Gercekten cok zor. Allah size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Cok tesekkur ederim, bu konuda deneyimli kisilerle konusmaya o kadar ihtiyacim varki. 7 hafta 2 gunluktu kendim dusurdum kesesiyle. Asiri kanamadan dolayi hemen hastaneye gittim bir gece hastanede kaldim doktor tam dusuk yaptigimi icerde parca kalmadigini kurtaja gerek olmadigini soyledi ama korkuyorum bi daha olmayacak diye. Bunun icinde 2 sene bekledimAllah sevgisi kadar sabır da versin cnmbenim de ilk hamileliğimde olmuştu.tekrar olur inşallah üzme kendini çok
Cok tesekkur ederim Allahim size sorunsuz hamilelik ve sonunda kucaginiza almayi nasip etsin.canım üzülme deme kolay biliyrum ama Allah büyük
İnşallah tekrardan olur
Teşekkür ederim cnmCok tesekkur ederim Allahim size sorunsuz hamilelik ve sonunda kucaginiza almayi nasip etsin.
geçmiş olsun cnm...Cok tesekkur ederim, bu konuda deneyimli kisilerle konusmaya o kadar ihtiyacim varki. 7 hafta 2 gunluktu kendim dusurdum kesesiyle. Asiri kanamadan dolayi hemen hastaneye gittim bir gece hastanede kaldim doktor tam dusuk yaptigimi icerde parca kalmadigini kurtaja gerek olmadigini soyledi ama korkuyorum bi daha olmayacak diye. Bunun icinde 2 sene bekledim
Allah yardimcin olsun cok zorMerhaba arkdaslar, malesef dusuk yaptim. Gercekten cok zor. Allah size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Rabbim sabir versin canim ama uzulme insallah rabbim yerini doldururMerhaba arkdaslar, malesef dusuk yaptim. Gercekten cok zor. Allah size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Selamlar,iyi haftalar guzel anneler,
Gaz konusu olmus bu dertten bende muzdaribim cok fenayim hatta pantolonlarim kapanmıyor.
Ilk gebeligimde de öyle olmuştu.
Cig sebzeler,meyveler,yogurt, salata bunlar hep gaz yapıyor.
Bir de cok gerginim,benim gibi olan var mi?
Perşembe günü randevum var dr.a soracagim ne yapmam gerek diyevalla ben de inanılmaz gerginim.. sinir küpü oldum çıktım yaa :)
bana imom diye bir hap verdi bunun içinde günlük folik asit yanında demir, d vitamini b12 filan baya bişey var hpsini 1 arada almış oluyosunArkadaşlar folik asit dışında vitamin verdimi doktorlarınız. Ben sadece folik asit içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?