- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Ben de çevremde hamile yoga ve pilatesi yapan hastaneler duydum. Gideceğim inşallah. Su jimnastiği çok güzelmiş. Burada olsa çok iyi olurdu. Olmazsa da denize gittikçe ben biraz çalışırım :)Bizim yakinimizda bir hastane var. Orada da 12. haftadan itibaren hamilelik yogasi varmis. Ben de oraya gitmek istiyorum. Hatta 26. haftadan sonra da hamileler icin su cimnastigi varmis.Ben cok severim öyle seyleri dört gözle bekliyorum
Annende daha rahat edersin Canım hayırlı yolculuk bende annemdeyim eve gittim geri döndüm çok zor ya geçsin su bulantilarAman daha versede almazdim zofer verdiler bi oncekinde bu artik sinifinin en ustu ilerisi yok dediler. Daha ne verceklerki. Smdi iki lokma bise gnderdim mideye acligi tutsun die. Bulanip durmasin die daha valiz bile hazir degil valiz hazirlicam. 2.45 ucus var anneme bakalim orda neler olcak.
Deniz zararlı değil mi acaba mikrop açısından ay yüzmeyi özledim yaaa şuan bulantilardan sosyal hayatımı sonlandırmıs olsamdaBen de çevremde hamile yoga ve pilatesi yapan hastaneler duydum. Gideceğim inşallah. Su jimnastiği çok güzelmiş. Burada olsa çok iyi olurdu. Olmazsa da denize gittikçe ben biraz çalışırım :)
Canım denizde değil, havuzda mikrop ya da fazla klor olabiliyor. Benim bildiğim Havuz önerilmiyor, deniz öneriliyor. Aksine benim alerjilerim falan da vardı. Tuzlu suya girdikçe rahatlıyor kaşıntılarım. Ama doktoruna sor yine canım. Benim durumum ile senin durumun belki farklılık gösterebilir. Çok şükür benim şu an hamilelik açısından hiçbir şikayetim yok.Deniz zararlı değil mi acaba mikrop açısından ay yüzmeyi özledim yaaa şuan bulantilardan sosyal hayatımı sonlandırmıs olsamda
Canım benim hiç bilgim yok böyle uygulamaların varlığından ve eşim olsun annem olsun normal doğum yapmamı istiyorlar ama psikolojik olsa gerek bebeğin doğum anında kafası sıkışır diye korkuya kapılıyorum hamile kaldığımdan beri değil hep böyle bi düşünce korku var galiba psikolog desteği alıcam ilerki zamanda..belki faydası olurİlk doğumu olan arkadaşlar her türlü normal doğumu destekleyici kolaylaştırıcı uygulamadan yararlanın. Doğum anında çok faydasını göreceksiniz. Sezeryanı aklınızın ucundan bile geçirmeyin (mecbur kalınmadıkça) derim bir ablanız olarak.
Armut Kayısı kurusu bol su iyi geliyor ilk gebeliğimde çok kabız olmus biri olarak önerebilirim ayrıca demir hapına başlayınca çok oluyor malesefçok fenayım kızlar 2 gündür tuvalete çıkamıyorum kabızım
Canım doğumu kolaylaştırıcı teknikler var. Bunları oku öğren hem doktoruna yardımcı olarak daha kolay doğum yaparsın hemde neler yaşayacağını bilirsin. Kaçarak değil üzerine giderek araştırarak bilinçlenerek normal doğuma hazırlayın bedenlerinizi. Şimdi bir çok yardımcı uzmanlar ve ürünler var bu konuyla ilgili. Sakın korkma çocuk sıkışmaz sen ıkınırken oda içerinden çıkmak için uğraşacak annesiCanım benim hiç bilgim yok böyle uygulamaların varlığından ve eşim olsun annem olsun normal doğum yapmamı istiyorlar ama psikolojik olsa gerek bebeğin doğum anında kafası sıkışır diye korkuya kapılıyorum hamile kaldığımdan beri değil hep böyle bi düşünce korku var galiba psikolog desteği alıcam ilerki zamanda..belki faydası olur
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım doğumu kolaylaştırıcı teknikler var. Bunları oku öğren hem doktoruna yardımcı olarak daha kolay doğum yaparsın hemde neler yaşayacağını bilirsin. Kaçarak değil üzerine giderek araştırarak bilinçlenerek normal doğuma hazırlayın bedenlerinizi. Şimdi bir çok yardımcı uzmanlar ve ürünler var bu konuyla ilgili. Sakın korkma çocuk sıkışmaz sen ıkınırken oda içerinden çıkmak için uğraşacak annesi
Keske nerde 4 degil 8 gozle bekliyorum gectigi gunu... ama yok yakinlarda degil bliyorum..Annende daha rahat edersin Canım hayırlı yolculuk bende annemdeyim eve gittim geri döndüm çok zor ya geçsin su bulantilar
Ben de çevremde hamile yoga ve pilatesi yapan hastaneler duydum. Gideceğim inşallah. Su jimnastiği çok güzelmiş. Burada olsa çok iyi olurdu. Olmazsa da denize gittikçe ben biraz çalışırım :)
İlk doğumu olan arkadaşlar her türlü normal doğumu destekleyici kolaylaştırıcı uygulamadan yararlanın. Doğum anında çok faydasını göreceksiniz. Sezeryanı aklınızın ucundan bile geçirmeyin (mecbur kalınmadıkça) derim bir ablanız olarak.
