• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Aa doktor yuzme verdi mi bende yuzmeyi biraktim hamile oldugumu ogrenince. Bugun soriyim en iyisi.
Evet canım, hatta ilerleyen aylarda, göbüş büyüyünce, suyun içindeyken kuş gibi hissediyormuşsun. O nedenle de rahatlatıyormuş insanı. Benim ki, yürüyüş, yüzme, hamile pilatesi, yoga serbest dedi. Sen de sor bakalım ne diyecek doktorun.:temizlik:

C

Cok gecmis olsun benim de ilk hamileligimde tansiyonum cok dusuyordu ac kalmamaya dikkat et miden kaldiriyorsa sik araliklarla az az ye gece uzun sure mideye bisey girnedigi icin bende sabah cok olurdu onlemini o sekilde al Allah yardimcin olsun

amin canım sagolasın midem de bulandığı için yemek problem şu sıra. tansiyon hep düşük, günün her saati böyle. evdeyken hep yatıyodum bakalım şimdi nolcak

Günaydınlar güzel anneler bugün kontrole gittim raporum 1 hafta daha uzatıldı bebeğim iyiymiş çok şükür , yeni bir hematom alanı oluşmamış ve olan hematom da küçülmeye başlamış vücudun tamamen bunu atma süresi 1 ayı bulabilirmiş iğnelere ve ilaçlara devam dedi sağlıcakla kalın

Geçmiş olsun Canım Valla BİRTEK yaşayan bilir gerçekten çok zor artık karnım acıyor ilaç falan vermedi mi bulantı icin
Aman daha versede almazdim zofer verdiler bi oncekinde bu artik sinifinin en ustu ilerisi yok dediler. Daha ne verceklerki. Smdi iki lokma bise gnderdim mideye acligi tutsun die. Bulanip durmasin die daha valiz bile hazir degil valiz hazirlicam. 2.45 ucus var anneme bakalim orda neler olcak. :(

Benide listeye yaza bilirmisinz
Bilgilerinizi yazarsanız ekleyim Hoşgeldiniz

Günaydınlar güzel anneler bugün kontrole gittim raporum 1 hafta daha uzatıldı bebeğim iyiymiş çok şükür , yeni bir hematom alanı oluşmamış ve olan hematom da küçülmeye başlamış vücudun tamamen bunu atma süresi 1 ayı bulabilirmiş iğnelere ve ilaçlara devam dedi sağlıcakla kalın
Günün en güzel haberi
Güzel bir haberle başladık

aaa süper haber hadi gözün aydın:KK46::KK46::KK54:

Gunaydinlar :)

Gozunaydin canim haftaya guzel haberle basladik biyle devam eder insallah.

Göbüşler büyüsün artık hamile kıyafetlerine geçilsin yuppii. Rabbi her isteyene böyle hayırlı kilo almaları nasip etsin inşallah

Valla ben artik bir esofman alti alicam :D Aslinda göbek büyümedi ama benim cogu pantolonum skinny di. Simdi baski yapiyorlar göbege, endise ediyorum.

Göbüşler büyüsün artık hamile kıyafetlerine geçilsin yuppii. Rabbi her isteyene böyle hayırlı kilo almaları nasip etsin inşallah

cnm sana diyecektim herhalde
ultrasonu sordum hiç bir zararı yok sadece ses dalgası o dedi doktorum
günde 3 kere aynı hastaya baktığımız oluyor dedi ;)

Evet canım, hatta ilerleyen aylarda, göbüş büyüyünce, suyun içindeyken kuş gibi hissediyormuşsun. O nedenle de rahatlatıyormuş insanı. Benim ki, yürüyüş, yüzme, hamile pilatesi, yoga serbest dedi. Sen de sor bakalım ne diyecek doktorun.:temizlik:

Bizim yakinimizda bir hastane var. Orada da 12. haftadan itibaren hamilelik yogasi varmis. Ben de oraya gitmek istiyorum. Hatta 26. haftadan sonra da hamileler icin su cimnastigi varmis. :KK9: Ben cok severim öyle seyleri dört gözle bekliyorum :KK73:

Aman aman çok şükür dinlen biraz daha o alanda yok olup gidecek inşallah. çok sevindim canım.

günayudın canım sabahları iki adet gün kurusu iki bardak ılık su çözüm olur inşallah geçmiş olsun
Tamam canım denicem sağolasın

benimde 3 tane pantalonum vardı olan ama ctesi 2 tane hamile pantalonu aldım oh be dünya varmış dedimmm

çok fenayım kızlar 2 gündür tuvalete çıkamıyorum kabızım :KK42::KK42:
sabah ılık bir suya iki üç kayısı kurusu at. biraz bekle. kayısıları ye. suyunu da iç. ama aldığın kayısıları muhakkak ilk önce güzelce yıka. benim kendi kabızlığıma çözümüm. belki sende de yarar. dene bi istersen.

cnm sana diyecektim herhalde
ultrasonu sordum hiç bir zararı yok sadece ses dalgası o dedi doktorum
günde 3 kere aynı hastaya baktığımız oluyor dedi :KK66:
Evet tatlım bir çok doktor zararı yok diyor. Benim ilk çocuğumda doğduğunda hafif kırmızılıklar vardı gül gibi doktora sorduğumuza ultrasondan etkilenmiş olabilir zamanla geçer dedi. Gerçektende zamanla geçti şimdi hiç bir şey yok. Ama şuda var ki bizim türkiyede çok fazla ultrasona giriliyor. Avrupadaki doktorlar pek sıcak bakmıyorlar bu kadar çok girilmesine.

Back
X