- 16 Aralık 2014
- 60
- 75
- 18
- 42
ümit korucuoğlu, koru hastanesi... tavsiye derimAnkarada hangi doktora gidiyorsunuz ? ben memnun değilim doktor arayışı içerisindeyim
Selam kızlar. Bişey sorucam bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum: toxoplasma igg pozitif yani daha önce geçirilmişse yeniden enfeksiyon olunuyor mu? Yoksa bir daha hiç geçirilmiyor mu?
hayırlısı olsun, sağlık olduktan sonra iki doğum şekli de olabilir. sezeryan sonrası da süt geliyor tabi ama normal doğuma göre bir iki saat sonra sanırım.
elbette gelir canım bak bu haftalarda bile memelere süt taşınmaya başlıyor,rabbim o mükemmeliyeti vermiş,aynı gün gelir az az ama tam anlamıyla normal doğumda 3 gün bir hafta sürer ,sezaryende de...emzirdikçe gelir süt,ayyy çok tatlı heyecanlar bunlar,Allah her isteyene nasip etsin
merak ediyorum da yapacak bişey yok, doktora bugün kalp atışına göre kız dedim. devam et böyle eğlenmeye dedi, %50 ihtimalle tutar bu dediğin dedi :) nub teorisi falan hiç sallamaz galiba. emin oluncaya kadar batıl inançlarla devamYa benim doktor çok temkinli söylemez kesin 4.aydan önce falan. Heyecanlıyımmmmmm ya merak ediyorum sen fazla etmiyor musun ne güzel ya
Ahhah aynen:) 160 mı çıkmıştı kalp atışları? 150 üstü erkek diye mi okudum öyle bişeyler:) senin Bilgin nemerak ediyorum da yapacak bişey yok, doktora bugün kalp atışına göre kız dedim. devam et böyle eğlenmeye dedi, %50 ihtimalle tutar bu dediğin dedi :) nub teorisi falan hiç sallamaz galiba. emin oluncaya kadar batıl inançlarla devam
Çok sağol. Anladım demek istediğini ama bulantılarımdan dolayı hep dışarıda yemek yiyorum mecburen. Etler iyi pişmiyor illa ki ne kadar çok iyi pişsin desem de restoranda falan. Sebzeler salatalar eminim iyi yıkanmıyor. Ki ben bunları evde yapamıyorum mutfağa giremiyorum çünkü. Kimse de yok. Kısacası hayatta kalabilmek için hep dışarıdan yedim. Bu yüzden korkuyorum ya tekrar olursa diye toxoplasma imgAksine senin toksoplazma antikorların mevcut vücudunda, yani daha önce geçirmişsin.. Eğer negatif çıksaydı toksoplazma seni daha şiddetli bir şekilde yıkar geçerdi demek oluyor bu .. Yani igm negatifse sorun yok demek..
:) teşekkür ederim... darısı tüm arkadaşların başınamelteemmm maşallah diyelim kızımıza,çünkü belirtileri bana kız gibi geldi
140 üstü kız diye okudum ben bi yerdeAhhah aynen:) 160 mı çıkmıştı kalp atışları? 150 üstü erkek diye mi okudum öyle bişeyler:) senin Bilgin ne
O zaman ben tam tersini hatırlıyorum. Allah önce sağlık sonra gönlümüze göre versin. :)140 üstü kız diye okudum ben bi yerde
Senin kizin olacak kizbenimle aynı doğum haftasında olan arkadaşlar için bilgi:
bugün kontrol vardı. bebek 2,86 cm olmuş, dakika da 160 kalp atışı. kolları, bacakları iyice ayırt ediliyor. folik asit olarak imom kullanıyordum, onu da bıraktırdı. zira bizimki 9+5 göründü bugün ultrasona göre. (tam 1 hafta önden gidiyorum şu an)
bulantılar için yeni keşfim limon yalamak. ekşi hiç yiyemiyorum ama bi limonu sadece yalayınca 15-20 dk bulantı gidiyor sanki
Soğuk suyu denermBenim de aynı şekilde kusarsam daha da şiddetli olmak üzere gece yanma çok oluyor. Ben çözümü iki yastıkta yatmakta buldum. Bir de içebildiğşm kadar yudum yudum soğuk su içiyorum o da iyi geliyor. Bana doktorum bazı mideler daha hassas oluyor herkesin bu kadar erken başlamıyor, mecbur kalırsan gaviscon al dedi ama gaviscon ü son çare olarak saklıyorum
Tamam canımmmlaktozsuz süt al canım.sindirimi kolay oluyor.
Canım harikasın. Maşallah büyüyor pambıklar. Benim yarın kontrol var. Bakalım hayırlısıyla benzer çıkacak mı değerlerimiz.benimle aynı doğum haftasında olan arkadaşlar için bilgi:
bugün kontrol vardı. bebek 2,86 cm olmuş, dakika da 160 kalp atışı. kolları, bacakları iyice ayırt ediliyor. folik asit olarak imom kullanıyordum, onu da bıraktırdı. zira bizimki 9+5 göründü bugün ultrasona göre. (tam 1 hafta önden gidiyorum şu an)
bulantılar için yeni keşfim limon yalamak. ekşi hiç yiyemiyorum ama bi limonu sadece yalayınca 15-20 dk bulantı gidiyor sanki
decaviti bir arkadaşım kullanıyor oda taa ilk öğrendiğinden beri içiyor ilacı canım. bende Imom Omega içiyorum oda bir vitamın kokteyli bence kesinlikle vitamin takviyesi şartArkadaşlar şimdi sağlık ocağında kaydım yapıldı hemşire anket gibi bişey yaptı
Birde bebek seni sömürür vitamin kullan dedi decavit diye bi ilaç var evde onu kullan dedi ama 3 aydan sonra kullanılmıyor mu dedim sen başla kullanmaya güçsüz düşersin dedi
Siz vitamin kullanıyor musunuz?
Folik asit dışında...
bende öyle benide bilgilendirim AnkaralılarAnkarada hangi doktora gidiyorsunuz ? ben memnun değilim doktor arayışı içerisindeyim
Folidoce içiyorum folik asit ve B12decaviti bir arkadaşım kullanıyor oda taa ilk öğrendiğinden beri içiyor ilacı canım. bende Imom Omega içiyorum oda bir vitamın kokteyli bence kesinlikle vitamin takviyesi şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?