- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun canım yine buna da şükür hiç değilse ilaç sayesinde birşeyler yiyebiliyormuşsun. Umarım ilerleyen zamanlarda azalır bu bulantıların.Valla artik standarta bindi . Sabah bos mideye bi posta gidiyorum. Sonra zorla biseler yiorum. Tutmaya calissamda durmuyo yarim saate kalmadan oda cikiyo. Zorla serle saati 1 ediyorum zoferi iciyorum. Ondan sonra tamamdir. Yicegimide yiorum suyumuda iciyorum elma vs de yiorum aksama kadar kusmadan devam. Her gun bole artik. Zoferide erkenden icmek istemiyorum etkisi aksamada kalsin die o yuzden 1 2 belki 3 kusmadan sonra saati gecirip iciyorum
bi minnak kese daha göründü maaşallahtatlımm merhaba hamilelik takvimini yapmışsın hayırlı olsunn biz bugün keseyi gördük altdan muayeneyle herşey güzel görünüyor dedi doktor. darısı sana olsun kuzum
bu arada 31 aralık demişsin bendede öyle bir ihtimal var çünki erken dölleme oldu aman sağlıklıca kucağımıza alalımda Aralık veya Ocak önemli değil
Ayy kizlar valla ben tukendim napcagimida bilmiyorum artik ölcem :.( buda olmadi zoferde fayda etmedi. Bugun yedigim tek sey bi tane yumurta oldu hersey cikti gitti. Su falan unuttum zaten. Napcagimi artik gercekten bilmez haldeyim. Psikolojimde bozuldu bunalima giriyorum simdi gene gitsem hastaneye yatircak galiba beni ama pazartesi yola cikcm yatirirsa kalirim. Oraya gidince bole devam ederse orda gitcem artik yatirsinlar beni dayanamiorummmn
çok sağoll tatlım aynen yuvamız daha minnacık bebiş daha susam tanesi susamlı simidim benimm inşallah sağlıcakla gelişir hepimizinkiibi minnak kese daha göründü maaşallah
Boşa denmiyor anaların hakkı ödenmez diyeAyy kizlar valla ben tukendim napcagimida bilmiyorum artik ölcem :.( buda olmadi zoferde fayda etmedi. Bugun yedigim tek sey bi tane yumurta oldu hersey cikti gitti. Su falan unuttum zaten. Napcagimi artik gercekten bilmez haldeyim. Psikolojimde bozuldu bunalima giriyorum simdi gene gitsem hastaneye yatircak galiba beni ama pazartesi yola cikcm yatirirsa kalirim. Oraya gidince bole devam ederse orda gitcem artik yatirsinlar beni dayanamiorummmn
canım benimde oluyor ara ara rahim genişliyor damarlar açılıyor endişe etme. yat dinlen içini ferah tutKızlar benim sağ kasığım ağrıyor sızı şeklinde 2 saattir normal mi sizce çok korkuyorummmm...
canım benimde oluyor ara ara rahim genişliyor damarlar açılıyor endişe etme. yat dinlen içini ferah tut
aynen canım film dizi felan seyret düşünme derin nefesler al rahatlla. bende endişe ediyorum bazen iş yerindede ayakdayım sürekliDoktorum da normal ilk gebeliklerde özellikle dedi ama hep bi endişe var ister istemez kendimi oyalayayım en iyisi ben biraz
şuan hamile olan başka bir arkadaşım bu belirtisiz hallerini arıyacaksın demişti sanada diyorum canım keyfini sürelim benimde hemen hemen hiç belirti yok henüz meme ucları sızlıyor ve ara ara kasığımda batmalar o kadar çok şükürkızlar bende hiç belirti yok normal midir? göğüs ucu hassasiyeti vardı o da gitti. şimdi başım dönüyor ama sadece progestan aldığımda
Bende de yok canım, merak etme. İlk hamileliğimde de hiç olmamıştı.kızlar bende hiç belirti yok normal midir? göğüs ucu hassasiyeti vardı o da gitti. şimdi başım dönüyor ama sadece progestan aldığımda
Canım değerin kaç olduğu önemli değil, iki günde iki katına çıkması önemli. Ayrıca eğer hamilelik bu dönemde sonlanırsa düşük olarak düşünme lütfen. O durumda kimyasal gebelik olur. Yani döllenme olduktan sonra rahime hiç ulaşmamıştır yumurta. Ben aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım, mart ayında tekrar hamile kaldım Allaha şükür.İyi akşamlar kızlar sizlere bir sorum olacaktı dün bat günümü ben 2 gün öncesinde idrar testinde çift çizgi gördüm 3 adet değişik markada. Bu sabah kahverengi akintim geldi özelde kan verdim değerim 23 çıktı canım çok sıkkın değerim çok az değil mi? Adet gununde 1 gün sonrası için. . Düşük mu yapıyorum aranızda böyle bişey yaşayan oldu mu
Ben ne bulursa yiyenlerdenim. Ne görsem canım çekiyor.Kizlar hanginiz aranizda limon yeneye basladi cunku ben 2 gundur tuzlayip limon yiyorum midemin bulantisini aliyor oglumdada kilo kilo limon yedim acaba buda mi erkek olacak diyorum ) kizlar siz ne yiyirsunuz eksimi tatli mi ?
Sağlıkla kucağına al canım inşallah bebisini çok teşekkür ederim cevabın içinCanım değerin kaç olduğu önemli değil, iki günde iki katına çıkması önemli. Ayrıca eğer hamilelik bu dönemde sonlanırsa düşük olarak düşünme lütfen. O durumda kimyasal gebelik olur. Yani döllenme olduktan sonra rahime hiç ulaşmamıştır yumurta. Ben aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım, mart ayında tekrar hamile kaldım Allaha şükür.
Tatlı isteğim sıfır bnmKizlar hanginiz aranizda limon yeneye basladi cunku ben 2 gundur tuzlayip limon yiyorum midemin bulantisini aliyor oglumdada kilo kilo limon yedim acaba buda mi erkek olacak diyorum ) kizlar siz ne yiyirsunuz eksimi tatli mi ?