Canım benim hiç bilgim yok böyle uygulamaların varlığından ve eşim olsun annem olsun normal doğum yapmamı istiyorlar ama psikolojik olsa gerek bebeğin doğum anında kafası sıkışır diye korkuya kapılıyorum hamile kaldığımdan beri değil hep böyle bi düşünce korku var galiba psikolog desteği alıcam ilerki zamanda..belki faydası olur
Aynı korku bende de var canım. Diyorlar ya sancı girdikçe it falan diye, onu yapamam da, çocuk orada sıkışır kalır, vakumla çekerler falan da, kafası kocaman olur gibi ne senaryolar yazdım. Ama adı üstünde normal doğum kendimizi motive etsek daha iyi olacak. Zaten dün haberlerde gördüm doktorlara normal doğum sezeryan oranına göre sezeryanı fazla olandan maaş desteği yapılması kesilecek, uyarı alacak en son da doğum izni ellerinden alınacakmış. Doktorlarda kendilerini düşünüp çok önermezler kesin. Bu kadar herkes doğuruyor bizde doğururuz heralde. Bakalım kısmet tabi. Belki de çatı muayenesinde veya bebek gelişinde ters bir şey olacak sezeryan olacak. Nasip bakalım. Bu arada bebeklerin kafasındaki bıngıldak çocukların rahimden çıkarken kafataslarının üst üste binip rahimden kolay geçmesi için olduğunu öğrenince biraz da dedim ki rabbim aslında bizim adımıza düşünmüş. Bir kaç saat yani on onbeş saat sancı sonrası zirve bir ağrı ile doğuma sıccak bakabilirim. Heralde.Canım benim hiç bilgim yok böyle uygulamaların varlığından ve eşim olsun annem olsun normal doğum yapmamı istiyorlar ama psikolojik olsa gerek bebeğin doğum anında kafası sıkışır diye korkuya kapılıyorum hamile kaldığımdan beri değil hep böyle bi düşünce korku var galiba psikolog desteği alıcam ilerki zamanda..belki faydası olur
Aman aman maşallah kuzuya. Çok şükür annesi. 4 gün o kadar çok değil ki. Allahım nazarlardan sakınsın.Gunaydinnnnn kizlarrrr..Sukurler olsunnnn doktordan geliyorum her sey yolunda 4 gun geriden geliyor ama her sey yolunda cok sukr bakin teyzeleri
rabbim yardim etsin canim RAbbim buyuktur ondan umit kesilmez bol bol dua etMerhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum...
Merhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum...
gecmış olsun canm dua et uzulme Allah bilir en hayırlısınıMerhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum...
rabbim yardim etsin canim RAbbim buyuktur ondan umit kesilmez bol bol dua et
Tesekkur ederim, Allah razı olsun hepinizden. Rabbim saglikli bebisler nasip etsin inşaallah. Çok ağladım, hala ağlıyorum ama isyan etmiyorum tabii ki. İnşaallah hayırlısı olur...gecmış olsun canm dua et uzulme Allah bilir en hayırlısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?