2016 Aralık Anneleri

Selam kızlar. Bişey sorucam bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum: toxoplasma igg pozitif yani daha önce geçirilmişse yeniden enfeksiyon olunuyor mu? Yoksa bir daha hiç geçirilmiyor mu?

Aksine senin toksoplazma antikorların mevcut vücudunda, yani daha önce geçirmişsin.. Eğer negatif çıksaydı toksoplazma seni daha şiddetli bir şekilde yıkar geçerdi demek oluyor bu .. Yani igm negatifse sorun yok demek..

sağolun kızlar. evet çok tatlı heyecanlar gerçekten:)) epidural sezeryan düşünebilirim. eşim de bunları düşünmek için çok erken diyo önce bebeğin sağlıklı geliştiğini görmemiz gerektiği için. ama ben bebeğimde bir sorun olmayacağına inanıyorum ve dua ediyorum tabiki de sonuçta düşünmeden edemiyorum yanii

hayırlısı olsun, sağlık olduktan sonra iki doğum şekli de olabilir. sezeryan sonrası da süt geliyor tabi ama normal doğuma göre bir iki saat sonra sanırım.

sağolun kızlar. evet çok tatlı heyecanlar gerçekten:)) epidural sezeryan düşünebilirim. eşim de bunları düşünmek için çok erken diyo önce bebeğin sağlıklı geliştiğini görmemiz gerektiği için. ama ben bebeğimde bir sorun olmayacağına inanıyorum ve dua ediyorum tabiki de sonuçta düşünmeden edemiyorum yanii

Ya benim doktor çok temkinli söylemez kesin 4.aydan önce falan. Heyecanlıyımmmmmm ya merak ediyorum sen fazla etmiyor musun ne güzel ya
merak ediyorum da yapacak bişey yok, doktora bugün kalp atışına göre kız dedim. devam et böyle eğlenmeye dedi, %50 ihtimalle tutar bu dediğin dedi :) nub teorisi falan hiç sallamaz galiba. emin oluncaya kadar batıl inançlarla devam

Ahhah aynen:) 160 mı çıkmıştı kalp atışları? 150 üstü erkek diye mi okudum öyle bişeyler:) senin Bilgin ne

Çok sağol. Anladım demek istediğini ama bulantılarımdan dolayı hep dışarıda yemek yiyorum mecburen. Etler iyi pişmiyor illa ki ne kadar çok iyi pişsin desem de restoranda falan. Sebzeler salatalar eminim iyi yıkanmıyor. Ki ben bunları evde yapamıyorum mutfağa giremiyorum çünkü. Kimse de yok. Kısacası hayatta kalabilmek için hep dışarıdan yedim. Bu yüzden korkuyorum ya tekrar olursa diye toxoplasma img

Kizlar merhaba ben de 8.haftanin icindeyim. 5haftalikken falan bulantilar basladi. Ama 2 gundur yok gibi neredeyse.. Sizce bu bi terslik belirtisi midir? Sizin bulantilariniz ne alemde?

Senin kizin olacak kiz cunku bebeginin kalbi 160 carpiyor erkek bebekler 140 carpiyor

Soğuk suyu denerm
İki yastıkta fayda değil

laktozsuz süt al canım.sindirimi kolay oluyor.
Tamam canımmm

Canım harikasın. Maşallah büyüyor pambıklar. Benim yarın kontrol var. Bakalım hayırlısıyla benzer çıkacak mı değerlerimiz.
Bu arada limona katılıyorum ben. Sabahları limonlu su içiyorum. Bulantı olmuyor. İçmediğim sabah ekşime hafif bulantı oluyor.

Kizlarr elimdee limonn ben perışan oyy oyy nerelere gidem yaa bu mide bulantisi cok zor buda bitecek elbet ama bu seferde mide yanmasi baslayacak ne yapacaz boyle daha 7 ay var

decaviti bir arkadaşım kullanıyor oda taa ilk öğrendiğinden beri içiyor ilacı canım. bende Imom Omega içiyorum oda bir vitamın kokteyli bence kesinlikle vitamin takviyesi şart

decaviti bir arkadaşım kullanıyor oda taa ilk öğrendiğinden beri içiyor ilacı canım. bende Imom Omega içiyorum oda bir vitamın kokteyli bence kesinlikle vitamin takviyesi şart
Folidoce içiyorum folik asit ve B12
Onu bırakmam gerekir mi decavit i içersem sormayı unuttum o yüzden bugün içmiyorum yine.
Başka bi yerde 3 aydan sonra vitamine başlanmalı diye okumuştum o zamandan beri içmedim iyi mi yaptım kötü mü bilemedim

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum Ben de bir boş ve kimyasal gebelik, histeroskopi hikayelerinden sonra hamileyim tekrar şükürler olsun.. İnşallah sizler gibi aralık annesi olucam.. Keseyi 4+3te görmüştük. 2 gün sonra da kalp atışlarını duymak icin randevumuz var.. Heyecanlıyım fakat cok korkuyorum.. 1 yıl içinde o kadar sıkıntılı şeyler yasadim ki.. Allahım hic bir kadına yasatmasın 1 haftadır bulantım var doğru dürüst bir sey yiyemiyorum.. Allahtan doktorum vitamin vermiş.. Dun gece de saatte bir kasıklarıma giren kısa sureli agrilara uyandim.. Her zamankinden az daha şiddetliydi tabi ki korktum Bu şekilde yaşadınız mı sizde? Ne cok yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…