• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Günaydın hanımlar benim de canım inanilmaz acı istiyor her yemekte acı biber yemeye başladım eksi tatlı farketmiyor ne görsem canım istiyor ne olacak bu halim bilmem
sabah bulantilarim hafif hafif var sürekli bulantı yaşayanların Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda duzelirler
Bence çok şanslısın canım benim herşeye karşı tiskinme var tatlı delisiydim ama ne tatlı ne turşu hiçbişey istemiyor canım kuru şeyler tüketebiliyorum simit, yağsız börek gibi...iştahlı olman çok güzell:)

Annelerimizin Hakkı ödenmez bana 10 gündür annem bakıyor suyumu bile ayağıma getiriyor Allah razı olsun
Bana da eşim bakıyordu canım bugün çalışmaya başlıyor sağolsun yataktan hiç kaldırmadı yıllık izni bitti nasıl alışmıştım şimdi 9 larda gelcek ekmek parası mecbur işte..

Canım yeni gordum bulantıdan mı geçmiş olsun bende mi gitsem aynı durdayız ne dediler
Hemogram la biyokimya aldi idrar kan. Serum taktilar. Yattim. Sonra sonuclar cikti. Geldi dr sonuclarin kotu cikmis gercekten cok kusmussun dedi :.( yine atak olursa gorusurux ama bi daha karsilasmayiz ins dedi. Klasik oneriler cubuk kraker vs vs vs yudum yudum su ic oda bulandirir dedi bnde suyu unuttum dedim. Oyle iste. :( kollarimin morarmasindan baska bise olmuyo.. ama sonuclar kotu dedi

Günaydin guzel hamisler:KK37:

Ben de 2 3 gün annemde kaliyorum. Baya rahat oluyor oyle. Evdeyken de cok yormuyorum kendimi kolay pratik yemekler yapiorum.:KK24:

Bence cok sanslısın canım benim herşeye karşı tiskinme var tatlı delisiydim ama ne tatlı ne turşu hiçbişey istemiyor canım kuru şeyler tüketebiliyorum simit, yağsız börek gibi...iştahlı olman çok güzell:)
Evet canim cok sukur kizimda da bulantim olmamisti insallah bu da boyle devam eder.
annelerin hakki odenmez tabi benim olk hamileligimde annem cok yardim etmisti sagolsun ama bu sefer yardim istemiyorum cunku ikinci cocugu istemiyorlardi hem annem hem babam bende muhtac olmak istemiyorum madem bakamayacaktin neden yaptin demesinler diye demezler de dusunurler. Esimden Allah razi olsun cok yardim ediyor bana her isimi goruyor simdilik boyle idare ediyoruz insallah hepimiz rahat hamilelik geciririz tadini cikaririz

Ac
Günaydın hanımlar benim de canım inanilmaz acı istiyor her yemekte acı biber yemeye başladım eksi tatlı farketmiyor ne görsem canım istiyor ne olacak bu halim bilmem
sabah bulantilarim hafif hafif var sürekli bulantı yaşayanların Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda duzelirler
Acı ve erik bol yiyorum tatlı istemiyor hıc Can'ım benımde gece yatakda dönünce midem bulanıyor bırde sabh ları mutfağa girer sem

Evet canim cok sukur kizimda da bulantim olmamisti insallah bu da boyle devam eder.
annelerin hakki odenmez tabi benim olk hamileligimde annem cok yardim etmisti sagolsun ama bu sefer yardim istemiyorum cunku ikinci cocugu istemiyorlardi hem annem hem babam bende muhtac olmak istemiyorum madem bakamayacaktin neden yaptin demesinler diye demezler de dusunurler. Esimden Allah razi olsun cok yardim ediyor bana her isimi goruyor simdilik boyle idare ediyoruz insallah hepimiz rahat hamilelik geciririz tadini cikaririz
İNşallahhh canım amin
Peki ilk doğumun nasıl oldu ben çok korkuyorum doğumun her türlüsünden ama Rabbim o günlere getirsin hayırlısı ile kolay doğumlar versin inşallah hepimize

Gunaydin kizlar ..inanin hic uyumakla falan alakasi yok hormonlarinizin ogunki durumu ile bagli ..kac gundur dogru durust uyumadim ama iyiydim hafif bulantiyla biweyler yiyodum bugun cok guzel uyumama ragmen yeniden bawa sardi sut icdim cikti ne yedimse cikardim anliyacaginiz bizde artik ogle oldu halal oturuyorum boyle bakalim ama bu durumdan rahatsiz olmaya bawladim bi haftada 69 dan 66 kiloya duwtum ve vermeye devam ediyorum...bakalim artik yarin randevum var doktor ne diyecek bu duruma..ama kendi duwuncem bu sorunu yawayan her birimiz 3 ayi gectikten sonra gercekten gectigini rahatladigimizi ve iwtahimizin acildigini goreceyiz pek cok kiwide boyle inwAllah bizde oyle oluruz

Valla dus almak bile haram oldu bee. Bu kadarda olmasin bizede yazik yani ;( jel kokusu sampuan kokusu mahvedio beni ve sicak su tabiki. Donuyorum zaten benim gibi olan varmi. Evde polar gecelik ustumde yorgan battaniye yatiyorum. Ya . Donuyorum cok usuyorum bazen..

Ac

Acı ve erik bol yiyorum tatlı istemiyor hıc Can'ım benımde gece yatakda dönünce midem bulanıyor bırde sabh ları mutfağa girer sem
Tatliyi suan bulantimiz oldugu icin yiyemiyoruz canim. Dun acilde dr bana tatlidan uzak dur bulantini artirir suyuda yudum yudum ic zorlama ama icmeye de calis dedi solemesi kolay..:110::bicak::KK1:..

Back