2016 Aralık Anneleri

merak etme canım büyürler inşallah
Amin cok tesekkur ederim. Hepimizin bebisi saglikla buyusun.
Evet eşim nadirler arasında :) dün çini gördü erkek yüzü düştü rus a baktı kız kalktı oynadı:) benim için hiç önemi yok sağlıklı olsun da..
Benim enistem gibi 2 ogullari var. Hep kiz isterdi. Simdi bana isallah kizdir diyor .
7+2 9mm hersey normal seyrinde demisti ben uzerinde bu kadar dusunmuyorum acaba cok mu meraksizim
Bende esimden bi kac nefes kacamak yapiyorum icme evde diyorum dinlemiyo icmese aramicam aslinda su mereti
Bende senin gibiyim. Meraksiz degilde rahat diyelim. Ama bunun sebebinin doktor oldugunu dusunuyorum. Yarim yamalak bilgilendiren dan dan konusan ve psikolojiden anlamayan doktorlar insani stres yapiyor. Doktorun sakin anlayisli ve detayli bilgilendiren biri olmasi lazim bence.

Merhaba kizlar:) umarim herkesler iyidir bende çin takvimine baktim kiz gosteriyor ilk gebeligimdede erkek gostermisti dogruu cikti simdi bir oglum var Rabbim bide kiz nasip etse cok guzel olur ama hayirlisi saglikli olsunlarda cinsiyet onemli degil

Çin takvimi bana mantıklı gelmiyor. Çünkü çin takvimi sadece annenin bilgilerini alıyor. Oysa çocuğun cinsiyetini belirleyen kromozomlar babadan geliyor

Selam kızlar
Ben bugün sağlık ocağına gittim kendi doktorum bana D vitamin değeri testi yazmış kadın bir afra tafra yok ne gerek varmış herkes de çıkarmış onu geçtim neyse
Anti toxoplazma İgG
Anti rubella İgM
Anti CMV İgM
Testlerini hiç bir sağlık ocağı yapmıyor dedi inanasım gelmedi çok gıcık bir kadındı ya

Doktorum sakin ve anlayisli bilmem gerekenleri de soyluyo bende aklima gelenleri soruyorum acikliyo belki ondandir belkide ben hala hamileligimden pek bisey anlamadim arkadaslarin yazdiklarini okuyorum kendimi cok heyecansiz goruyorum

Bende evde kesinlikle yasakladım nefsime hakim olmayabilirim diye korkuyorum.
Tiksinti gelmemesi oyle zor ki
Normalde de cok icmiyordum hatta aramiyordum bile ama simdi burnumda tütüyor.ilk gebeligimde icmedim bunda da icmeyecegim insallah

Bakalim artik tmm icmicem dedi ama gorucez bi hafta idare etse yeter :)

Son düzenleme:
Bende o testleri ve idrar testini devlet hastanesinde yaptirdim yrm saat icinde iki kolumu birden deldiler biri diyo saglik ocagi yapiyo, saglik ocagina gidiyorum devlet hastanesi hepsini yapiyo boyle sacmalik mi olur hatta iki testim de hala eksik onlarida mecbur ozelde yaptiricam

ayyy o borcam azizliğine ben de uğradım,şimdi de gözüme geliyor almak kıyafet konusuna gelince hani her ilin ekonomik pazarı vardır,ben öyle yerlerden aldım,ve dedğin gibi hızla yeni kıyafetler almak gerekiyor

merhaba annecikler... benim bulantılarım başladı işteyim de çok zor uykum var her yer herkes kokuyor falan offff... ama bulantı benim iştahımı iyice açtı kızlar ya acıkınca acayip midem bulanıyor bişiler yiyorum geçiyor ki bu saat başı böyle hemen acıkıyorum... ana öğünler deseniz en fazla 2 saat tutuyor midemi...benim gibi olan var mı? sağlıklı düşük kalorili yiyecek önerisine ihtiyacım var e bi de pratik tabi iş yerindeyim... Çok şey istedim di mi

pregniofol iyot yaziyo canim ben olmadi birgun alip birgun almicam yani yoksa cok.kotu olucam doktora gidicek carsambaya kadar beklicem

Canim bende oyleyim inan daha bi saat yok tavuk vorbasi ictim 1 tabak simdi karnim boş yemessem midem bulaniyor ee cok yersemde kilo alip basini gidecek zaten 78 ile basladim Allahim sonumuzu hayir etsin mide resmenn meyvelere aş eriyorumm hayirlisi bakalim

canim gecmis olsun oncelikle ayni senin.gibi araliklarla.surekli bisiler atistiriyorum suan kg almak cok.umrumda degil 3 aydan sonra yuruyus ve dengeyle dengelicem.insallah su bulantilarimiz.bir ge sin bana iyu gelen seyler erik limonlu su ve hani su tatli petibr buskuviler iyi geliyor kizartma beyaz ekmek kesinlikle yiyemiyorum tatli seyler daha iyi geliyor bana.onu farkettim saa ne iyi geliyor deneyerek ogreniceksin migdene kulak ver ne iyi geliyor ne tiksindiriyor seni.uzak dur ondan.bide kuruyemis badem ceviz ara ogun olarak tuket canim aklima.bunlar geldi simdilik seninde deneyip buldugun yontemler olursa yaz bana...Allah yardimcimiz olsun

Benim babamin bitkisel urunler satan magazasi var ve o bana bitkisel boya buldu.suan kargoda gelsin boyayacagim mecburen cok beyaz var ve dugunler cok boyle daha cok psikolojim bozuluyor

En kalorisi düşük saglikli gida salatalık
10 tane yiyorumdur günde.
Cok istahim var benim de

Benim babamin bitkisel urunler satan magazasi var ve o bana bitkisel boya buldu.suan kargoda gelsin boyayacagim mecburen cok beyaz var ve dugunler cok boyle daha cok psikolojim bozuluyor
hemen mi dur bir 14. haftayı gör arkadaşım
sonrada bizede ön ayak olurmusun ?

En kalorisi düşük saglikli gida salatalık
10 tane yiyorumdur günde.
Cok istahim var benim de
salatalığın %95 su zaten su niyetine olmuş sizinki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…