- 27 Nisan 2016
- 411
- 547
- 23
Hakkinizda en hayirlisi neyse Rabbim onu nasip etsin insallah ikiniz birbirinize tutunursunuz bol bol dua etMerhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum...
Evet teyzesi doktorumuzda oyle dedi zaten.cok tewekkurler sizinkinide inwAllahAman aman maşallah kuzuya. Çok şükür annesi. 4 gün o kadar çok değil ki. Allahım nazarlardan sakınsın.
Allahin hikmeti buyuktur 4 gune neler olur neler sen gonlunu ferah tutMerhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum...
Tesekkur ederim, Allah razı olsun hepinizden. Rabbim saglikli bebisler nasip etsin inşaallah. Çok ağladım, hala ağlıyorum ama isyan etmiyorum tabii ki. İnşaallah hayırlısı olur...
Arkadaşlar az önce kesemizi gördüm 3.5 mm doktor haftasına göre çok uyumlu değil cuma tekrar gel dedi canım çok sıkkınhiçbir açıklama da yapmadı başka...
canım bana da bi doktor kesen büyük dedi normale göre. sonra kendi doktoruma gittim hayır haftanla uyumlu dedi açıklama yaptı bi güzel. her doktora güvenmemek lazım malesef ki. henüz çok küçük olduğu yorum yapıp duruyolar. canını sıkma. benim arkadaşıma ayrıca senin gibi küçük demişler kesesine 1 hafta sonra gitti. kese 1 haftada 2 haftalık gelişim sağlamış. bu dönemler biraz zor, sıkıntılı ama moralini yüksek tut. emin ol hepimiz böleyiz. başka bi doktora git istersen sana açıklama yapıcak. benim o arkadaşıma iğne vurmuştu. belki sana gerek görmedi ama doktordan doktora fark var.
Açıklaman için teşekkür ederim canım hcg değerimi istedi onun çıkmasını bekleyeceğiz bakalım...evet en önemlisi moral ama doktorlar sağolsun insanın içine kurdu düşürüyorlar işte...lekelenme falan da yok bende hayırlısı olur inşallah..
hayırlısı inşallah canım[/QUOTE
Bende öyle biliyorum havuz yasak diye ama yinede sormak lazım ayy ne güzel çok sanslısın Canım ya ben bulantıdan hiçbirşey yapamıyorum çok kötü bir haldeyimCanım denizde değil, havuzda mikrop ya da fazla klor olabiliyor. Benim bildiğim Havuz önerilmiyor, deniz öneriliyor. Aksine benim alerjilerim falan da vardı. Tuzlu suya girdikçe rahatlıyor kaşıntılarım. Ama doktoruna sor yine canım. Benim durumum ile senin durumun belki farklılık gösterebilir. Çok şükür benim şu an hamilelik açısından hiçbir şikayetim yok.
Yapacak birşey yok canım evlatlarımız için katlanıcaz çok zorda olsaKeske nerde 4 degil 8 gozle bekliyorum gectigi gunu... ama yok yakinlarda degil bliyorum..
Allah yardımcın olsun canım tek Dr ile hareket etme derim ama ben ve bol su iç bu 4 günde kesenin gelişimi için çok onemliymis ve bol dua et inş birşey olmazMerhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum...
Aay ağlamam geldi bu mesajınıza duygulandım bi anCanım doğumu kolaylaştırıcı teknikler var. Bunları oku öğren hem doktoruna yardımcı olarak daha kolay doğum yaparsın hemde neler yaşayacağını bilirsin. Kaçarak değil üzerine giderek araştırarak bilinçlenerek normal doğuma hazırlayın bedenlerinizi. Şimdi bir çok yardımcı uzmanlar ve ürünler var bu konuyla ilgili. Sakın korkma çocuk sıkışmaz sen ıkınırken oda içerinden çıkmak için uğraşacak annesi
sağlık ocağına kayıt yaptırıyorsun canım.. ordada takip yapılıyor gebelik boyunca 4 defa çağırcaklar kan filan alınıyo..bu arada sağlık ocağına giden oldu mu? orda da bişey takip ediceklermiş bebekle ilgili. bilgisi olan?
sağlık ocağına kayıt yaptırıyorsun canım.. ordada takip yapılıyor gebelik boyunca 4 defa çağırcaklar kan filan alınıyo..
Çıkmamış candan ümit kesilmezmiş, bak efsane hayatın bebeği iyi yönde ilerliyor. Rabbim senin yavrunu da sana bağişlasın. Dualarım seninle canım. Biz hamişlerin duası kabul olur diyorlar, rabbim inşallah senin yavrunu da sana bağışlar. Sen ama üzülmeden durmaya çalış. Bol bol dua et. Hayırlısı ne ise hakkında rabbim onu versin.Merhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum...
cnm bebeğin kalp atışları başlamadı mı? Allahtan her şeyin hayırlısını dilemek lazım. Güçlü olmaya çalış, söylemesi kolay tabi ama dualarımız seninle..Merhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum...
Bebek kalp atışı olmadan nasıl büyüyor peki orayı anlamadım. Bebekte mm olarak büyüme varsa bu canlı olduğu anlamını taşır.Bende de haberler kötü dün minik lekelenmeler başladı bugün doktora gittim hala kalp atışı yok olumlu konuştu 1 hafta daha beklemek istiyorum diye pazartesiden sonra durum belli olacak kese ve Bebek büyümüş ama gerisi yok kanama artarsa zaten hafta içi kısmet artıkkanama alanı da yok kesede de bozulma yok bu kan nedir anlamadım herşeyde Bi hayır vardır neylerse Mevla'm güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?