2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar ben progestan kullanıyorum geçen doktor verdi düşük tehlikem yok kanama vs. bebek de iyi.
doktora sadece karnımda ağrı oluyo zaman zaman dedim bunu verdi aynı zamanda magnezyum verdi. magnezyumu içemiyorum suda eritilen bi ilaç ve zaten midem bulanıyo. progestanı içiyorum düşük için verilen bi ilaçmış doktora ayrıntılı sormadım ağrım için mi verdi düşük tehlikesi var mı acaba bişey demedi çünkü kafam karıştı

canım benim,progestanı tedbir olsun diye vermiş anladığım kadarıyla,ancak magnezyumu kesinlikle al,ileride sıkıntı oluyor haberin olsun ben de içerken eziyet çekiyordum,yanında bir meyve falan bulundur kafaya dik ardından bişey ye,ama içmeye çalış,ellerde uyuşmadan ağrıya kadar çok şeye faydası var

denedim olmuyo ya kusucak gibi oluyorum. uff şu an mide bulantılarım etkiliyor. nette baktım 3 aydan sonra veriliyomuş bana erken mi verdi acaba diye düşündüm. sen ne zaman içmiştin. içmesem olmaz mı yaa. en azından 3 aya kadar

Geçmiş olsun canım Allah sabır versin. Rabbim kısa zamanda sağlıklı bebiş nasip eder inşallah.

ah canım hep diyorum benim ilk hamişlikte her bişey erkenden başladı,3-4 aylardı galiba ellerimde karpal tünel sendrom başladı,ellerde ve ayaklarda şişme uyuşma ,güç kaybı...hani deriz ya kemiklerim ağrıyor diye,o hesap,hem magnorm hem ayrıca kalsiyum,hazırlıyordum yanında meyve yada meyvesuyu filan bulunduruyordum,kafaya dikip üstüne de onlardan ağzıma atıyordum,arada içmediğimde bile fark hemen belli oluyor,ama sanırım 4. ayda içtim çünkü bulantılarım azalmıştı.kendini zorla canım,inan bunlar işin en kolay kısmı,rabbim canlarımıza,evlatlarımıza şağlık şifa versin

hadi ya baya sıkıntı çekmişsin. benim bi soru işaretim de ilk 3 ay pek verilmez böyle vitamin magnezyum demir ilacı vs. acaba erken mi bilemedim. o zaman doktora sorayım bi daha ona göre içeyim

Gunaydin kizlar umarim iyisinizdir. Cunku ben bugun kalkar kalkmaz resmen sari zehir kustum basladi kusnalarim bugunden itibaren artik 7 ay boyunca sabahlari direk lavaboya ( cok zor yaa bu kusma işi insanin ici disina cikiyor . Neyse hayirlisi bebeklerimiz saglikli olsunda varsin boyle olsun . Bnimde bugun ruyamda 2.ci bir oglum olmustu

Günaydın herkese
ben ilaç olarak folik asit ve asprin kullanıyorum ilk hamileligimde de ayni doktor vermişti yine verdi sebebini hatırlamıyorum

Slm kızlar geçmiş yapamadim izzne ayrıldım 10 gün istanbuldayiz kalp atışı için bu hafta gitmemiş gerek ama ben burda gitmek istemiyorum galiba eve dönünce gidecem o zamana kadar birşey olmaz inşallah gerçi hafif mide bulantısı dışında bi sıkıntı yok çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…