• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Iyi haftasonlari,
Insallah hepiniz iyisinizdir.
Bulantisi olan arkadaslarin Allah yardimcisi olsun.
Ilk gebeligimde de simdide hic bulanti yasamadim.istahim cok acik azicik kisabilsem cok iyi olacak.
Bas agrisi ve gerginlik yaşıyorum ve arada kasik agrisi.simdilik hepsi bu.insallah hepimiz sağlıklı ve huzurlu geciririz bu güzel donemimizi :)

İNşallahhh canım amin
Peki ilk doğumun nasıl oldu ben çok korkuyorum doğumun her türlüsünden ama Rabbim o günlere getirsin hayırlısı ile kolay doğumlar versin inşallah hepimize
Benim normal başlayıp sezeryana döndü canim 6-7 saat sancidan sonra. Ben hep normal olmasini istemistim nasip olmadi hala icimde kaldi cok isterdim normal dogum yapabilmeyi. Bence simdiden bunlari dusunup strese girme. Ben zorunlu olmadikca sezeryan istemezdim istemedim de zaten nasip sezeryanmis. Bunda da o gunleri gorebilirsem insallah onceden gun belirlenmesine karsiyim ne zaman sancim baslar o zaman gidip sezeryana girerim nasip bakalim

Iyi haftasonlari,
Insallah hepiniz iyisinizdir.
Bulantisi olan arkadaslarin Allah yardimcisi olsun.
Ilk gebeligimde de simdide hic bulanti yasamadim.istahim cok acik azicik kisabilsem cok iyi olacak.
Bas agrisi ve gerginlik yaşıyorum ve arada kasik agrisi.simdilik hepsi bu.insallah hepimiz sağlıklı ve huzurlu geciririz bu güzel donemimizi :)
Ayni brn benim de istahim cok acik ne gorsem canim istiyor artik yuzum kalmadi esime canim bisey istiyor demeye

Benim normal başlayıp sezeryana döndü canim 6-7 saat sancidan sonra. Ben hep normal olmasini istemistim nasip olmadi hala icimde kaldi cok isterdim normal dogum yapabilmeyi. Bence simdiden bunlari dusunup strese girme. Ben zorunlu olmadikca sezeryan istemezdim istemedim de zaten nasip sezeryanmis. Bunda da o gunleri gorebilirsem insallah onceden gun belirlenmesine karsiyim ne zaman sancim baslar o zaman gidip sezeryana girerim nasip bakalim
Anladım canım Allah o aylar a gelmeyi nasip etsin inşallah ilk düşündüğüm bu ama hamile kalmadan önce bile düşünüyordum nasıl doğum yapcam diye biraz korku var açıkcası
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize.sezeryandan ne kadar sonra topladın kendini canım

gunaydın kızlar gunaydın dıyorum cunku daha yataktan kalkabılelı 1 saat anca olmuştur :anne:mıdemın bulantısından kalkasım hıcbırsey yapasım gelmiyor eşim sagolsun ne istersem yapıyor ama bugun kramp girmeye basladı rahim genişliyor biliyorum ama korkuyorum hareket etmeye kızlar :anneadayı::110:

Merhaba anneler. Mide bulantısı devam edenlere rabbim yardım etsin. Bugün ilk defa kocamı gönderdikten sonra midem bulandı benim de. Kalktım tuvalete ama kusabilecegimi hiç sanmıyordum. Çünkü ben hasta oldugumda bile yapamam o işi. Acı su geldi. Sanki dedim günlerdir midem boşta. Artık hastalıktan olabilir. 3 gündür boğazlarım şiş. Baş ağrısı ile yatıyorum. İlk defa oldu ama devamı gelir mi bilemiyorum ama bunu sürekli yaşayanların rabbim yardımcısı olsun.

