• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kizlar merhaba umarim herkes iyidir sayfalar su gibi akip gidiyor yetisemiyorum hiziniza ;) pek giremiyorum bizde bugun 6+6 olduk cok sukur yarin 7 haftalik olacaz insallah

Valla artik standarta bindi . Sabah bos mideye bi posta gidiyorum. Sonra zorla biseler yiorum. Tutmaya calissamda durmuyo yarim saate kalmadan oda cikiyo. Zorla serle saati 1 ediyorum zoferi iciyorum. Ondan sonra tamamdir. Yicegimide yiorum suyumuda iciyorum elma vs de yiorum aksama kadar kusmadan devam. Her gun bole artik. Zoferide erkenden icmek istemiyorum etkisi aksamada kalsin die o yuzden 1 2 belki 3 kusmadan sonra saati gecirip iciyorum
Allah yardımcın olsun canım yine buna da şükür hiç değilse ilaç sayesinde birşeyler yiyebiliyormuşsun. Umarım ilerleyen zamanlarda azalır bu bulantıların.
tatlımm merhaba hamilelik takvimini yapmışsın hayırlı olsunn :KK200: biz bugün keseyi gördük altdan muayeneyle herşey güzel görünüyor dedi doktor. darısı sana olsun kuzum:anneadayı::nazar:
bu arada 31 aralık demişsin bendede öyle bir ihtimal var çünki erken dölleme oldu aman sağlıklıca kucağımıza alalımda Aralık veya Ocak önemli değil :anneadayı::KK68:
bi minnak kese daha göründü maaşallah :anneadayı::KK200:

Ayy kizlar valla ben tukendim napcagimida bilmiyorum artik ölcem :.( buda olmadi zoferde fayda etmedi. Bugun yedigim tek sey bi tane yumurta oldu hersey cikti gitti. Su falan unuttum zaten. Napcagimi artik gercekten bilmez haldeyim. Psikolojimde bozuldu bunalima giriyorum :( simdi gene gitsem hastaneye yatircak galiba beni ama pazartesi yola cikcm yatirirsa kalirim. Oraya gidince bole devam ederse orda gitcem artik yatirsinlar beni dayanamiorummmn

Ayy kizlar valla ben tukendim napcagimida bilmiyorum artik ölcem :.( buda olmadi zoferde fayda etmedi. Bugun yedigim tek sey bi tane yumurta oldu hersey cikti gitti. Su falan unuttum zaten. Napcagimi artik gercekten bilmez haldeyim. Psikolojimde bozuldu bunalima giriyorum :KK43: simdi gene gitsem hastaneye yatircak galiba beni ama pazartesi yola cikcm yatirirsa kalirim. Oraya gidince bole devam ederse orda gitcem artik yatirsinlar beni dayanamiorummmn

Ay cnm ya durumun çok zor allah yardimcin olsun senin bebisin şimdiden seni rahatsız etmeye başlamış. .
Allah daha beterinden saklasin.
Bnm bi tanıdığım vardı 9 ay boyunca ekmek ve türlerini ağzına koyamadi. .
Onun da ekmeğe karşı hassasiyeti vardı. .

Bnm de kasık ağrım çok ..
Bi sağdan bi soldan sancı çekiyorum. ..

Ayy kizlar valla ben tukendim napcagimida bilmiyorum artik ölcem :.( buda olmadi zoferde fayda etmedi. Bugun yedigim tek sey bi tane yumurta oldu hersey cikti gitti. Su falan unuttum zaten. Napcagimi artik gercekten bilmez haldeyim. Psikolojimde bozuldu bunalima giriyorum :KK43: simdi gene gitsem hastaneye yatircak galiba beni ama pazartesi yola cikcm yatirirsa kalirim. Oraya gidince bole devam ederse orda gitcem artik yatirsinlar beni dayanamiorummmn
Boşa denmiyor anaların hakkı ödenmez diye
Allah yardımcın olsun
Doktorlar bu kadarına ne diyor normalmi ?

