• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kizlar gobis durumunuz nasil? Siskinlik var mi?

canim sana bisii sorucam dogum tarihlerimiz nerdeyse ayni benim sat 26 mart keseyi goremedik biz henuz 4+5 te en son dr a gittik hcg degerim 12.430 du ama vajinal ultrasonda dahil gorunmedi sizin gorundu mu hcg degerin nasil benim son olarak 4+6 da 20.020 di yuksek mi kizlar nolur yardim edin canim cok sikkin cok tedirginim

Sağolasın. Tuzlu su iyi fikir. Gargara yaparım. Doğal tedavi sonuç olarak. Biraz önce yine istifar ettim. Canım hiç bir şey istemiyor. Başlar ise bulantı 6. Haftadan sonra diyorlardı. Bugün 6+6 olunca dedim heralde sık olmasa da bende bulantı olacak. Beni bulantı değilde baş ağrısı sarsıyor maalesef. Senin ikinciymis. İnşallah birinciden daha rahat geçer ikinci. Bizim başımıza ne geleceğini billmeden yürürken bu yolda sizler daha mı şanslı yoksa daha mı gerginsiniz bilemiyorum ama. Allah hepimizinyar ve yardımcısı olsun.
Sanirim 2.olunca daha tecrübeli olunuyor.tabi daha cok yeni bu cevabi vermek icin her gebelik birbirinden farkli diyorlar.
Bas agrisi icin basima tulbent bağlıyordum hafifletiyordu dayanılmaz agrilar icin hafif agri kesici yazmisti dr.um.simdilik dayanilmaz değil ama ilerleryen zamanlarda nasil olur bilemiyorum.
2.trimester cok daha rahat geciyor bircok gebe için

canim sana bisii sorucam dogum tarihlerimiz nerdeyse ayni benim sat 26 mart keseyi goremedik biz henuz 4+5 te en son dr a gittik hcg degerim 12.430 du ama vajinal ultrasonda dahil gorunmedi sizin gorundu mu hcg degerin nasil benim son olarak 4+6 da 20.020 di yuksek mi kizlar nolur yardim edin canim cok sikkin cok tedirginim
Bir daha ki muayene de keseyi gorursunuz inşallah.

Günaydın güzel anne adayları, ben bugün işe başlıyorum tekrar. Biraz kaygılıyım devam edebilecek miyim, bulantılarım ne olacak diye. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Hepimizin Allah yardımcısı olsun, inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza :)

Günaydın güzel anne adayları, ben bugün işe başlıyorum tekrar. Biraz kaygılıyım devam edebilecek miyim, bulantılarım ne olacak diye. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Hepimizin Allah yardımcısı olsun, inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza :)
Ben de aynen bugün tekrar başlıyorum işe ve aşırı kaygılıyım mide bulantılarım yüzünden. Dua ediyorum sadece. Halimiz nolucak hiç bilmiyorum:(

Günaydın kızlar bende raporluydum bugun işe basladım malesef.
cok halsizim işte zor duruyorum. evde halsizlik tansiyon düşüklüğünden hep yatıyodum :KK43:
hayırlısıyla şu 1 ayı atlatsam rahatlıcam inşallah
Ben de bugün başladım yine midem alt üst okuldan nefret ediyorum resmen gözümde karardı

Günaydin güzel hamisler :KK49:

Ben 21 nisanda hcg baktirdim. Beklenen adetimden 2 gun once. 26 cikti. Test sonucunda doktoru aradim. Bana 10 gun sonra gelmem gerektigini soyledi. Doktora bugun gidiyorum. Bir daha test yaptirmadim ultrasonda bugun olucaj isallah. Canini sikma kese erken gozukmuyor diye biliyorum.
Ben normalde zayif biriyim aksamlari muthis bir gaz siskinligim oluyor o da hemen belli oluyor.
O bende de oluyor. Bariz gobekleniyorum aksamlari.
Günaydın güzel hanımlar. Ben dün deniz sezonunu açtım.Darısı sizlerin başına :KK66: Doktorum yürüyüşle beraber bol bol yüzme tavsiye etti ilk aylardan itibaren. Güzel haberler alacağımız hayırlı bir gün olsun inşallah.
Yeni emojilerimizde olmuş, süper. :oha: Kocaman sevgiler herkese. :spor::skandal:
Aa doktor yuzme verdi mi bende yuzmeyi biraktim hamile oldugumu ogrenince. Bugun soriyim en iyisi.

C
Günaydın kızlar bende raporluydum bugun işe basladım malesef.
cok halsizim işte zor duruyorum. evde halsizlik tansiyon düşüklüğünden hep yatıyodum :KK43:
hayırlısıyla şu 1 ayı atlatsam rahatlıcam inşallah
Cok gecmis olsun benim de ilk hamileligimde tansiyonum cok dusuyordu ac kalmamaya dikkat et miden kaldiriyorsa sik araliklarla az az ye gece uzun sure mideye bisey girnedigi icin bende sabah cok olurdu onlemini o sekilde al Allah yardimcin olsun

bir tek bende şiddetli geçiyor sanıyordum burdaki annişlerin hemen hemen hepsi aynı dertten mustaripmiş :( benim özellikle cuma günü başlayan baş dönmelerim ve bulantılarım beni mahvetti hafta sonu ful yatarak geçirdim. halsizliği söylemiyorum bile .. doğru dürüst yemek yiyemiyorum bende Memurum sabah iş yerime elimde koca bir sefer tası içi çorba dolu masamda yiyorum gelen geçen bakıyor :KK23::oops::KK23::oops:

Back