Anladım canım Allah o aylar a gelmeyi nasip etsin inşallah ilk düşündüğüm bu ama hamile kalmadan önce bile düşünüyordum nasıl doğum yapcam diye biraz korku var açıkcası
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize.sezeryandan ne kadar sonra topladın kendini canım
Ben cok cabuk toparladim cok sukur ama annem bana cok uyi bakti gelen giden de cok olnayinca iyi dinlenip cabuk topladim kendimi cok sukur

Bugün benim hafif kahverengi lekelenme oldu..
Iç camasirimda bi tırnak kadar gördüm. .
Peceteye de iki defa geldi..
Temizliğe başlamıştık eşimle
Ben hemen bırakıp yattım 3-4 saattir yatıyorum. .
Devamı gelmedi kesildi..
Doktora da gitmedim
Internette okudum cd devamı gelmiyorsa korkulacak bişey yok diyordu.

Bi de acayip acikiyorum ne yesem diye düşünüp duruyorum. ..

Ilk defa yasayacaksin tabi simdiden icinde korkulu bir heyecan normaldir.
Bende oyleydim ilkinde cok endiseleniyordum nasil olacak diye.
Oldu bitti Allaha Şükür.
Insallah hepimizin ki kolayca geciverir.
Simdi tadini cikarmak lazım bugunlerin :)

Merhaba anneler. Mide bulantısı devam edenlere rabbim yardım etsin. Bugün ilk defa kocamı gönderdikten sonra midem bulandı benim de. Kalktım tuvalete ama kusabilecegimi hiç sanmıyordum. Çünkü ben hasta oldugumda bile yapamam o işi. Acı su geldi. Sanki dedim günlerdir midem boşta. Artık hastalıktan olabilir. 3 gündür boğazlarım şiş. Baş ağrısı ile yatıyorum. İlk defa oldu ama devamı gelir mi bilemiyorum ama bunu sürekli yaşayanların rabbim yardımcısı olsun.

Gecmis olsun.bogaz icin tuzlu su ile gargara cok iyi geliyor bana.
Bas agrisi ilk gebeliğimde de yasadim simdi de yaşıyorum ne yazik ki :(
Hepsi gececek insallah

Ilk defa yasayacaksin tabi simdiden icinde korkulu bir heyecan normaldir.
Bende oyleydim ilkinde cok endiseleniyordum nasil olacak diye.
Oldu bitti Allaha Şükür.
Insallah hepimizin ki kolayca geciverir.
Simdi tadini cikarmak lazım bugunlerin :)
Doğru canım inşallah rahat hamilelikler nasip etsin Rabbim hepimize

Gecmis olsun.bogaz icin tuzlu su ile gargara cok iyi geliyor bana.
Bas agrisi ilk gebeliğimde de yasadim simdi de yaşıyorum ne yazik ki :KK43:
Hepsi gececek insallah
Sağolasın. Tuzlu su iyi fikir. Gargara yaparım. Doğal tedavi sonuç olarak. Biraz önce yine istifar ettim. Canım hiç bir şey istemiyor. Başlar ise bulantı 6. Haftadan sonra diyorlardı. Bugün 6+6 olunca dedim heralde sık olmasa da bende bulantı olacak. Beni bulantı değilde baş ağrısı sarsıyor maalesef. Senin ikinciymis. İnşallah birinciden daha rahat geçer ikinci. Bizim başımıza ne geleceğini billmeden yürürken bu yolda sizler daha mı şanslı yoksa daha mı gerginsiniz bilemiyorum ama. Allah hepimizinyar ve yardımcısı olsun.

Nanenin fazlası zararlı mıydı? Ben hep unutmuşum sakıncalı gıdaları ya!:KK39:
Maydonoz yasak biliyorum ama naneyi bilmiyorum çokca tüketmiyorum zaten
Bugün benim hafif kahverengi lekelenme oldu..
Iç camasirimda bi tırnak kadar gördüm. .
Peceteye de iki defa geldi..
Temizliğe başlamıştık eşimle
Ben hemen bırakıp yattım 3-4 saattir yatıyorum. .
Devamı gelmedi kesildi..
Doktora da gitmedim
Internette okudum cd devamı gelmiyorsa korkulacak bişey yok diyordu.

Bi de acayip acikiyorum ne yesem diye düşünüp duruyorum. ..
Dinlen bol bol
Bnde acıkınca acıktığımı hissediyorum
Özellikle h.sonlarım baygın geçiyor bnm
Çok kötüyüm

Back