Kızlar benim sağ kasığım ağrıyor sızı şeklinde 2 saattir normal mi sizce :( çok korkuyorummmm...

kızlar bende hiç belirti yok normal midir? göğüs ucu hassasiyeti vardı o da gitti. şimdi başım dönüyor ama sadece progestan aldığımda

Doktorum da normal ilk gebeliklerde özellikle dedi ama hep bi endişe var ister istemez kendimi oyalayayım en iyisi ben biraz :KK200:
aynen canım film dizi felan seyret düşünme derin nefesler al rahatlla. bende endişe ediyorum bazen iş yerindede ayakdayım sürekli :(
ama ocak ayında yaşadığım kimyasal da kasık ağrıları çok farklıydı ve daha sancılıydı Allah bidaha yaşatmasın :nazar:

kızlar bende hiç belirti yok normal midir? göğüs ucu hassasiyeti vardı o da gitti. şimdi başım dönüyor ama sadece progestan aldığımda
şuan hamile olan başka bir arkadaşım bu belirtisiz hallerini arıyacaksın demişti sanada diyorum canım keyfini sürelim benimde hemen hemen hiç belirti yok henüz meme ucları sızlıyor ve ara ara kasığımda batmalar o kadar çok şükür

İyi akşamlar kızlar sizlere bir sorum olacaktı dün bat günümü ben 2 gün öncesinde idrar testinde çift çizgi gördüm 3 adet değişik markada. Bu sabah kahverengi akintim geldi özelde kan verdim değerim 23 çıktı canım çok sıkkın değerim çok az değil mi? Adet gununde 1 gün sonrası için. . Düşük mu yapıyorum aranızda böyle bişey yaşayan oldu mu

Kizlar hanginiz aranizda limon yeneye basladi cunku ben 2 gundur tuzlayip limon yiyorum ;) midemin bulantisini aliyor ;) oglumdada kilo kilo limon yedim acaba buda mi erkek olacak diyorum ;)) kizlar siz ne yiyirsunuz eksimi tatli mi ?

İyi akşamlar kızlar sizlere bir sorum olacaktı dün bat günümü ben 2 gün öncesinde idrar testinde çift çizgi gördüm 3 adet değişik markada. Bu sabah kahverengi akintim geldi özelde kan verdim değerim 23 çıktı canım çok sıkkın değerim çok az değil mi? Adet gununde 1 gün sonrası için. . Düşük mu yapıyorum aranızda böyle bişey yaşayan oldu mu
Canım değerin kaç olduğu önemli değil, iki günde iki katına çıkması önemli. Ayrıca eğer hamilelik bu dönemde sonlanırsa düşük olarak düşünme lütfen. O durumda kimyasal gebelik olur. Yani döllenme olduktan sonra rahime hiç ulaşmamıştır yumurta. Ben aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım, mart ayında tekrar hamile kaldım Allaha şükür.

Kizlar hanginiz aranizda limon yeneye basladi cunku ben 2 gundur tuzlayip limon yiyorum :KK66: midemin bulantisini aliyor :KK66: oglumdada kilo kilo limon yedim acaba buda mi erkek olacak diyorum :KK66:) kizlar siz ne yiyirsunuz eksimi tatli mi ?
Ben ne bulursa yiyenlerdenim. :oops: Ne görsem canım çekiyor. :KK57:

Canım değerin kaç olduğu önemli değil, iki günde iki katına çıkması önemli. Ayrıca eğer hamilelik bu dönemde sonlanırsa düşük olarak düşünme lütfen. O durumda kimyasal gebelik olur. Yani döllenme olduktan sonra rahime hiç ulaşmamıştır yumurta. Ben aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım, mart ayında tekrar hamile kaldım Allaha şükür.
Sağlıkla kucağına al canım inşallah bebisini çok teşekkür ederim cevabın için

Kizlar hanginiz aranizda limon yeneye basladi cunku ben 2 gundur tuzlayip limon yiyorum :KK66: midemin bulantisini aliyor :KK66: oglumdada kilo kilo limon yedim acaba buda mi erkek olacak diyorum :KK66:) kizlar siz ne yiyirsunuz eksimi tatli mi ?
Tatlı isteğim sıfır bnm
Daha çok ekşiye yatkınlık
Ama çokca kuru şeyler ekmek peynir börek poğaça vs..
Birde nane

Back