- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 39
Benim de Çin takvimine göre erkek. Bakalım kaçımızın tutacak:)benim çin takvimine göre erkek görünüyor.
yok cnm bende tutamıyorum bazen içiyorum sonra çok kızıyorum kendime ama elimde değilya ben bebeğin boyuna taktım şimdi.. 18 mm normal mi 8 hafta 4 günlük ölçümde ..? çünkü arada bir sigara içiyorum o yuzden gerimi gelişimi diye korkuyorum
Ay bakalım bizim minnoşlar ne çıkacak:) sağlık sıhhat başta olsun. Gönlünde ne var en çok :) benim kızArkadaşım 13.haftada erkek olduğunu diğer arkadaşım 16.haftada kız olduğunu öğrendi galiba erkekler hemen gösteriyor kendini:)
kızlar ayın 3ünde doktora gittim. sat tarihime göre ayın 3ünde 7+5 olmam gerekiyordu doktor ultrasona göre 7+1 görünüyor dedi. bir önceki ultrasonda 5+5 demişti bende ona göre sayıyordum ona göre ise 7+4 olması gerekiyordu
biraz geri gelişim mi var acaba
7+1 dediği ölçümde boyu 1.06 cm yazıyor
doktora sordum ilk aylardaki ölçümlerde 10 günlük sapma bile olur dedi ama böyle gelişim günü tutmayan var mı acaba merak ettim
Benim de ters yönde oldu. salı8+1 olmam gerekiyordu dün doktor 8+4 dedi. Bu da uyumsuz. Bu sefer de obeziteden veya enseden korkuyor insan. Allah en hayırlısını versinkızlar ayın 3ünde doktora gittim. sat tarihime göre ayın 3ünde 7+5 olmam gerekiyordu doktor ultrasona göre 7+1 görünüyor dedi. bir önceki ultrasonda 5+5 demişti bende ona göre sayıyordum ona göre ise 7+4 olması gerekiyordu
biraz geri gelişim mi var acaba
7+1 dediği ölçümde boyu 1.06 cm yazıyor
doktora sordum ilk aylardaki ölçümlerde 10 günlük sapma bile olur dedi ama böyle gelişim günü tutmayan var mı acaba merak ettim
Evet eşim nadirler arasında :) dün çini gördü erkek yüzü düştü rus a baktı kız kalktı oynadı:) benim için hiç önemi yok sağlıklı olsun da..MAŞALLAH
kız isteyen baba nadirdir
Çine Göre Erkek
Rus a göre kız
Ben çinciyim :)
Seninle 1 gün fark var takvime göre. Benimki pazartesi 1.96mm olmuştu. Ama doktor 8+4 ile uyumlu dedi. Bacakları oluşmuş dedi çok şaşırdım:)benim de ilk bebeğim.. inşallah sağlıklı olsun bir an önce cinsiyeti de belli olsun ama :) çoıkk merak ediyorummmm
Amin canım başta sağlıklı olsun da aslında ne bileyim bebek mağazasına girince ilk kız kıyafetleri gözüme çarpıyor çok çeşit ve Şirin galiba şimdi düşündüm Allahın gücüne gitmesin kız :) ama oğluşumda olursa çok mutlu olurumAy bakalım bizim minnoşlar ne çıkacak:) sağlık sıhhat başta olsun. Gönlünde ne var en çok :) benim kız
İlahi ayçiçeğim güldürdün beni. Doğru söylüyorsun Borcam olayını :) Bizde de ilk başlarda gelmemişti, birkaç ay sonra gelmişti çeşit çeşit. Konu komşu anca akıl etmiş :)
evet bi de çabuk büyüyolarmuş çok giydiremezsin diyolar.
ama ya hediye gelmezse. ben evlenince nasılsa borcam hediye gelir diye borcam almadım 1 tane bile borcam gelmedi ya.
ya gelir umuduyla borcamsız ıdare ettim bi süre :) bu işe dönmesin o da
Benimkinin de aynı, ben bildim bileli, kız bebekleri bi ayrı sever. Ne varsa kız da var, hareketleri, kendini sevdirmesi, cilvesi konuşması der hep. Bilmem fikrini değiştirmiş midir. İnanmazsın hiç kız mı erkek mi konuşması yapmadık eşimle. İlk çocuk diye gönlümüzde ayrım yok diye belkide.Ayy çok heyecanlı sağlıkla inşallah hayırlı evlatlar olsun bende cinsiyet çok merak ediyorum ilk çocuk ama eşim de bi kız sevgisi almış başını gidiyor
Seninle 1 gün fark var takvime göre. Benimki pazartesi 1.96mm olmuştu. Ama doktor 8+4 ile uyumlu dedi. Bacakları oluşmuş dedi çok şaşırdım:)
Hahah :) Ben şimdi baktım.Çin takvimine göre bakan oldu mu kızlar? Benim arkadaşım benim için bakmış kız çıkacak diyor, bir de sizler bakın bakalım gerçekten tutuyor mu, kaç kişinin tutuyor öğrenelim, ne kadar güvenilir bir şey bu Çin takvimi dedikleri
Evet canim bakalim nasil gidecek benim oglum cok yaramaz yeri geldiginde vuruyorum kicinaTüketiliyorum canm hiç fayda etmiyor ama bugün çok dha iyiyim
bende 78 le başladım canm oğlum 2.5 yaşında . Maşallah çok cesaretlisin :) ara vermeden . Gerçi öyle daha iyi oluyor diyorlar. Ama bakalım inşallah öyle olur .. Rabbim sağlıkla versin hepimizin kucağına bebişlerimizi .
Evet canim folik asit mide bulantisi yapiyor ben ilk once 0.5 mg aliyordum o mide bulantisi yapti 0.4 mg gecince mide bulantisi ypmadi cok sukurKizlar gunaydin ben dun folik asit icmeyi unuttum.ilk defa gece migdem bulanmadi acaba bu folik.asit de migde bulantisimi.yapiyor
Bende evde kesinlikle yasakladım nefsime hakim olmayabilirim diye korkuyorum.7+2 9mm hersey normal seyrinde demisti ben uzerinde bu kadar dusunmuyorum acaba cok mu meraksizim
Bende esimden bi kac nefes kacamak yapiyorum icme evde diyorum dinlemiyo icmese aramicam aslinda su mereti
Kiz senin oglun olacak cunku mavi erkegi temsil ediyorGünaydın herkeseKızlar rüyamda evimde kedi doğuruyordu yavrulardan biride maviydi hemen alıp onu sevdim hayır olsun inşallah. Yarın 6+3 olucam kısmetse doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. Bu mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı bende hala yok midesi bulanmıyor diye üzülen bir insan oldum bir sorun mu var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?