• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kizlar hanginiz aranizda limon yeneye basladi cunku ben 2 gundur tuzlayip limon yiyorum :KK66: midemin bulantisini aliyor :KK66: oglumdada kilo kilo limon yedim acaba buda mi erkek olacak diyorum :KK66:) kizlar siz ne yiyirsunuz eksimi tatli mi ?
Tatlıya karşı hiç istek duymuyorum ki normalde çikolatasız asla gün geçirmezdim. Tuzlu ve ekşi şeyler yiyorum sadece

Aynen dahada artti dimi. Bi tek bana mi ole gelio diyodum. Hele gecen iki gun ne yediysem gitti. Midem tuttuklarinida daha almaz olmustu. Hafta ilerledikce artiyo galiba. Ne zaman inise geccegi merak konusu:KK43:
Ölücem artık bulantıdan kusmaktan ya yaşamaktan zevk alamaz oldum sen nasılsın

İyi akşamlar kızlar sizlere bir sorum olacaktı dün bat günümü ben 2 gün öncesinde idrar testinde çift çizgi gördüm 3 adet değişik markada. Bu sabah kahverengi akintim geldi özelde kan verdim değerim 23 çıktı canım çok sıkkın değerim çok az değil mi? Adet gununde 1 gün sonrası için. . Düşük mu yapıyorum aranızda böyle bişey yaşayan oldu mu

Ben yaşamadım ama sıkma canını yarın geçsin sonraki gün bidaha baktır b hcg değerine. .
Belki geç döllenme olmuştur. .
Icini ferah tut...

Kizlar hanginiz aranizda limon yeneye basladi cunku ben 2 gundur tuzlayip limon yiyorum :KK66: midemin bulantisini aliyor :KK66: oglumdada kilo kilo limon yedim acaba buda mi erkek olacak diyorum :KK66:) kizlar siz ne yiyirsunuz eksimi tatli mi ?

Ben de cubuk kraker yemeye başladım. .
Akşamları midem bulanıyor benim de...
Denedim bulantı olduğu zaman cubuk kraker yedim bulantı geçti. ..
Artık eve stok yaparız. ..

Hastanedeyim kan idrar alindi serum verildi biyokimya hemogram blmem ne blmem nee
Artik dayanamiyorum. Yatiyorum suan acilde :KK43:

Geçmiş olsun cnm ya..
Ay bu bebislerin bize cektirdikleri. .
Şimdiden başladılar. ..
Allah acılarını göstermesin...

Bende bulantıdan çok bunalmış durumdayım, en son çare olarak B6 vitamini almamı önerdi doktorum. Tek başına satılan bir tek GNC diye Bitkisel takviye satan bir markadan bulup aldım. Üç gündür içiyorum, bugün ilk kez çorba dışında bir şeyler yiyebildim. Eğer ilaç konusunda çekinceniz var ama dayanmakta da zorlanıyorsanız size de öneririm. Vitamin olduğu için hiç bir şekilde zarar verme ihtimali yok dedi çünkü doktorum. Bulantı insanı her şeyden soğutan bir durummuş gerçekten ya :( Allah hepimizin yardımcısı olsun, belirtim yok diyen arkadaşlarımıza da maşallah, böyle devam eder hiç sıkıntı çekmezler inşallah :)

Ekşi,acı tuzlu sadece üçüyle yaşayabilirim şuanda normalde tatlı seven biriyim ama şuanda değil

Ben de öyleyim :KK43: dipteyim artık hep mi böyle sürecek umutsuzluğuna kapıldım
En az ilk 3 ay böyle gidecek ama gerçekten çok zor annemde kalıyorum eve banyo yapmaya falan geldim ama geldiğimden beri kusuyorum WC ye bile kalkacak halim kalmadı ki banyoya gireyim çok zormus gerçekten yaşamayan bilemez

Merhaba arkadaşlar radyoloji doktoru muayene etti bebeğimin kalbi atıyor dakikada 180 kez atıyordu biraz hızlıymış sebebide kese komşuluğunda 65x35x57 mm büyüklüğünde hematom var keseye baskı yapıyor bebeğim ve ben stres altında kalıyoruz haliyle bu durumda tek şansım bol dua nolur sizlerde dua edin bize bu mübarek günde herşey gönlünüzce olsun
Hematom ne ki bu yüzden mi kanaman oluyo bak bebeğin seninle inşallah hep seninle kalacak dualarim senine

Günaydın arkadaşlar
Dün 10 da yatmıştım 9 da kalktım maşallah güzel uyudum ama sabaha karşı midem çok bulandı açlıktan kalkar kalkmaz çubuk kraker yiyorum bastırıyor
Bu arada annem gelcek bugün sevdiğim şeyleri yapcak çünkü mutfakta ve tuvalette fazla vakit geçiremiyorum öğürmekten ama bu sabah hiç öğürmedim maaşallah
Güzel pazarlar olsun..

Günaydın hanımlar benim de canım inanilmaz acı istiyor her yemekte acı biber yemeye başladım eksi tatlı farketmiyor ne görsem canım istiyor ne olacak bu halim bilmem
sabah bulantilarim hafif hafif var sürekli bulantı yaşayanların Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda duzelirler

Back