• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum... :KK43:
Hakkinizda en hayirlisi neyse Rabbim onu nasip etsin insallah ikiniz birbirinize tutunursunuz bol bol dua et :(

Merhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum... :KK43:
Allahin hikmeti buyuktur 4 gune neler olur neler sen gonlunu ferah tut

Tesekkur ederim, Allah razı olsun hepinizden. Rabbim saglikli bebisler nasip etsin inşaallah. Çok ağladım, hala ağlıyorum ama isyan etmiyorum tabii ki. İnşaallah hayırlısı olur...

Allah yardımcın olsun zor bi durum ne desek boş, inşallah 4 günde birşeyler değişir. değişmezse de Allah'ın takdiri. alan da o veren de. bunlar sana teselli olur mu bilmem ama. bebek sağlıksız olduğu durumlarda bunlar ortaya çıkıyor. Hakkında hayırlısı olsun

Arkadaşlar az önce kesemizi gördüm 3.5 mm doktor haftasına göre çok uyumlu değil cuma tekrar gel dedi canım çok sıkkın :( hiçbir açıklama da yapmadı başka...

Arkadaşlar az önce kesemizi gördüm 3.5 mm doktor haftasına göre çok uyumlu değil cuma tekrar gel dedi canım çok sıkkın :KK43: hiçbir açıklama da yapmadı başka...

canım bana da bi doktor kesen büyük dedi normale göre. sonra kendi doktoruma gittim hayır haftanla uyumlu dedi açıklama yaptı bi güzel. her doktora güvenmemek lazım malesef ki. henüz çok küçük olduğu yorum yapıp duruyolar. canını sıkma. benim arkadaşıma ayrıca senin gibi küçük demişler kesesine 1 hafta sonra gitti. kese 1 haftada 2 haftalık gelişim sağlamış. bu dönemler biraz zor, sıkıntılı ama moralini yüksek tut. emin ol hepimiz böleyiz. başka bi doktora git istersen sana açıklama yapıcak. benim o arkadaşıma iğne vurmuştu. belki sana gerek görmedi ama doktordan doktora fark var.

canım bana da bi doktor kesen büyük dedi normale göre. sonra kendi doktoruma gittim hayır haftanla uyumlu dedi açıklama yaptı bi güzel. her doktora güvenmemek lazım malesef ki. henüz çok küçük olduğu yorum yapıp duruyolar. canını sıkma. benim arkadaşıma ayrıca senin gibi küçük demişler kesesine 1 hafta sonra gitti. kese 1 haftada 2 haftalık gelişim sağlamış. bu dönemler biraz zor, sıkıntılı ama moralini yüksek tut. emin ol hepimiz böleyiz. başka bi doktora git istersen sana açıklama yapıcak. benim o arkadaşıma iğne vurmuştu. belki sana gerek görmedi ama doktordan doktora fark var.

Açıklaman için teşekkür ederim canım hcg değerimi istedi onun çıkmasını bekleyeceğiz bakalım...evet en önemlisi moral ama doktorlar sağolsun insanın içine kurdu düşürüyorlar işte...lekelenme falan da yok bende hayırlısı olur inşallah..

Açıklaman için teşekkür ederim canım hcg değerimi istedi onun çıkmasını bekleyeceğiz bakalım...evet en önemlisi moral ama doktorlar sağolsun insanın içine kurdu düşürüyorlar işte...lekelenme falan da yok bende hayırlısı olur inşallah..

doktorlar ilk 3 ay düşük olsa da bunu normal görüyolar zaten. hangi doktora sorarsan sor bu böyle. biz tabi farklı bakıyoruz.
lekelenme kanama olmaması iyi. hayırlısı olur inşallah sen iyi düşün.

