- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha erken mi acaba 1-2 hafta sonra başlar diyorlarBende de yok canım, merak etme. İlk hamileliğimde de hiç olmamıştı.
Bence çok şanslısın canım benim herşeye karşı tiskinme var tatlı delisiydim ama ne tatlı ne turşu hiçbişey istemiyor canım kuru şeyler tüketebiliyorum simit, yağsız börek gibi...iştahlı olman çok güzell:)Günaydın hanımlar benim de canım inanilmaz acı istiyor her yemekte acı biber yemeye başladım eksi tatlı farketmiyor ne görsem canım istiyor ne olacak bu halim bilmem
sabah bulantilarim hafif hafif var sürekli bulantı yaşayanların Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda duzelirler
Bana da eşim bakıyordu canım bugün çalışmaya başlıyor sağolsun yataktan hiç kaldırmadı yıllık izni bitti nasıl alışmıştım şimdi 9 larda gelcek ekmek parası mecbur işte..Annelerimizin Hakkı ödenmez bana 10 gündür annem bakıyor suyumu bile ayağıma getiriyor Allah razı olsun
Benimde bugün yok canım kötü şeyler aklına getirme sende benim gibi güzel uyuyup dinlendiysen bununda etkisi olduğunu düşünüyorumGünaydın güzel anneler, benim de dünden beri bulantım kesildi gibi. Korkuyorum acaba bir şey mi oldu bebeğime diye
Hemogram la biyokimya aldi idrar kan. Serum taktilar. Yattim. Sonra sonuclar cikti. Geldi dr sonuclarin kotu cikmis gercekten cok kusmussun dedi :.( yine atak olursa gorusurux ama bi daha karsilasmayiz ins dedi. Klasik oneriler cubuk kraker vs vs vs yudum yudum su ic oda bulandirir dedi bnde suyu unuttum dedim. Oyle iste. kollarimin morarmasindan baska bise olmuyo.. ama sonuclar kotu dediCanım yeni gordum bulantıdan mı geçmiş olsun bende mi gitsem aynı durdayız ne dediler
Bende ayniyim. Yine hastanelik oldum iste baska bise yok. 2 gune bi acil yoluÖlücem artık bulantıdan kusmaktan ya yaşamaktan zevk alamaz oldum sen nasılsın
Evet cnm haklısın güzelce uyudum ben de belki ondan bulanmıyor olabilir..Benimde bugün yok canım kötü şeyler aklına getirme sende benim gibi güzel uyuyup dinlendiysen bununda etkisi olduğunu düşünüyorum
Evet canim cok sukur kizimda da bulantim olmamisti insallah bu da boyle devam eder.Bence cok sanslısın canım benim herşeye karşı tiskinme var tatlı delisiydim ama ne tatlı ne turşu hiçbişey istemiyor canım kuru şeyler tüketebiliyorum simit, yağsız börek gibi...iştahlı olman çok güzell:)
Acı ve erik bol yiyorum tatlı istemiyor hıc Can'ım benımde gece yatakda dönünce midem bulanıyor bırde sabh ları mutfağa girer semGünaydın hanımlar benim de canım inanilmaz acı istiyor her yemekte acı biber yemeye başladım eksi tatlı farketmiyor ne görsem canım istiyor ne olacak bu halim bilmem
sabah bulantilarim hafif hafif var sürekli bulantı yaşayanların Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda duzelirler
Aynen canımEvet cnm haklısın güzelce uyudum ben de belki ondan bulanmıyor olabilir..
İNşallahhh canım aminEvet canim cok sukur kizimda da bulantim olmamisti insallah bu da boyle devam eder.
annelerin hakki odenmez tabi benim olk hamileligimde annem cok yardim etmisti sagolsun ama bu sefer yardim istemiyorum cunku ikinci cocugu istemiyorlardi hem annem hem babam bende muhtac olmak istemiyorum madem bakamayacaktin neden yaptin demesinler diye demezler de dusunurler. Esimden Allah razi olsun cok yardim ediyor bana her isimi goruyor simdilik boyle idare ediyoruz insallah hepimiz rahat hamilelik geciririz tadini cikaririz
Ne guzel gene yemek yapabiliomussun. Mutfaga giriyosun demekki.Günaydin guzel hamisler
Ben de 2 3 gün annemde kaliyorum. Baya rahat oluyor oyle. Evdeyken de cok yormuyorum kendimi kolay pratik yemekler yapiorum.
Tatliyi suan bulantimiz oldugu icin yiyemiyoruz canim. Dun acilde dr bana tatlidan uzak dur bulantini artirir suyuda yudum yudum ic zorlama ama icmeye de calis dedi solemesi kolay....Ac
Acı ve erik bol yiyorum tatlı istemiyor hıc Can'ım benımde gece yatakda dönünce midem bulanıyor bırde sabh ları mutfağa girer sem
Bnde çooook merak ediyorumAcaba erkek mi kiz )