2016 Aralık Anneleri

kızlar ayın 3ünde doktora gittim. sat tarihime göre ayın 3ünde 7+5 olmam gerekiyordu doktor ultrasona göre 7+1 görünüyor dedi. bir önceki ultrasonda 5+5 demişti bende ona göre sayıyordum ona göre ise 7+4 olması gerekiyordu

biraz geri gelişim mi var acaba

7+1 dediği ölçümde boyu 1.06 cm yazıyor

doktora sordum ilk aylardaki ölçümlerde 10 günlük sapma bile olur dedi ama böyle gelişim günü tutmayan var mı acaba merak ettim

ya ben bebeğin boyuna taktım şimdi.. 18 mm normal mi 8 hafta 4 günlük ölçümde ..? çünkü arada bir sigara içiyorum o yuzden gerimi gelişimi diye korkuyorum
yok cnm bende tutamıyorum bazen içiyorum sonra çok kızıyorum kendime ama elimde değil

benim 8+4te 18 mm

Benim de ters yönde oldu. salı8+1 olmam gerekiyordu dün doktor 8+4 dedi. Bu da uyumsuz. Bu sefer de obeziteden veya enseden korkuyor insan. Allah en hayırlısını versin

7+2 9mm hersey normal seyrinde demisti ben uzerinde bu kadar dusunmuyorum acaba cok mu meraksizim
Bende esimden bi kac nefes kacamak yapiyorum icme evde diyorum dinlemiyo icmese aramicam aslinda su mereti

benim de ilk bebeğim.. inşallah sağlıklı olsun bir an önce cinsiyeti de belli olsun ama :) çoıkk merak ediyorummmm
Seninle 1 gün fark var takvime göre. Benimki pazartesi 1.96mm olmuştu. Ama doktor 8+4 ile uyumlu dedi. Bacakları oluşmuş dedi çok şaşırdım:)

Eklentiler

• image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 59
Ay bakalım bizim minnoşlar ne çıkacak:) sağlık sıhhat başta olsun. Gönlünde ne var en çok :) benim kız
Amin canım başta sağlıklı olsun da aslında ne bileyim bebek mağazasına girince ilk kız kıyafetleri gözüme çarpıyor çok çeşit ve Şirin galiba şimdi düşündüm Allahın gücüne gitmesin kız :) ama oğluşumda olursa çok mutlu olurum

İlahi ayçiçeğim güldürdün beni. Doğru söylüyorsun Borcam olayını :) Bizde de ilk başlarda gelmemişti, birkaç ay sonra gelmişti çeşit çeşit. Konu komşu anca akıl etmiş :)
Ben de pek umutlu değilim öyle çok kıyafet hediye geleceğinden. Gurbetlik zor iş azizim. Anneme getirip de bırakırsalar konu komşu arabalar, ne ala :)

Ayy çok heyecanlı sağlıkla inşallah hayırlı evlatlar olsun bende cinsiyet çok merak ediyorum ilk çocuk ama eşim de bi kız sevgisi almış başını gidiyor
Benimkinin de aynı, ben bildim bileli, kız bebekleri bi ayrı sever. Ne varsa kız da var, hareketleri, kendini sevdirmesi, cilvesi konuşması der hep. Bilmem fikrini değiştirmiş midir. İnanmazsın hiç kız mı erkek mi konuşması yapmadık eşimle. İlk çocuk diye gönlümüzde ayrım yok diye belkide.

Hahah :) Ben şimdi baktım.
Çin Takvimine göre KIZ
Rus Takvimine göre ERKEK çıktı :)

Evet canim bakalim nasil gidecek benim oglum cok yaramaz yeri geldiginde vuruyorum kicina

Kizlar gunaydin ben dun folik asit icmeyi unuttum.ilk defa gece migdem bulanmadi acaba bu folik.asit de migde bulantisimi.yapiyor
Evet canim folik asit mide bulantisi yapiyor ben ilk once 0.5 mg aliyordum o mide bulantisi yapti 0.4 mg gecince mide bulantisi ypmadi cok sukur

7+2 9mm hersey normal seyrinde demisti ben uzerinde bu kadar dusunmuyorum acaba cok mu meraksizim
Bende esimden bi kac nefes kacamak yapiyorum icme evde diyorum dinlemiyo icmese aramicam aslinda su mereti
Bende evde kesinlikle yasakladım nefsime hakim olmayabilirim diye korkuyorum.
Tiksinti gelmemesi oyle zor ki
Normalde de cok icmiyordum hatta aramiyordum bile ama simdi burnumda tütüyor.ilk gebeligimde icmedim bunda da icmeyecegim insallah

Kiz senin oglun olacak cunku mavi erkegi temsil ediyor ) bak gorursun oglun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…