hayırlısı inşallah canım :KK19:[/QUOTE
Canım denizde değil, havuzda mikrop ya da fazla klor olabiliyor. Benim bildiğim Havuz önerilmiyor, deniz öneriliyor. Aksine benim alerjilerim falan da vardı. Tuzlu suya girdikçe rahatlıyor kaşıntılarım. Ama doktoruna sor yine canım. Benim durumum ile senin durumun belki farklılık gösterebilir. Çok şükür benim şu an hamilelik açısından hiçbir şikayetim yok.:nazar::bicak:
Bende öyle biliyorum havuz yasak diye ama yinede sormak lazım ayy ne güzel çok sanslısın Canım ya ben bulantıdan hiçbirşey yapamıyorum çok kötü bir haldeyim

Allah yardımcın olsun canım tek Dr ile hareket etme derim ama ben ve bol su iç bu 4 günde kesenin gelişimi için çok onemliymis ve bol dua et inş birşey olmaz

Canım doğumu kolaylaştırıcı teknikler var. Bunları oku öğren hem doktoruna yardımcı olarak daha kolay doğum yaparsın hemde neler yaşayacağını bilirsin. Kaçarak değil üzerine giderek araştırarak bilinçlenerek normal doğuma hazırlayın bedenlerinizi. Şimdi bir çok yardımcı uzmanlar ve ürünler var bu konuyla ilgili. Sakın korkma çocuk sıkışmaz sen ıkınırken oda içerinden çıkmak için uğraşacak annesi
Aay ağlamam geldi bu mesajınıza duygulandım bi an :KK61: ben ameliyattan sonra aklı olan sezeryan yapmasın diye ağladım ama şimdi mecburen benim ki sezeryan olcak galiba..

bu arada sağlık ocağına giden oldu mu? orda da bişey takip ediceklermiş bebekle ilgili. bilgisi olan?

Merhaba uzunn süre diyalog halinde olcagimiz dusunulurse herkes biraz kendini tanitir mi listeye eklenmek istiyorum bendee yaşım 28 İstanbulda yasiyorum 4 yasinda bi oglum var bu 2.hamileligim. ilk dogumum sezeryandı buda oyle olucak cok sukur 5+2 bugun bulanti kusma hic bi sikayetim yok ilk hamileligimde cok rahat gecmisti. Hepimiz saglicakla kavuşuruz insallah yavrularimiza

Çıkmamış candan ümit kesilmezmiş, bak efsane hayatın bebeği iyi yönde ilerliyor. Rabbim senin yavrunu da sana bağişlasın. Dualarım seninle canım. Biz hamişlerin duası kabul olur diyorlar, rabbim inşallah senin yavrunu da sana bağışlar. Sen ama üzülmeden durmaya çalış. Bol bol dua et. Hayırlısı ne ise hakkında rabbim onu versin.

cnm bebeğin kalp atışları başlamadı mı? Allahtan her şeyin hayırlısını dilemek lazım. Güçlü olmaya çalış, söylemesi kolay tabi ama dualarımız seninle..

Bende de haberler kötü dün minik lekelenmeler başladı bugün doktora gittim hala kalp atışı yok olumlu konuştu 1 hafta daha beklemek istiyorum diye pazartesiden sonra durum belli olacak kese ve Bebek büyümüş ama gerisi yok kanama artarsa zaten hafta içi kısmet artık o_Okanama alanı da yok kesede de bozulma yok bu kan nedir anlamadım herşeyde Bi hayır vardır neylerse Mevla'm güzel eyler

Bende de haberler kötü dün minik lekelenmeler başladı bugün doktora gittim hala kalp atışı yok olumlu konuştu 1 hafta daha beklemek istiyorum diye pazartesiden sonra durum belli olacak kese ve Bebek büyümüş ama gerisi yok kanama artarsa zaten hafta içi kısmet artık o_Okanama alanı da yok kesede de bozulma yok bu kan nedir anlamadım herşeyde Bi hayır vardır neylerse Mevla'm güzel eyler
Bebek kalp atışı olmadan nasıl büyüyor peki orayı anlamadım. Bebekte mm olarak büyüme varsa bu canlı olduğu anlamını taşır.

Back
X